Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

facebook

ahoj holky já mám facebook!!ale mamka my nedovolí si pustit compl v 5 rána jelikož všichni spí a ségra by mě zmlátila kdyby ju to probudilo!!a jinak o čem se bavíte jo a založit face není tak těžký akorát se zaregistruješ a dáš jazyk čeština mno to je vše a kde přesně na face too bude???
    • Re: facebook

http://www.facebook.com/AshleyTisda le
      • nicky0012

Re: Re: facebook

hm mno já to zkusim ale mužete si to zaožit taky prosím ???a mužete tam jít taky hele já jsem antitalent na takovýhle akce jo nepř.něco si založit a když jsem to já zvládla tak vy taky!!!!!
  • omajda

vite

vite ja sem tak tak rada ze se my nehadame ze sme takova parta ktera se bavi o ash a sme navzajem takove kamaradky to je dobry ne???? *4* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15*
  • simca2

ahoj

ahoj holky jak se mate??
    ASHLEY IS BEST!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • mileyisthebest

ahoj

chcem pochváliť ashley že ma tak krásnu fotku *14* *14*
  • rac31

Tjn

Tjn. Je jasný že chce změnu. Určitě nechce být známá jen jako milá šprtka v high school musical.
  • kamickar

papa

tak papa
  • nespesna

tatka

tatka taky říkal. *4*
  • nicky0012

.

holky snad se nebudeme kvuli nim hádat i my!!přesně tohodle chtely dokázat to jim nedovolíme aby jsme se my rozhádali hele my sme se fakt domluvily takže pro nás vanessa neexistuje a my bychom si jich ani nevšimli kdyby nám nepsali na dizkuzi oni jako provní víš tak marsa12 měla bys u toho být od začátku aby si věděla jak to je jinak skvělý nápad ale my se prostě domluvily a skoro všichni sme to odsouhlasily!
  • simca2

hmmmmmmmm

hmmmmmmm to je hrozny!!! *9* *9*
  • kamickar

jo

jo já sem tu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit