-
Jéééé xD
Kajuš jak máš to jméno Sa5m (pětka se nečte) tak sem normálně dostala totální záchvat smíchu jak se mi vzpoměla na ten filmík ... *15* *15* Nejlepoší scéna když jí chtěl políbit a hladil Nessie jako čoklíka ... *15* *15* Bože já mám výtlem ... *15* *15* -
-
Re: Jéééé xD
Lol taky s teho chcípám *15* *15* -
-
Re: Re: Jéééé xD
*15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Jéééé xD
Mohla bych si to tam dát taky??? *14* *7* Abys neřekla, že se opičím ... já si dělám new fotešku ... *14* s Nessie ... rozhodla jsem se že to budu střídat ... protože je asik ode mě nefér že tam mám pořád jen Avril s jménami od Avrilky ,... takže to budu střídat Vashril fotešky ... a budu Sa5m když tam budu mít Nessie ... Rock princess Avrilka když Avril a Sharpay u Ashley nebo tak nějak ... *15* *15* Ale jestli ti to bude vadit že to budeme mít stejný tak si to tam nedám slibuju ... mě se to jenom líbí a napadlo mě to tak ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Jéééé xD
Néé v pohodě klidně si to tam dej a záleží na tobě jestli budeš měnit fotešky záleží fakt na tobě *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jéééé xD
Vážně nevadí??? Noo víš jaká sem trdloška ... bez výměnny fotek často nejsem ve své kůži ... je měním jak na běžícím páse týden je můj rekord ... *15* *15* *15* *15* Jako s těma Vánočníma prej necháme si je až do 30.12. *15* *15* A pak hned 25.12. hele serem na to už je úpo Vánocích *15* *15* *15* to bylo nejvíc... *15* *15* A díky mooc ... u nás by se ty kravky co se mnou chodí do třídy hned nasraly že sme kráva co se opičí .. *9* A já už sem si tak zvykla že to mám čekat od každýho ale ty žádná k***a nejseš ty seš úplně neeej holčina (Klaruško ty taky samozřejmě *14* *14* ) Takže díky moooc *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé xD
*15* jn ty fotky *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Jéééé xD
Přesně *14*
-
-
-
-
-
pp
Míšulko,omlouvám se ti ale jdu se psem a pak jedu na oběd k taťkovi,dlouho jsem tam nebyla,tak se měj,miluji tě a paa *14* *14* -
-
Re: pp
Achjoo ... dobře ... měj se ... pááá Miluji Tě ... *14* *14* *14*
-
-
To dokážeme!!
Choďte sem každej den..aby se Ashley zvedo skore..Jako 5.místo si nezaslouží dala bych jí 1..jenže tam je Miley a tu dohonit je nemožný.. -
-
Re: To dokážeme!!
jo máte pravdu taky sem ted chodim každej den Ashley je nej předtim byla na 3 místě a ted je na 5 to nejde ona je ta nejlepší pátý místo si stopro nezaslouží *4* -
-
Re: Re: To dokážeme!!
Ashley je prostě nejlepší na světě nikdo na nu nemá..!a musíme ji dat na 1 místo pže 5 si nezaslouží *16* Miluju t ě láásko *14* *14*
-
-
Re: To dokážeme!!
no miley mi nevadi ze je na 1.miste ae ze je Vanesa na 2.miste!!!!si to misto nezaslouzí!!! *10* -
-
souhlasím naprosto!!!!!!!!!!! ashley do boje!!!!!!!!!!!!!!!! je nej! *14* -
-
Re: Re: Re: To dokážeme!!
JO MÁŠ PRAVDU ASHLEY MUSÍ BÍT NA PRVNÍM MÍSTĚ MILEY MÁ SPÍŠ BÝT NA 10
-
-
Souhlas. Ashley by měla být první nebo druhá!!!
-
-
-
a
nikoho to nenastve tak se namahas uplne zbitecne *13* -
plei
tak pište. -
no
no to jsou ty fotky jak udelal ten medoussek jak byla mala a az dotetka...uz vis *7* -
jj ja
jj ja si taky myslim ze Zashley Zanessa je takove tvrde jmeno -
mishel
no ty si teda rychlá -
ahoj
ahoj už tu jsem zas o čem se bavíte nahodily jste nějaký nový téma??? -
Už jsem se na ní mrkla...
Už jsem se na ní mrkla...