-
Já nič proti nej nemám, tiež!
Aj ja som sa asi 2 minuty pozerala na žebríček 10 top osobností a nevidela som tam Ash, tak som si myslela že som slepá *15* *15* *15* potom som zavolala mamku že potrebujem asi brejle *15* *15* pretože to nič nevidím a mamka že Sabínka ale žiadna Ashley Tisdale tam není a ja co co cože *9* *9* to nie je možné ve veď to aj ty nevidíš!!! a ona vidím! a ide okolo tato a vraví važne to tam není *15* *15* tak dám celý žebríček a tu vrieskam ako pavián *15* *15* !!!! A po mne nádávala mamka čo to tak vrieskaš? *15* *15* *15* ale mne je to jedno moja Tizzy(prezývka od ádi) bude aj tak na 1 *14* *14* *14* a selenu mám aj tak rada *3* *3* *3* -
-
Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
tak to je hrubýý.. já jsem to tak nějak tušila, ale tak to je fukk.... akorát mi vadí, že kjdyž chci kliknout na ashley tam musím rozkliknou žebříček. když byla ještě v TOP 10 tak sem ji měla hned při ruce,a el jinak je mi to fuk
tizzynka je neeeeeeeeej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
*14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
jj.. já prostě necháopu, jak jí někdo nemuže mit rád.. vždyť ona je pořád rozesmátá a uplně když se na ni podívám tak mám hned lepší náladu, protože ona se pořád hezky usmívá::-) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
presne tak *14* moja tizzynka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
no abyste se nehádaly tak je to moje tizzynka *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Já nič proti nej nemám, tiež!
nenenennen...moje tizzynka *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
hoílky
holky ja sem tak rada ze jste tu:-D -
For Mirrableka!!!
Hele ty pindo mirrableko, sem teda nemůže chodit každej !!!
Sem můžou chodit a chodí jenom ty co mají Ashleynku rádi !!!
A ty jí ráda nemáš takže koukej vypadnout !!! Pochopíš jako kdy že tě tu nechcem a nezkoušej mě nasrat !!! A název BestGirl je úplně úžasnej takže koukej si pindat někam jinam už mě jao fakt dost sereš !!!
NIKDO TĚ TADY NECHCE !!!
JESTLI SI TO NEPOCHOPILA TAK TADY JE DISKUZE O ASHLEY TISDALE A CHODÍ SEM O NÍ DISKUTOVAT TY CO JÍ MILUJOU !!!
A JESTLI TI TO POŘÁD NEJNI JASNÝ TAK NAPIŠ A JÁ TI TO VYSVĚTLÍÍÍM JAKO JEDNOROČNÍMU DÍTĚTI TŘEBA TI TO PAK UŽ JASNÝ BUDE PINDI, TROTLE, DEMENTE, PITOMEČKU !!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: For Mirrableka!!!
jj misa má pravdu pre toto je jen por fanoušky ASHLEY MICHELLE TISDALE jestli ti to nedošlo!!!! *13* *13*
-
-
jiank..
jinak jsem moc ráda, že tu chodí více a více nových lidí :D já jsem do Ash taky blázen.. snažím se podle ní oblékat jak to má na paparazzech :D *14* -
Z5
WOW ... co to tu jee?? *15*
Welcome Lolla ... *15* *14*
No jinak ... jakoo ... Přátele ... ehhmm ... the BEST ... *15* *14* -
-
Re: Z5
Nwm nějaká holka hehe *1*
Aha já se dívám jak se krotí krokodýli *4*
-
-
..
Jéééé ahojík *14* *14* -
-
Re: ..
Čauky..!! *14* -
-
Re: Re: ..
Ahoooooooooooooooooooooooooj Zlatooo *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ááá těšila jsem se na vás *14*
-
-
-
-
...
Ale zase nechci si ho vybít ... zítra jedeme na hory a potřebuju ho na cestu nabitou ... tak ještě chvíli tu budu ... a dyžtak večer kolem 11 bych mohla být tu na iPodu ... možná v 10 *15* *15* *15* Ale nepíšu na něm moc rychle *15* *15* Ale potřebuju s vámi být ... kdyby byl na horách net tak sem budu chodit ... *14* *14* *14* snad tam bude... *14* *14* Takže ještě chvíli tu budu ... tak do 5 a pak pujdu ... *4* -
-
Re: ...
Dobře v poho *14* *1* -
-
Re: Re: ...
OK... *14* *1*
-
-
-
...
Kajuško, já se bojím, že řeknu nějakou kravinu, a ublížím ti ještě víc ... *9* *9* *9* Asi bych měla jít, ale nechci tě tu nechávat samotnou ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: ...
Néé to v pohodě to bude dobrý *14* *3*
Neojde s tudyma dnes nikdy až ráno *13* *14* -
-
Re: Re: ...
Kajuško, ale tohle já nevím, nemusíš se přepínat, jestli jsi smutná a je ti třeba i špatně tak bys měla nechat kompa a jít rači si lehnout třeba k TV ... a kouknout se na nějaký hezký film s mamkou ... mě to pomáhá ... Nemusíš se kvůli mě přepínat a dělat statečnou jestli tě to nějak vzalo ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Né fakt v pohodě a já stejnak jsem sama doma já nemám náladu jít ani na ten maškarák co je dnes u nás.. *9* ale budu tu s tebou *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
OK ... *14*
-
-
-
-
-
........
Kajuško, musím jít ... já sem tu tajně dělám jen něco do školy ... takže páá ... *9* *14* *9* MILUJI TĚ *14* -
-
Re: ........
Já tebe taky ajoj.. *14* *14*
-
-
Help me please...
Kajuško ... potřebuju pomoc ... on mi vůbec nechce fakat server blog.cz, mě nejde zrušit ani založit blog ... *9* Já už nevím jak dál, skusíš to ty? Jestli ti to půjde??? *7* -
-
Re: Help me please...
Mně to ide...ale heslo mně napiš do vzkazů..a mám ho zrušit? *4* *9* -
-
Re: Re: Help me please...
Ne, já ti napíšu jinej blog, kterej chci rozběhnout, ale furt mi to ukazuje že nejde ukončit průvodce ... mmnt du do vzkazů ... -
-
Re: Re: Re: Help me please...
ok *14*
-
-
-