-
facebook
ahoj holky já mám facebook!!ale mamka my nedovolí si pustit compl v 5 rána jelikož všichni spí a ségra by mě zmlátila kdyby ju to probudilo!!a jinak o čem se bavíte jo a založit face není tak těžký akorát se zaregistruješ a dáš jazyk čeština mno to je vše a kde přesně na face too bude??? -
-
Re: facebook
http://www.facebook.com/AshleyTisda le -
-
Re: Re: facebook
hm mno já to zkusim ale mužete si to zaožit taky prosím ???a mužete tam jít taky hele já jsem antitalent na takovýhle akce jo nepř.něco si založit a když jsem to já zvládla tak vy taky!!!!!
-
-
-
vite
vite ja sem tak tak rada ze se my nehadame ze sme takova parta ktera se bavi o ash a sme navzajem takove kamaradky to je dobry ne???? *4* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
ahoj
ahoj holky jak se mate??
ASHLEY IS BEST!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj
chcem pochváliť ashley že ma tak krásnu fotku *14* *14* -
Tjn
Tjn. Je jasný že chce změnu. Určitě nechce být známá jen jako milá šprtka v high school musical. -
papa
tak papa -
tatka
tatka taky říkal. *4* -
.
holky snad se nebudeme kvuli nim hádat i my!!přesně tohodle chtely dokázat to jim nedovolíme aby jsme se my rozhádali hele my sme se fakt domluvily takže pro nás vanessa neexistuje a my bychom si jich ani nevšimli kdyby nám nepsali na dizkuzi oni jako provní víš tak marsa12 měla bys u toho být od začátku aby si věděla jak to je jinak skvělý nápad ale my se prostě domluvily a skoro všichni sme to odsouhlasily! -
hmmmmmmmm
hmmmmmmm to je hrozny!!! *9* *9* -
jo
jo já sem tu