Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahojík :))

Konečně se mi jde přihlásit ... jako už je to tu zase dcl v pořádku, ale správcovství a smajlíky pořád nejde, ale bez toho přežiju ... :)) No a co jak se máte? Ashleynka je teď super kámšoka s Haylie Duff a já sem ráda, protože Haylie i Hilary mám ráda ... :))
    • kajuska4

Re: Ahojík :))

Ahojky,
      to je báječně že si z5..já už se lekla že zůstáváš spíše na fb a mám se skvěle a co ty?.Já jsem také ráda že se baví s něma :-*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :))

Nee, na FB bych vůbec nebyla, ale když já si tam píšu no víš s kým ... :D :D S tím novým úžasný klukem ... :D :D Jak sem ti říkala ... no jinak konečně mi to tu jde, a zase rozjedeme diskuzi ne?? :D :D
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík :))

jo rozjedééém budu mocká ráda
  • teriskaulitz

Maui

Hoj.. lidicky nevite nekdo co je Maui za rasu???? Diky mocka za odpoved!!! *3*
    • ashley11

Re: Maui

Ahoi Maui je pudl velikost toy *14* miluu Ashleynku *14* *14* *14*
  • medousssek

Vzkaz pro ja

jestli si myslíš, že když sem napíšeš že je naše sluníčko Ash kráva a zpívá jako slon, že nás tím nějak naštveš? seš naomylu, všichni z tebe máme akorát sranduu... ani navíc neumíš psáát.... tyhlety lidi co ostatní pomlouvaj a kritizují opravdu miluju:-d-jsou tááááááááááááááááá ááááááák trapní.. musíš bbýt š´tastná že patříš mezi NĚ *13*
    • nespesna

Re: Vzkaz pro ja

Tak když se tu někdo hádá tak přestante. *10*
  • nespesna

stop

počkejte!!
  • simca2

a

a pridavejte na diskuze i blbosti jestli budete chtit je to muj navrch jako treba:jhgfjgjgjdf a tak podobne *7*
  • medousssek

jessinka666

upravuješ profil protože nejdou přidat videoklipy. je tam napsyny že upravuješ profil!!!!
  • kamickar

jsem tu zbaleno už mám
  • jessinka666

od

od High school musical !
  • omajda

mame

mame 1800 komentiku sme dobri!!!!dobra prace to ash zase zvedne to je super!!! *14* *14* *14*
  • simca2

uz

uz ste se divali na tu holku ja ju mam pratelich(potom ju vymazu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit