-
hle
holky ten fanklub ze se tam prihlasi vic lidi je dobry napad uz ste to udelali??? *4* -
-
Re: hle
jj já jo!!!už mám dvakrát ashley!!
-
-
??neznáte???
Ahoj holky nechci nic říkat..ale slovo odpovedět na příspěvek neznáte????že káždá píšeme furt nový příspěvěk kdo se tady má v tom pak vyznat!!!! -
jo
jo prosim vas jedna faninka van tvrdi ze je to ash diskuze a ze se nemame bavit o sobe jako treba kolik ti je?tak prosim hlavne proto aby nam daly pokoj a taky prosim kvuli tomu ze ma i trochu pravdu je to ash diskuze! -
Bes Ashley
jj Ashley je best už ste si koupili new bravo z Ashley Ashley je na hlavní straně a je tam napsaný ráda provokuju !! A Proč odkopla Jareda Nenechá si nic líbit !!! -
jak
jak to vis????ale fakt podle me je tam ash bozi -
-
Re: jak
já sem viděla tu fotku s nicole richiejako že je tam nicol misto Ashley.. ale Ashley to tam sluší o hodně vííc!!!!
-
-
Ashley
Ona má Ashley spoustu písniček o kterých ani nevím :( Prostě jejich až moc *1* Je to ale lepší než kdyby jich měla málo. -
ze ten
ze ten videoklip je upa bozi *14* -
-
Re: ze ten
jj... ale nejky je jak tam ashley odende s tim hnusákem :-D:-D
-
-
já newíímm...
já bych staršně chtěla jet do LA do Hollywoodu... a staršně bych chtěla vvidět ashley a miley :-D -
-
Re: já newíímm...
TAK TO SME DVĚ *14* -
-
Re: Re: já newíímm...
:-D:-D:-D tjn.. kdo by tam nechtěl :-D!! -
-
Re: Re: Re: já newíímm...
j zto taky to je muj sen!!! -
-
Re: Re: Re: Re: já newíímm...
přesně....
-
-
-
-
-
simco2
Jenom zatíím tu Blame it...a jee kráásnáá:-*moocky semi líbíí..tu Times up si poslechnuu až večer..:D protože mi nešl nějak pustit..tak to musím ještě vykoumat..aby to šloo:D -
...
tojo ash má skvělá autíčko a deny budeme si to muset pamatovat a potom mi ještě vysvětšíš matiku jo!