-
holky
holky moc dekuju ze se vam moje tapeta libi a kamilo ja klidne tu tapetu udelam jeste jednou abys tam byla jako tvoje fotka ale musis me ji poslat a aby tam byla shelmi ale ad me taky posle tu jeji fotku a nebo ad si zmeni fotku na ashley aby sem ji na internetu nasla a dyztak ad me rekne kde ji nasla.zeptas se ji kamilo?diky moc *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
kamickar
tak jsem najela na ty stránky a dala tam Van na první fotce je jak prostitutka a vlastně ona jíchce být to je sprominutím kravka a na druhý fotce v dalším článku vypadá taky strašně no řeknu vám vtrapka je pěkně blbá kráva a ještě k tomu prostitutka no no coment -
.
A co ste ji tam napsali? -
-
Re: .
já už ani newím
-
-
Ahojky
Ahojky holky , jak se máte?
myslím, že na obou dvou diskuzích(Ash,Vanessa) se bavíme uplně o stejné věci- kdyby byly holky těhotnéé. Jako já bych asi nechtěla, protože by pak Ashley nemohla zpívat a točit nový filmy a tím pádem by už třeba nebyla tak slavnáá....ale taky by to mohlo být dobrý ale nedoedla bych si představit kdyby jezdila s kočárkem -
no
no asi jj promin ze sem si spletla tvoji prezdivku *1* -
j
jo -
....
a už víš co bys chtěla v budoucnu dělat??:-D -
-
Re: ....
tak já zž asi od 6 třídy chci bejt veterinářka....nebo fotografka,...aco ty už to víš, -
-
Re: Re: ....
no já sem chtěla taky bejt veterinářka protože miluju zvířata, ale já bych zase nemohla operovat, nebo třeba aji pichat injekce, to bych se tam vyvrtítila.. ale jinak te´d newim co bych chtěla dělat :-D -
-
Re: Re: Re: ....
přesně taky miluju zvířata....ale ty operace -
-
Re: Re: Re: Re: ....
......to nenííí moc dobry:-D:_D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
no právě....asi budu spíš chtít dělat tu fotografku *4*
-
-
-