-
skvělííí nápad!!
já jsem tu!!!!jaké je téma??moc se teším na ten skělýý nápad....(napsala sem si to do kalendáře)... *15* -
-
Re: skvělííí nápad!!
ja už jsem se ptala mamky *15* -
-
Re: Re: skvělííí nápad!!
hej pomoz mi ty zvedle nio spiás vanessa77 me rika křestanko no ja jsem na omjde ale vlastne jsem markéta *15* ona si na mě uplně zalehla noa?a navíc nepomlouváme což by byl hřích to je pravda a navíc to bereme jako legraci *15* -
-
Re: Re: Re: skvělííí nápad!!
jo dobře já ti pomužu ae jak mám jít na jejich dizkuzi a sprdnout je?nebo to mám tý vanessce77 napsat do vzakzu????já newm co jim vadí páč vyždyt křestan je skoro každej!!já nesjem ae to nevadí a yms nepomlouváme přesně jak říkáš je to sranda...hele oni už neví jak by se ztrApnily a tak si vymíšlí tohle..nic si znich nedelej .... nechápu že je to byví...mezi nimi sou taky křestanky nebojo....
-
-
Re: Re: skvělííí nápad!!
hej pomoz mi ty zvedle nio spiás vanessa77 me rika křestanko no ja jsem na omjde ale vlastne jsem markéta *15* ona si na mě uplně zalehla noa?a navíc nepomlouváme což by byl hřích to je pravda a navíc to bereme jako legraci *15*
-
-
-
ahoj trapko
markétko, prej sme trapnýý.. tak ahoj trapko, jak se máááš?:-D je super bejt trapka ne? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ahoj trapko
jee caw trapko 2. jak je???no u me dobry *15* a ty???jo a trapko????si trapna! to jeeeeeee supeeeeeeer jsme upaaaaaaa stejnyyyyyyyyyyy *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahoj trapko
jj....obě jsme trapky.. enní to skvělýýý:-)odteď ti říkám trapko:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj trapko
OK *15*
-
-
-
-
AHOJKY
Ahojky holky jak pak se máte !? -
-
Re: AHOJKY
jéé čau.. máme se super, že je maky *15* *15* -
-
Re: Re: AHOJKY
jj tak to je super ! -
-
Re: Re: Re: AHOJKY
JO JE TED SE BAVIME A TAKY JSEM UKÁZALA FOTKU JAK VYPADÁ ANESSA BEZ MAKEIUPU NO TOZ TO JE HNUUUUUS A HADAME SE DO JE LEPSI JESTLI JACOB A NEBO EDWARD PODLE MĚ JSOU SUPR OBA!!!! NO STOKRÁÁÁT LEPŠÍ NEŽ TEN MANEKÍN ZAC *10* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJKY
jj...pravdááá *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: AHOJKY
JO!!! -
-
Re: Re: Re: AHOJKY
jj *15* *15* *15*
-
-
-
-
jeste
jeste ža jsme SB protože je v tom výhoda já vím že ty jsi skorem porad na blogu a napisu ti tam jestli nejdes na osůbky a tvého vzkazu jsem si vsimla:-D *4* -
-
Re: jeste
jj.. je suoper že jsme SBééééčka:-) *15*
MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jeste
jooooooooooooooooo"!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ale pocky co znamena MTM vím co je to OMG *15* -
-
Re: Re: Re: jeste
přece mám tě moc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
hollywood star
je 7:30 a u megastar ashley tisdale zazvoní mobil!
Ashley: Kdo to asi může bejt? (zvedne telefon)
Ashley: Co...? to jsi ty? to snad nemyslíš váážně
..............pokračujte další *15* -
-
Re: hollywood star
ted sem ja ze???dobre!
Vanessa: No a co! Mužes si za to sama! Zac je se mnou a s tim se smiř!!!!! *8*
Ashley: Ale ja sem s tim smiřená! Štve mě, že už voláš za toto ráno 6 krát! *8* *15*
další.... *15* -
-
Re: Re: hollywood star
Vanessa: ,,To už je tvůj broblém!" vykřikla! ,, Pstě zaca chceš!"
Ashley:,, Ty nejsi normalní, vždyť já mám super kluka!!!" víš co běž někam!!! *15*
...další -
-
Re: Re: Re: hollywood star
Vanessa: Jo??? Prestaň veď viem že si do Zaca tak už buď ticho joo?? *10*
Ashley: Vanessa, už mi nevolaj jasné? A niesom do Zaca je hnusnej *9* som do Scotta *14* ,,,ashley tipla mobil
=D další -
-
Re: Re: Re: Re: hollywood star
holky ještě jsem tu tk já budu pokračiovat
ashley se rozčílila a řekla si: jestli chceš boj vanesso hudgens tak ho budeš mít!!! ještě se uvidí, kdo je větší megastar!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hollywood star
a ted omajda pak simca pak já a pak ashleynka24 když už sme to takle udělali newadí ti to ashleynko24? *15* *9*
-
-
-
Re: Re: Re: hollywood star
Vanessa: ale prosím tě Scott je jenom prostředek, jak získat Zaca, ale ten je můj chápeš?
Ashley: Di někam Scott je úžasný a jestli toho debila Zaca někdo chce tk je to Megan. Čau! -
-
Re: Re: Re: Re: hollywood star
jsem Míša ju?!! a kdo je po mě? :) *3* *3* *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
Happy
Jéé Ashleynko všechno nejlepšíííí moje zlatiško sluníško já tě tak lowhuji *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
?
Nevím, jestli se do teho mohu míchat, ale jak si psala včera o tom že ta holka mlela že je Richie její brácha tak sem myslea že se udusim smíchy ... to je padlá na hlavu??? *15* *15* *15*
No a co Kajuškoo?? Co Richie??? *15*
Kdy bude svatba??? *15* *15* *15* -
-
Re: ?
Mno já taky chytala záchvaty *15*
V sobotu v 10hodin
si vítaná *14* -
-
Re: Re: ?
No počkej a bereš si Richiho nebo Radima?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
Richieho *15* Radim až příští týden já budu vdaná 2x *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
No na mě nemáš ... já už jsem 5x *15* *15* *15*
Za Elis ... moje manža *15*
Za Michala (z diksuze Av) *15*
Za Beníka *15* *15* z Kobry 11
Za Jixu *15* *15*
A pak ještě s někmy ale momentálně netušim s kym *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Aha *1* jo ještě s Nessynkou na Fb jsem vdaná *14*
-
-
-
-
-
-
<3
Tak co jak proběhl tenhle týden a o oc sem přišla?? *14* *7*
Je něco neww???
Jdu mrknout na blog ... *14* -
-
Re: <3
Novýho no ani nic *1* *4* a u tebe??
A mrkni teď přidávám *1* *14* *14* -
-
Re: Re: <3
Jéééééééé new SONG ... prej je to ten samý jako ten co zpívala Kesha... *7* Ale to je fuk ... určo bude hezkej v sobotu si ho pustím *14* -
-
Re: Re: Re: <3
Ano nazpívala ho Kesha ale když v Hellcats ho zpívá Ashley je to ještě lepšíí *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: <3
Já si mylsím, že od Ashleynky musí být hezčí ... Kesha není špatná ale nemusím jí -
-
Re: Re: Re: Re: Re: <3
jj *15* *4* -
Neni to první ani poslední *15* *14* -
Přesně *14* máme stejnej názor *14*
-
-
-
-
-
-
Ahooooj :-*
Já myslela, že už jsi doma a ty seš ještě ve škole ... *9* -
-
Re: Ahooooj :-*
Čauky..ano jsem ve škole..=(
končíme až ve 2... *9* ..dojedu kolem půl 4 jdu ještě ke kamarádce ju *7* -
-
Re: Re: Ahooooj :-*
Jasnéé ... však já budu přidávat ještě na blog shooty ... a dorazím sem na oso asi až kolem 5 hodiny ... uvidím ... *4* -
-
Re: Re: Re: Ahooooj :-*
Dobře v pohodě.. *4* ..já až dojedu tak přidám ostatní nové fotky kde Nessa byla ráno jsem to nestihla jinač by mně ujel autobus a pak by se mně nechtělo druhým to už bych byla doma.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahooooj :-*
Jooo ... dobře ... *15* *15*
-
-
-
-
-
1.
jo a jetli chcete adresy na celebrity....tak jdete na tenhle web...........www.popstar.com *8* *8*