Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Jéééé xD

Kajuš jak máš to jméno Sa5m (pětka se nečte) tak sem normálně dostala totální záchvat smíchu jak se mi vzpoměla na ten filmík ... *15* *15* Nejlepoší scéna když jí chtěl políbit a hladil Nessie jako čoklíka ... *15* *15* Bože já mám výtlem ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Jéééé xD

Lol taky s teho chcípám *15* *15*
      • klaruska44

Re: Re: Jéééé xD

*15* *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jéééé xD

Mohla bych si to tam dát taky??? *14* *7* Abys neřekla, že se opičím ... já si dělám new fotešku ... *14* s Nessie ... rozhodla jsem se že to budu střídat ... protože je asik ode mě nefér že tam mám pořád jen Avril s jménami od Avrilky ,... takže to budu střídat Vashril fotešky ... a budu Sa5m když tam budu mít Nessie ... Rock princess Avrilka když Avril a Sharpay u Ashley nebo tak nějak ... *15* *15* Ale jestli ti to bude vadit že to budeme mít stejný tak si to tam nedám slibuju ... mě se to jenom líbí a napadlo mě to tak ... *15* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééé xD

Néé v pohodě klidně si to tam dej a záleží na tobě jestli budeš měnit fotešky záleží fakt na tobě *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

Vážně nevadí??? Noo víš jaká sem trdloška ... bez výměnny fotek často nejsem ve své kůži ... je měním jak na běžícím páse týden je můj rekord ... *15* *15* *15* *15* Jako s těma Vánočníma prej necháme si je až do 30.12. *15* *15* A pak hned 25.12. hele serem na to už je úpo Vánocích *15* *15* *15* to bylo nejvíc... *15* *15* A díky mooc ... u nás by se ty kravky co se mnou chodí do třídy hned nasraly že sme kráva co se opičí .. *9* A já už sem si tak zvykla že to mám čekat od každýho ale ty žádná k***a nejseš ty seš úplně neeej holčina (Klaruško ty taky samozřejmě *14* *14* ) Takže díky moooc *14* *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

*15* jn ty fotky *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

Přesně *14*
  • kajuska4

pp

Míšulko,omlouvám se ti ale jdu se psem a pak jedu na oběd k taťkovi,dlouho jsem tam nebyla,tak se měj,miluji tě a paa *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: pp

Achjoo ... dobře ... měj se ... pááá Miluji Tě ... *14* *14* *14*
  • anulka123

To dokážeme!!

Choďte sem každej den..aby se Ashley zvedo skore..Jako 5.místo si nezaslouží dala bych jí 1..jenže tam je Miley a tu dohonit je nemožný..
    • Re: To dokážeme!!

jo máte pravdu taky sem ted chodim každej den Ashley je nej předtim byla na 3 místě a ted je na 5 to nejde ona je ta nejlepší pátý místo si stopro nezaslouží *4*
      • Re: Re: To dokážeme!!

Ashley je prostě nejlepší na světě nikdo na nu nemá..!a musíme ji dat na 1 místo pže 5 si nezaslouží *16* Miluju t ě láásko *14* *14*
    • ajulina

Re: To dokážeme!!

no miley mi nevadi ze je na 1.miste ae ze je Vanesa na 2.miste!!!!si to misto nezaslouzí!!! *10*
      • Re: Re: To dokážeme!!

souhlasím naprosto!!!!!!!!!!! ashley do boje!!!!!!!!!!!!!!!! je nej! *14*
        • Re: Re: Re: To dokážeme!!

JO MÁŠ PRAVDU ASHLEY MUSÍ BÍT NA PRVNÍM MÍSTĚ MILEY MÁ SPÍŠ BÝT NA 10
      • misisek

Re: Re: To dokážeme!!

Souhlas. Ashley by měla být první nebo druhá!!!
  • simca2

a

nikoho to nenastve tak se namahas uplne zbitecne *13*
  • nespesna

plei

tak pište.
  • simca2

no

no to jsou ty fotky jak udelal ten medoussek jak byla mala a az dotetka...uz vis *7*
  • simca2

jj ja

jj ja si taky myslim ze Zashley Zanessa je takove tvrde jmeno
  • kamickar

mishel

no ty si teda rychlá
  • nicky0012

ahoj

ahoj už tu jsem zas o čem se bavíte nahodily jste nějaký nový téma???
  • Už jsem se na ní mrkla...

Už jsem se na ní mrkla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit