Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ja

ja taky ne zeptam se barci jj a zacalo prvni kolo sonb jsme tam prihlaseni tak prosím shanej hlasy a ja taky jj, *14* *14*
  • nespesna

vzkazy

jdi na vzkazy anulko
  • marsa12

...

ja mam napad nechcete si dat s nema zase mir?ja sem se uz zeptala jich na diskuzi jestli by si ho s nama nedali...me to proste nebavi porad cist ty vase a jejich urazky!
  • simca2

jo

jo no je ale my mame jenom 6 hodin tak se muzu v klidu venovat osobnostem ashley tisdale a nasim blogem takze dobry *14* no ale tim padem vy mate skolu do pul ctvrte????? *7* to je hodne chudaku
  • simca2

no

noted povidej ty jak by sis predstavovala kraaaaaaaaaasnyyyyyyyy shoot s blond vlasy???
  • ashleynka24

ano

ano presne. sice nechcem uražať vanessu ale krajši a sympatickejšia je mi ashleynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • the_sweetinka

kde??

Ahoj kde si holky píšete s ahleynkoou?dik pa
    • nicky0012

Re: kde??

Markéta na Twitteru a já na YouTube!
      • the_sweetinka

Re: Re: kde??

A jak to má?co vám píše...
  • jessinka666

To já taky ne

To já taky ho nemám zrovna v lásce ae jako zajímalo by mně o čem to je "TK PROČ se nato nekouknout když to i režíroval Kenny Ortega žejo !
    No řesně jás i to úplně pamatuju! Byla jsem první první den ve škole !A potom sem jela do Protstika !Žejo no a v rádiu hlásili že umřel King of t he pop!
    Já sem byla upa blbá já jsem si myslela že už umřel !
    Ale nevím jako co bych dělala kdyby Asley umřela to fakt jako nevim! *9* *9*
  • simca2

jo

jo tys ji znala to bylo tak před dvema mesici ja ti to video klidn najdu jj? *14*
    • nicky0012

Re: jo

jo tak to si vážne nepamatuju"!!!!a děkluju!!mno a obed ještě není tak tu sem!!
  • simca2

no

no chtely byste se potkat s Ashley ja jo!!!!!!!!!!!!!!!a moooooooc bych si to prala *14* *4* a vy??
    • barynka

Re: no

jo to teda chtěla.sorry ale chyba se vloudila špatně sem likla a tak sem tu písničku poslouchala jako tu svoju kterou sem tam měla takže tu tvoju sem neslyšela pač mě to taky nejde pustit *9*
      • simca2

Re: Re: no

takze divej: to je Crank It Up live
        na tema popstar@live jo??
    • Re: no

já moccc
      • simca2

Re: Re: no

ja uplne,hodne,mega,moc,fakt mega hodne *15* *15* *15* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: no

já takyyyyyyyyyyy *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: