-
Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
aha já nemám notebok..jsem normálně na komplu.. -
-
Re: Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
Aha! Mě se hrozne libi High school musical 1,2,3 A H 2 o staci pridat vodu proto jse jmenuju Cleo Sertori je to ma nej postava z H 2 o staci pridat vodu ale normalne se jmenu Pheobe tonkin A ve skole si hrajeme na high school musical a ja hraju Sharpay (Ashley Tisdale) *3* *3* *3* *3*
-
-
J
JA BYCH STARASNE RADA DELALA TY TAPETY OBRAZKY ALE NEMAM ZADNY STAKOVYCH PROGRAMU KDE SE TO MUZE DELAT DA SE TO NEJAK STAHNOUT??? *7* -
-
Re: J
Ahoj já vím jak se to dělá musíš pravým tlačítkem na myši kliknoutna nastavení pozadí plochy a pak to máš na ploše *4*
-
-
je tu někdo??
Je tu někdo??všichni najednou odcházejíí -
ja
ja ti ro poslu na email jestli chces tak mne ho dej ale nevim jestli se mne to podari *4* -
asi
nevim ještě na Ashley a Scotta nevimyslely přezdívku co kdyby sme jí vymyslely my co na to říkáš??? *5* -
simca2
si tu?? -
They come from upstairs
Jsem z5... Jo četla jsem tu dotaz, kdy bude they come from upstairs... Tak za a) přejmenovali to na Aliens In The Attic za b) v US je premiéra 7.8.09 a u nás měla bejt 13.8., ale přesunuly jí na 24.9.09... Jo díky, že jste začaly hlasovat jak na Twitteru tak na teenchoiceawards, jsem ráda že jste se ke mě přidaly... -
-
Re: They come from upstairs
nemáž zač nebylo to tak těšký"""jak jsem si myslela!! *14* *1*
-
-
elizabeths
Ona tam skoro nic nemá !! -
jj
jj ale stejne to jim nepomuze protoze ona ma 621 fanousku a oni maji ja nevim o kolik vic -
trapka
Ashley tak to je ta nejhorší zpěvačka,kterou jsem poznala.Vůbec neumí hrát ani zpívat a ještě je k tomu falešná. -
-
Re: trapka
nahodou je ta nejlepsi a ty ses ta nejhorsi nasvete jsi asi slepa co jo si chudacek porit si cocki ty ses falesna -
-
Re: Re: trapka
kdo ja nebo trapka? *9* -
-
Re: Re: Re: trapka
nn ty ne
-
-
-
Re: trapka
hej bože máš pravdu..Vanesska je tisickrat lepsi..Ashley je vazne ta nejvetsi trapka pod sluncem..co pod sluncem..v cele galaxii -
-
Re: Re: trapka
boze ona je tak dobra ashley je ta nejlepsi.vanessa nebo jak se to pise je trapna jak hovno nepochopim komu se muze libit
-
-