-
holcicky
ashleynky ja jsem tam dolů něco napsala *4* -
-
Re: holcicky
kam\???na její blog??nebo ktý fotce?? -
-
Re: Re: holcicky
ne ne jo kté fotce tady na diskuzi *4* -
-
Re: Re: Re: holcicky
a já na jejich blog nechodím nebudu pridavat navstevnost *15* -
-
Re: Re: Re: Re: holcicky
já se koukla na ten blog k tý fotce a měla tam jen tu fotku jinak nic fakt ubohý!! *10* *9* *1* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holcicky
ja ani newm jaký blog myslís *15*
-
-
-
-
-
-
sorry
okey.. hele holky.. mě je to líto, ale muj pejsek strašně otravuje a mamka se rozhodla že pujdeme celá rodina na procházku.. tak já tu teď tak pul hodinky nebudu, ale potom hned příjdu a budu pokračocat,.. jo a z příběhem mě vynechejte, normálně ho pište ale betze mě. já se k vám pak přidám ju??.tak za pul hodinky jse tady!! -
-
Re: sorry
papa a ted je ashleynka 24 *14* -
-
Re: Re: sorry
jejda já už tš předběhla sry Ashleynko24 !!! *3* -
-
Re: Re: Re: sorry
nevadí
-
-
-
-
j
a co jink jak se máte? *4* *4* -
-
Re: j
ja se mam dobre a ty??? -
-
Re: Re: j
goddddddddddd
-
-
Re: j
good:anule22 je tu
-
-
moc se mi nechtělo
Ahojky to jsem já jestly mě poznáváte ještě už jsem tu hodně dlouho nebyla.... *1* -
narozky
Všechno nejlepšííííí Ashley :) jak se máte holky??? *14* -
-
Re: narozky
Od rána si pouštím Ash hudbu a videoklipy *14* -
-
Re: Re: narozky
Ahojík mám se dobře a ty?Já taky tu new *4* *14* -
-
Re: Re: Re: narozky
Mám se skvěle ta nová písnička je super, doufám že bude na cd :) co ty jinak??? *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: narozky
Jinak dobrýý a co ty *7* *14*
-
-
-
-
-
jej
http://hermionagrangerova1000.blog. cz/1011/s-kym-randi-miley-cyrus přečti si to to je štětka rozejde se s Liamem a hned má new.. *16* -
-
Re: jej
Jžš ... je mi dcl i líto Liama ... *8* tohle je děsný ... ale dobře jí tak ten kluk se k ní hodí je pěkně hnusnej ... to bude asi násada na štětku ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jej
*15* lol *15* -
-
Re: Re: Re: jej
Nooo to sem to vymyslela jedno je štětka a to druhý násada ... perfektně se doplňujou a jejich děcko může bejt miska na štětku ... rodinka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jej
Rofl *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jej
*15* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: jej
Bože chcípám ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Jo a nezapomeňte si vyzvednout dipomky za věrnost ... *14*
Jinak táta si pustil zase nějakej new horor, takže tu možná budu též do rána ... *15* -
-
Re: ...
dobře.. *14*
-
-
I'm Moving ... sec ...
Kajuško, jdu se přestěhovat do postýlky, a budu tu dneska třebas do půlnoci s tebou, ale pustím si ještě nějakej filmík ... ale netuším jaký ... *15* *15*
Dneska budeme povídat spolu doufám dlouho ... uvidím ... *14* *4* -
-
Re: I'm Moving ... sec ...
Dobře pak dej teda vědět.. *14* -
-
Re: Re: I'm Moving ... sec ...
Už jsem ... *15*
Z mýho pokoje do postýlky to není tak daleko ... *15* -
-
Re: Re: Re: I'm Moving ... sec ...
ok *15*
-
-
-
-
?
Kajuško? Myslíš si že je to tamta Zuzana??? *8* *7*
Jako nejdřív se na naás vykašle a teďkonc bude pomlouvat tebe??? *8* -
-
Re: ?
Pravda možná to je ona co si to dovoluje *8* -
-
Re: Re: ?
*8* *8* -
-
Re: Re: Re: ?
Jako. *16*
-
-
-
-
Achjoo...
Ta Selena je **** jako já jí měla ráda, ale ona fakt neví co by roupama ... chodí s Justinem, ale prej flirtuje zase s jiným a nemůže se rozhodnout chudinka ... bych byla na klukách místech tak bych jí nechala ... a měla by hovno ... *8* *8* Ona je fakt ... *8* Miluju její songy a ve filmech je dobrá ale normálně začíná být jako ta Miley ... i když Miley začala mít poslední dobou aspoň mozek narozdíl od ní ... *8* *9* -
-
Re: Achjoo...
Přesně já to bravo mám..a je dost trapná víš co ona dopadne jako Mileyna takže mně je to u něčeho.. *13* -
-
Re: Re: Achjoo...
Jo já si ho koupila kvůli Nessy a pirátům ... *15* už se na ně těším *14* a jak sem tak četla poslední dobou tak mám teda radši Miley než Selenu ... prtože ta se aspoň přiznala že byla blbá když kouřila a lituje své chyby že si tak hnusně a debilně zacházela se zdravím ... což musím uznat že je od ní dost dobrý ... ale stejně je pořád divná ... ale Selena ta je úplně ... *8* -
-
Re: Re: Re: Achjoo...
ok *8*
-
-
-