-
auto
no jo ash má super vkus na všechno!!§§ *14* at je to oblečení doplnky nebo auta............ *5* -
už
já už jdu doufám že neva já se du vykoupat tak zítra ppá *4* -
hmmm
hmmmmmm dobry napad no zase bych si predstavila neaky shoot se scootem to zase me!!!!!!!!! *14* -
jo
jo já měla dva sony ericsson shelmi se tak má je doma ale má zlomenou nohu ještě s jednou kámoškou si zlomyli nohu a jak se vůbec máš??co škola??u nás docela škola v poho kdyby byky hodiny jako ta poslední dneska tak je to vpoho mi máme strašně praštění kluky ve třídě a oni dělají stejný věci jako náš třídní -
jsa
ja sem tu -
...
No mě asi s hnědýma nwm proč, ale pro mě jo, ale samozřejmě, že jí to sluší i s blond *3* -
-
Re: ...
jo ale jak sem psala me se libi vsude a porad
-
-
jo
jo ja je pridam stejne jsem to chtela udělat !!!! jsou krasne uz na as navstivilo 26 lídí denne nas navstevuje tak 50 *14* ja jsem tak rada -
...
já bych chtela jít na teen choice awards 2010 nevíš kolik stojí lístek??je tam ashley i miley a tam bych viděla skoro všechnyhvězdy co mám ráda to by bylo super!!-viš já tam totiž viděla i fans že tam mužou! -
-
ne to newm ale to je v americe jj a jak ji tam ti porotci uplně tlskali!!!ona by to hned vyhrála *14* *14* -
-
Re: Re: ...
jj to by vyhrála!mno já vim že to je v usa...u nás v čr by teen choic award nikdy neudělaly i kdyby jo byla by v něm efa fanra a nebo lucie vondráčková a aneta langereová...a takovýhle a žádný pořádný hvězdy ne!
-
-
-
Ahoojky
Ahooojky jsi tu Ady ? -
-
Re: Ahoojky
Ahojky Kiki jak je?
-
-
...
ahoj holky kouněte pls na muj new blog a přidejte komíík!!!jo díky sice tam toho moc není spíš nic!ae to nevadí kouknite se tam jo díky moc!!
best-star-hollywood.blog .cz -
-
jukla jsem se
-