-
appapap
no nic já už jdu do hajáán... tak se hezky vyspinkej a nenech se vyprovokovat těma ...ehm ehm..:-D jsou to nemožné idiotky.. tak hezký sny o všech co máš ráda(takže i o mě:-D) tak páááááá ASHLEY AND MILEY ARE BEst FOREVER -
-
Re: appapap
Jasně ty taky !
-
-
...
ahoj ashleynky!!!!mám skvělou spráávu..ale nebudu je tady ventilovat...netýká se ashle ylae to je jedno ..... medousskovi už jsem to naznačila!! -
-
Re: ...
jojo... ale napiš mi do vzkazůů všechno!!! -
-
Re: Re: ...
prosím napíš to aj mne *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ...
jjj napíšu to všem!
-
-
-
co!!! *14* *14*
-
-
holky
holkjy že ash vypadala překrásně§!!!!! na tom paparazzi?? krásná oblečení měla supr sladěné!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: holky
jj ashley vypadá všude krásně!a sladit to se ona umí vždycky!! *14* *14* nojono naše sluníčko!! -
-
Re: Re: holky
*14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: holky
jo!!!! má to krááásně sladěné do šedé a černé barvy to je supr!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: holky
jako vždycky byla beeest
-
-
-
-
-
Božínku xDD
Hey ty new photos z Sucker Punch jsou hustý ... jak tam Nessynka střílí ... *15* *15* No a jináč na ten film no nwm, za prvý bude smutnej podle traileru za druhý bude to pěknej masakr ... a že je tam Nessynka je jediný plus jinak ten film asi nebude zasejc tak skvělej jako Beastly a Bandslam ... *14* *3* *9* -
-
Re: Božínku xDD
Ááá...mno tak já se těším na všechny filmíky nové Nessy i Ashley *14* ..a bude to masakr.. *3* *9* *1* -
-
Re: Re: Božínku xDD
No Bandslam bude jistě bestovní, ale nejvíc se těším na Beastly ... protože to bude s Alexem ...yeahhh ... se mi děsně líbí ... *14* *15* A náhodou jim to hrozně sluší ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Božínku xDD
Bandslam jsem viděla je fakt luxus filmík..Beastly to bude horor..a Alex je fakt k sežrání.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
To mi připomíná že si asi pustím Puberťačku ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
Stáhni. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Božínku xDD
To bych si mohla stáhnout..wow *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ashley je néééj xDD
Ashleynka je nejlepší ... *14* *14* *14* -
-
Re: Ashley je néééj xDD
Tak jsem tu a přesně *14* -
-
Re: Re: Ashley je néééj xDD
No to se musim hádat přesně tu teda fakt nejseš. ... máš 45 minutové spoždění ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ashley je néééj xDD
Nn..to přesně mělo bít k tomu Ashley je nej.. *1* a my jsme byly v hospodě na čaju..srry nám byla taká zima..brr.. *15* twe.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley je néééj xDD
Neboj Kajuš já to pochopila ... to měl být JOKE ... *1* *1* *1* *1* A v pohodě... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley je néééj xDD
Přesně...rvá...jako furt barbie..a jak jsem tam stála tak kolem mně šli a smály se mně..svině..twe já myslela když se odstěhuji bude vše v poho ale nějaké kače pitomé.. *8* -
Chrr... *8* *9*
NJN ... neřeš takový kluci nestojej za too ... mají všichni jenom oči pro vygumovaný blbý barbíny, hlavně když sou umělý ... *8* *10* *16* -
Super....tý vado..jak jsme seděli došel tam krásný kluk..ale nevšímal si mně.. *9* *13* hlavně že si všímal těch svých barbín... *8*
-
-
-
-
-
-
...
No tak já už jdu ... *15* -
-
Ok.. *4*
-
-
..
máte upa nádherné fotkyyyy *14* *14* *14* -
-
Re: ..
Ty též *14*
A ta moje se mě mockáá líbí našla sem jí teďka na googlu a zamilowala se do ní *14* a ta Kajušky je též krásná ... Nessie je tám slaďoučkáá... *14* *14* -
-
Re: Re: ..
vy dvě máte taky upa krásné *14* a dík *14* -
-
Re: Re: Re: ..
kuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
WOW ... hustá foteška... *15* *14*
-
-
-
-
-
ok
Zlatí jdu se dívat na Maminčin mazánek nebo jakto je..ale o přestávkách tu jsem.. *14* -
-
Re: ok
Acha ... No nic tak Pááá ... *14* *9* -
-
Re: Re: ok
Omg to je nudné.. *15* -
-
Re: Re: Re: ok
Já si to myslela...
-
-
-
-
jj
Já miluji ty co mám přidané a to je i Ashley *14* -
-
Re: jj
Jj... Už sem se koukala, když sem si tě přidávala ... *14*
Jinak LG moc nemusím,a le jako zěvačka je víc než výborná, miluju songy jako je Bad Romance atd. úplně božsky zpívá, a ten její style se mě taky líbí jako že neni jako sotatní ale je originální, ale jinak jako osobnost jí moc nemusím ... *4* -
-
Re: Re: jj
´to je v pohodě každej má rád někoho jiného chápu *14* -
-
Re: Re: Re: jj
děkuji vy taky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
dík *1* -
Re: Re: Re: Re: jj
Thanks ... *14*
A máš super názory,... též si to myslíme s Kajuš, že každýho je věc, koho miluje... *14*
-
-
-
Re: Re: jj
Wow... beautiful photo ... *14* *4* *14*
-
-
-
...
Sem si udělala i na tenhle účet ale s vámi ... *14* *3* Je mi líto, že nepatříte do teamu Avrilky ... protože jí nemáte rádi ... ale moc vás chci mít na fotce ... tak sem to udělala tady ... *14* *3* -
-
ok *14*
-