Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Ahojky

ahojky takže jsem se dneska vrátila z dovči.. vidím, že jste napsali vážně moooc komentíkůů... super:-)
  • jessinka666

omajda

Ale já se na Ashley dizkuzi vždy bavim o Ashley
    !!
  • jessinka666

Já taky musím

Ahojky já už musím jít ale u babičky jsem tu jako na koni !! Možná aji z medoussek .Ashley is best !!
  • omajda

ja

ja sem na youtube nasla nove pisnicky nevim jestli je znas ale dam ti je Blame it on the beat , if my life a movie, times up,its time, Whatcha Waiting for
    ty jsou taky upa bozi *14*
  • anulka123

hm..

No jo nikdo normáální na tyhle diskuy už asi není..chováte se višchni jak děcka..řešit jestli náhodou Vanessa nefotila nahýý fotky..podívejte se na Miley Cyrus ta taky měla osobnífotky sice na nich nebyla naháá ale to je jedno..a nikdo to taky neřešíí..
  • nespesna

no

takže se ashley zachvili probudi tak at se ti dobře nakupuje!
  • nicky0012

....

jo a deny už se těším na uterý a náš koncert ikdyž mno já budu moct otvírat jen pusu když sem nemocná to mě serew ale jinak miluju tu písničku znala pana pána!
  • nicky0012

...

ahoj holky jj ten shoot s lízátkem je megální prostě mno a zjistím vám jak se ta akce jmenuje na facebooku jo jestli chceš tam je o ash všechno
    • emilyamiley6

Re: ...

ahoj ja som laura
      • nicky0012

Re: Re: ...

ahooj já sem Nicky...
  • nicky0012

...

jo to by bylo taky hezký no a nebo scoot by seděl na křesle a ashley na něm!to by se mitaky líbilo!
  • sanduli

jj

Slušííí jí všechno jak blond tak hnědé *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit