-
myslím
Jáá si myslíím že 1 hoodina rááo..ptala jsem se mamky a ona říkala že to de dopředuu:-) -
nn
ne mysme se dohodni že mír už nikdy nebude že holky?? -
-
Re: nn
tak vis co me je to jedno....se spolu hadejte do konce svyho zivota me uz to nezajma...ja sem se snazila...
-
-
jo
o ja sem ho videla je tam uzasna a to je jeji nejoblibenejsi skupina urco se ji splnil nejvetsi sen!!! *14* -
si
si tu??? -
aha
aha já myslela do Prahy protože z Prahy se to vysílá jako první -
no
no ashley se ti libi spis s blond nebo s hneddymi vlasy??? *7* -
-
Re: no
me sobouma protoze ona je krasna ze vsemi a vsude ale o milimetrik ani ne se mi vic libi asi z hnedyma ale jinak vsude a vzdycky
-
-
je tu nekdo????
je tu nekdo? -
-
Re: je tu nekdo????
DU SE DIVAT NA HANNAH MONTANA VE FILMU TAKZE ZA 2 HOD SU ZPATKYY. NAPISU. *4* -
-
Re: Re: je tu nekdo????
yes *14*
-
-
Re: je tu nekdo????
Já tu už sem!! *3*
-
-
Jo moc
Jo moc se těším ! A hne jak to bude v kyně tak na to pudu !Ale nechápu proč není v kyně nebo tak Picture This !JAko -
-
Re: Jo moc
jj přesně já vubec nevedela že film picture this je!já ho zhlédla jen na netu!dávali ho v telce???já ho totiž vubec v TV neviděla jako!
-
-
p=amatujes??
nicky pamatujes jak si udělala sama stránku tady na dikszi ja jsem ti tleskala *15* -
-
Re: p=amatujes??
jj pamatuju!! *4* nojono já prostě chtela aby šla ash nahoru! *14* *14* pro ash udělám všechno! -
-
Re: Re: p=amatujes??
sak jo ja jsem se musel asmát jak na konci že takove: ha udělala jsem sama stránku jsem první nejlepsi!! *15* -
-
Re: Re: Re: p=amatujes??
jj já už nevedela co mám psááát!!! -
-
Re: Re: Re: Re: p=amatujes??
*15* *15*
-
-
-
-
-
papap broučci
tak pápá moje bestovní netové kámošky. už se jdu dívat na telku, tak se mějte kráásně.. papap MASHLEY IS BEST FOREVER