Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahojky

Bože, zrovna tdka sem chodíte holky, a já nemůžu ... *9* To mě fakticky štve, můžu jen o víkendu a navíc tenhle víkend tu asi vůbec nebudu ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: Ahojky

Čauky cože to snad néééééééé kuwa já dnes jen brečím..Nessynka že o ní škaredě píšou a teď tohle *9* *13*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojky

Kajuško, to že píšou škaredě o Nessie vůbec neřeš ... takový lidi jsou kreténi, prostě jí jenom závidí NIC JINÝHO V TOM NENÍ !!! Je to rpostě ubohý a hnusný, a já bych to IGNOROVALA, stačí že ji máme my rádi a víme ve skutečnosti jaká je a že je momentálně šťastná ... A to stačí A OSTATNÍ JE MI U ***** ... *4* *3* Jasný? Takže jakmile budeš smutná kvůli takovým lidem, tak ti asi udělám zatmění, kvůli takovým dementům se prosím natrap ... PROSÍÍÍM ... *4* *14* *14* *14*

Jinak v sobotu budu makat, tak snad odpoledne tu budu nevím jistě, ale v neděli jedu s kámoškama na výlet do ZOO,...
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojky

Vím už nevěřím..už toho mám i dost *9*
          Aha tak si to užij v ZOO taky bych jela ale není s kým *13* *9* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

No já sem ráda, že jedu s holkama, o víkendu jenom něco dělám a pracuju venku a tak konečně vypadnu ... *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

jj *4*
  • kajuska4

áá

Omg hledám novinky a teď narazím na tohle
    Kráska Miley Ray Cyrus byla cílem mladistvých zlodějů, kteří se nedávno vloupali do domu Lindsay Lohan. Také se vloupali do domů hvězd - Audrina Patridge, Paris Hilton,Orlando Bloom, Rachel Bilson, Brian Austin Green a Megan Fox. Jeden z lupičů, Nick Prugo,prohlásil, že dále se chtěli vloupat k celebritám jako Zac Efron, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Hilary Duff, Heidi Montag, Channing Tatum, Brittny Gastineau,Ashley Tisdale a Jacqueline Bisset. Zloději jsou již zadrženi.. Díky bohu, že k Miley se nestihli dostat a ani, že jí nehrozí nebezpečí!Uff.

Ať si dává Vashleynka bacha!! *9* *14*
    • puspuspusinka

Re: áá

Ááááááááá *8* *8* *8* Bože o tom sem slyšela, a že už Ashleynku jednou ohrožovaly nebo coo ... *9*
      • kajuska4

Re: Re: áá

Ach jo to je hrozné..omg.. *9*
    • kajuska4

Re: áá

To jsem nepsala já to psala blogérka o Mileyně ale jenom jsem uviděla Vashleynku a šílím chudinky *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: áá

Neboj to já přece vím *3*
  • puspuspusinka

5 dní xD

Zlatka, za 5 dní ... už to budou přesně 2 roky, co jsem na OSOBNOSTI.CZ ... Už celé 2 roky, to je šílený jak ten čas utíkáá ... yeahhh ... takže mám výročí ... 21.4.2011 ... *1* *14* *14* Yeahhh *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: 5 dní xD

To je supér já už měla v lednu..gratuluji... *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: 5 dní xD

Thank you baby *14*
  • tut

ashley je nej lepší holka ze všech je fakt super *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: tut

*5* *5* *5* joo ashley je v pohodě *3* *3* mám ji moc ráda *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • rac31

Ashleynka

Ashley je nejlepší!!!!!!!!!! *3* *1* *1*
    • v.a.

Pro: Ashleynka

to máš pravdu !!!!!!!! *4* *4* *4* *4*
    • simca2

Re: Ashleynka

ashley je nejlepsí vanessa je hrozna jsem ash nej faninka *14*
  • nespesna

Míša

Ahoj máte někdo sharpein blok? *7*
    • omajda

Re: Míša

no blog sharpay neznam ale znam ashleyn blog a je uplne krasny je to ashleyytisdale.blog.cz
      • nespesna

Re: Re: Míša

Ahoj a dík. *4*
  • nespesna

jo

Asy jo. *15*
  • simca2

jj

jj nam to poslala na icq muzem ti to poslat ale nevim lak
  • simca2

tak

tak to maji posrany pocak