-
:))))
*4* *4* *4* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :))))
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :))))
Hey ale já to nepsala aby sis nemyslela ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :))))
Však si to nemyslím.. *3*
-
-
-
-
?
O čem budeme povídat?? *15* -
-
Re: ?
Hmmm...kdybych to věděla.. *15* *4*
-
-
Achuuj <3
Ahojíček ... jak se máte ZLATÍŠKA? *14* -
-
Re: Achuuj <3
Jéééé zlatíčko mojeee mám se nemocně a ty?? *14* *14* -
-
Re: Re: Achuuj <3
Co se opičíš?? *15* *15* Já se mám nemocně ... *15* *15* *15*
Noo jako už od včera je mi děsně zle, bolí mě hlava a mám teplotu ale musím chodit do školy, protože jsou příští týden u nás prázdniny ... -
-
Re: Re: Re: Achuuj <3
Ahoj mám se skvěle *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Achuuj <3
Ahojík zlatínko moje *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achuuj <3
*14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Achuuj <3
Já jsem od včerejška doma ležím furt a už mně to nebaví!!Ani jsem na minutu nebyla venku omg!!Chybí mně to! *9*
A se máte že máte příští týden my až 14 omg! *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Achuuj <3
Hele... tohle není možný my sme fakt jako dvojčata ... zase ta telepatie coo ... *15* *15* Zacka a Codyho ... *15* Koukám že nás to obě chytlo včera ... *15* *15* V pondělí to bylo jen tak ještě dcl v poho ... ale včera už mě to dostaloo ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achuuj <3
Ano jsme jak dvojčata páníí!! *15*
-
-
-
-
-
-
njn
Četla jsem si vaši dizkuzi a takhle to začíná jako tu na dizkuzi když tu chodily založily si fb a už se sem ani nevrátily no jako! *9* -
-
Re: njn
Joo, ale neboj tam všichni FB maj a povídaly že sou rači tu *3* Michal si ho de založit jenom protže chce najít nějaký příbuzný a chce s nima být v kontaktu nebo co ... to je ostatně jedinej důvod proč mám FB jáá ... kvůli sestřence... *4* -
-
Re: Re: njn
Acha...já zase kvůli tetě s USA *14* -
-
Re: Re: Re: njn
Páááni teta v USA se máš ... moje teta je blbá šla do Austrálie *8* *15* No je normální?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: njn
Jejky ale tak aspoň že máš někoho *4*
-
-
-
-
-
:-///
Taková hnusná lež, by mě zajímalo kde na to proboha přišli ... bože... to by si chudák Ashleynka dala ... *16* *8* *16*
http://starsinmyworld.blog.cz/1103/ashley-tisdale-chodi-s-ex-pritelem-miley-cyrus#komentar87629887
Totální pitomocst *16* *16* *16* -
-
Re: :-//
To je blbost twe!!Co si ještě nevymyslí no tohle to *8* -
-
Re: Re: :-//
Anoo ... mě to totálně naštvalo ... *16* Jinak Kajuško, promiň ale šla sem jen pomoc tátovi do dílny ... něco s autem ... nandat kapotu *15* ale to ti asi nic neříká co *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-/
Vím neboj se.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-/
Superr *15* *15*
-
-
-
-
-
áá
Už to jede juchu ona je tam roztomilá! *14* -
-
Re: áá
Já umírala smíchy když jí podával tu malou roztomilou opičku a ona se jí bála ... nebo jak jim všem daruje ty kytary yeahh ... a pak jak tam pracuje *15* *15* *15* A taky tam zní když přijede Me without You -
-
Re: Re: áá
já taky!! *15* *15* -
Re: Re: áá
Jj to je dobré.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: áá
Yeahh ... jak na konci vyjde z té garáže a začne zpívat já jí chci taky v garáži *15* *15* *15*
-
-
-
-
pro janetqu
jestli semka pises jenom naky blby sprostarny a pomlouvas tak semka nemusis vubec chodit!!!! *16* *16* *16* -
Sorry...
Ajulinka--Jé promin, ted sem se vsimla ze ten komentik nebyl pro me..tak srry :D,, *3* -
-
Re: Sorry...
jo zrovna koukam co sem ti provedla..... *15* *15* *15* *15*
-
-
7..
Přidala jsem 7 videíí..tak douufám, že se aspoŇ objeví když už se neobjevují fotky a tapety.. -
jj
jj nechod sem je to dost trapny noaco ze se ti nelibi nas to nezajima tak si bez postezovat nekam jinam jestli mas rad(a) vanessu hudgens tak treba tam , ale sem nelez *13* *16*