-
wooooooooow
woooow tws jsem se podívala na ashleytisdale.org je tam noninka ta má taaaaaaaaaaaaaaak kráááááááááásnééé šaty *14* -
madousssek
už som ta obehla! a napíšem napríklad toto:
Ahoj SB som nová adminka Sabínka. Ak chceš niečo vedieť o mne tak si choď na náš blog prvý článok volá sa Nová adminka. papa! -
-
Re: madousssek
super *4* -
-
Re: Re: madousssek
DIKY! -
-
Re: Re: Re: madousssek
jsem taky nová admins je to uplne supeeer!!jsem moc ráda hoky že ste mě tam vzali mezi sebe!! *14* *14* *14* mím váss moooc ráda! -
-
Re: Re: Re: Re: madousssek
toje super *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: madousssek
myslím že budeme taky dobrý admins akorát se to musíme naučit všechno obsluhovat!!!!!
-
-
-
-
-
-
rodičáák
my zase zejtra máme rodičáák-- ale snad to bude OKeY... -
-
Re: rodičáák
ádo my taky zejtra vo 5!!!! *9* no newm no jak to dopadne!!!! *15*
-
-
čawky
čawky holky, jste tu někdo?? -
tak
tak vis co??nez ashleynka 24 prijde tak pokracuj ty jo???myslim tebe ashlynko14 jo?? *15* -
-
Re: tak
a o čem je příbeh? *7* sry e sem tu nebyle dole mte duvod a nebusdu ani obíhat!!SB!tak se nezlbte sem ráda že se mnužu sama tedka omluvit!!!
a holky Veselé vánoce!!!Užijte si je!!a at dostanete co si přejete!!
papa mám vás všeeechny mooc ráda!!! -
Re: tak
hej veď som to písala *15* teraz to nesedí *9* -
-
Re: Re: tak
neres uz sem napsla dalsi ale poradi je takove:
Medoussek, ja, simca2, ashleynka24, ashleynka14... *15*
-
-
-
novinky
Nevíte holky nějaké novinky o Ash, zda natáčí film nebo cd, nebo něco???? *3* *7* -
-
Re: novinky
nn nvím nic:O -
-
Re: Re: novinky
já jen vim že Ashley byla sE Scootem v ,Malibu na kaffi!A potom že Ash nafotila nový photoshoot!Al ještě nevyšel!A vy ostatní něco víte?
-
-
-
ahojky
Ahojte BG.. mno jak se máte?? teda podle mě zas mě tak nevadí, že je na tom místě... a že je pod vanessou a tak.. já ji zboznuju.. Její nový seriál Hellcats, je fakt pecka...vžycky bude mou hvězdou.. v americe je hellcats hrozně slavný, je snad ve všech obchodácích.. Ash se snad pořád objevuje na titulkách v německém bravu.. ale myslím, si že Ash je pořád suer.. i když není tak slavná jako předtím, ale zase dobré je to, že ji už nidko nepovazuje jako ta disney hvězdička. ona jim vždycky bude.. ale už v takových filmec nehraje a myslím, že ani nebude.. takže apa:) *14* *14* -
Konečně... xDD
Táááák mám všecko vyřízený teďka už jenom rozesílám Evánka, snad si ho někdo přidá, je vážně ksvělej ... nechápu proč nejni u nás taky tak známej jako v Americe, je vážně supeeer ... *14* *3* a mrzí mě že nemá tolik fans ... *9* *9* No ale jinak ... teďka a tady Vashleynky ... rozjedeme to ... a povíme si a rozebereme zase všeckoo ... *15* -
-
Re: Konečně... xDD
Tak joo... *1* *15* -
-
Re: Re: Konečně... xDD
A je tu Kajuška a Klaruška??? *7* -
-
Re: Re: Re: Konečně... xDD
Já tu jsem srry...jsem na ten net nasraná.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
=(( No a o cem si chcete powídat *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
*15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
No já newim, ale rozhodně probereme Vashleynku a všechno nej od hlavy až k patě ... *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Diskuze
Ahojky, prosím řeknete mi někdo, jaké byly ty dny toho srazíku u Ash a Van? Já si totiž vzkazy smazala, takže jsem to ztratila ... *9* A nevím, zda tu budu každý den, jsem nemocná a u PC je pořád brácha! Miluji Vás, papa *14* -
-
Re: Diskuze
Čauky..
Wow..mno oni se nekonají..protože Míša tu není překládá se to na pátek..Miluji tě taky a papiQ a to mně mrzí.. *9* *14*
-
-
Achjooo :(
Dneska je blbý den ... sice konečně začaly prázky a mám radost z pokojíku, ale den sám o sobě stojí za prt ... *9*
Jinak sem se jako totálně zabouchla do Jonas Brothers ... Ale totálně !!! *15* Miluju jee... *14* *15* Hlavně Nickouška, je úplně úžasný ,,, *14*
A v Camp Rock jsou oni i Demi naprosto skvělý !! *14* -
-
Re: Achjooo :(
Aha...mno dnes den je fakt divný hehe.. *1*
Acha..já se dnes dívala na Disney Channel *4* -
-
Re: Re: Achjooo :(
A máš vůbec ráda Jonas Brothers?? *15* -
-
Re: Re: Re: Achjooo :(
Ale jo.. *1* já se dívala na něco jiného ale dcl je mám ráda.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjooo :(
Ááááá já se do nich zlbáznila... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjooo :(
Přesně.. *4* *14* -
JOTO JO !!! *15* /řesně tak nějak, a já sem blázen do Nickouška a trochu i do Joeho a ty zasejc do Richieho ... *15* -
*1* to je jak já do US5 *15* *4*
-
-
-
-
-