Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

hle

holky ten fanklub ze se tam prihlasi vic lidi je dobry napad uz ste to udelali??? *4*
    • nicky0012

Re: hle

jj já jo!!!už mám dvakrát ashley!!
  • ??neznáte???

Ahoj holky nechci nic říkat..ale slovo odpovedět na příspěvek neznáte????že káždá píšeme furt nový příspěvěk kdo se tady má v tom pak vyznat!!!!
  • omajda

jo

jo prosim vas jedna faninka van tvrdi ze je to ash diskuze a ze se nemame bavit o sobe jako treba kolik ti je?tak prosim hlavne proto aby nam daly pokoj a taky prosim kvuli tomu ze ma i trochu pravdu je to ash diskuze!
  • jessinka666

Bes Ashley

jj Ashley je best už ste si koupili new bravo z Ashley Ashley je na hlavní straně a je tam napsaný ráda provokuju !! A Proč odkopla Jareda Nenechá si nic líbit !!!
  • simca2

jak

jak to vis????ale fakt podle me je tam ash bozi
    • medousssek

Re: jak

já sem viděla tu fotku s nicole richiejako že je tam nicol misto Ashley.. ale Ashley to tam sluší o hodně vííc!!!!
  • rac31

Ashley

Ona má Ashley spoustu písniček o kterých ani nevím :( Prostě jejich až moc *1* Je to ale lepší než kdyby jich měla málo.
  • simca2

ze ten

ze ten videoklip je upa bozi *14*
    • medousssek

Re: ze ten

jj... ale nejky je jak tam ashley odende s tim hnusákem :-D:-D
  • medousssek

já newíímm...

já bych staršně chtěla jet do LA do Hollywoodu... a staršně bych chtěla vvidět ashley a miley :-D
    • destiny.hope.cyrus

Re: já newíímm...

TAK TO SME DVĚ *14*
      • medousssek

Re: Re: já newíímm...

:-D:-D:-D tjn.. kdo by tam nechtěl :-D!!
        • nicky0012

Re: Re: Re: já newíímm...

j zto taky to je muj sen!!!
          • aashleey

Re: Re: Re: Re: já newíímm...

přesně....
  • anulka123

simco2

Jenom zatíím tu Blame it...a jee kráásnáá:-*moocky semi líbíí..tu Times up si poslechnuu až večer..:D protože mi nešl nějak pustit..tak to musím ještě vykoumat..aby to šloo:D
  • nicky0012

...

tojo ash má skvělá autíčko a deny budeme si to muset pamatovat a potom mi ještě vysvětšíš matiku jo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit