-
rychlý
hele jsem dobrýý. tak rychle se domluvit.. super, myslím, že jsme vybrali spráávně:-) -
mě
no já newím, ael jako Crank It Up se mi líbí, ale ej to téměř nezpívatelná písnička, takže mezi mé oblíbené opravdu nepatří *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: mě
jo no ona to spise repuje ale je to kwasa *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mě
ta písnička je moc hezká, ale jako nedá se zazpívat *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Disney stars fans
Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1* -
vše nej
Všechno nejlepší Ashley *4* *14* -
xD
Normálně zabiju Marcy ... *15* *15* Tam na FB byla otázka: Myslíš si že udržuje Maxička nezáváazný sexuální vztah s někým??? A ona dala ANO ... not o si s ní vyřídím ... *15* *15* *15* Já jí normálně zabiju ... *15* *15* -
-
Re: xD
loll *15* -
-
Re: Re: xD
To není vtipný ... nálepka děvka bude jenom moje ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
hihi *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Chacha che che chi chi ... cho cho .. chu chu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
*15* *15* hoho *1*
-
-
-
-
-
-
Stupid New
Ááááááááááááááááá -
-
Re: Stupid New
Sakra zase se to nedopsalo tak znova: Ashley klesla zase na 26. místo do druhýho sloupku a to už byla na 19. *8* *16* *9* *9* -
-
Re: Re: Stupid New
Omg to snad neeee *16* -
-
Re: Re: Re: Stupid New
Anoo *9* *9* *9*
-
-
-
-
kajusko4
ty seš pizda....jenom Ashley zaávidíš!!seš uboháá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
krava
Ashleyna ke krava a spieva ako slon *1* *1* *1* -
-
Re: krava
asley je mnohem lepši než ty!Ty smrdíš jak sto let staré ponožky,opičí zadku ! smrdí ti ventylace!radči vypadni z téhle diskuze smradoško!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
hrůza
já bych paparazi nesnesla. -
simca2
no já nwm kdy se to bude posílat..anulka to má ten dopis..jo a jakej je ten dárek?,...to jsou ty fotky všechny?..