-
co
co když to bude scott:-D -
....
co děláš??já ted poslouchám písničku guitly pleasure mě se upa líbí a co ty? -
:!
TRAPKYYYYYYYYYY
PIZDALA:Njevetší kurva na světě,vesmíru a všudeeeeeee!!
VY: to samíííííííííííííííí a jestli nepřestanete používat sluníčko(což sme vymyslely MY!!) tak se těšte vy kurvy! -
-
Re: :!
jj presneeeeeeeeee...
fagan i *16* *16* -
-
Re: Re: :!
ou,... je krásé jak hnsuně o sobě mluvíte, tady těma komentářama dokazujete co jste vlastně zač, takže,.......... kdo to říka toho se to týýká...není to tak snad:-D *3* *15* *15*
-
-
-
HALOO??
Ahojky? jste tady někdo? kdyžtak se ozvěte -
-
Re: HALOO??
ja ja ja jenomja *14* -
-
Re: Re: HALOO??
:-:-supersuper -
-
Re: Re: Re: HALOO??
*15*
-
-
-
-
vite
vit o tom rodice????ze mas rande *1* *1* *1* -
:-):-)
jáááá newím, ael já už se prostě nemůžu dočkat až ashley bude natáíčet ten filmík.. ty fotky z natáčení první still photo videa ..prostě to bude supeeeeeeer -
-
Re: :-):-)
ja tiež *14* *14* *14*
-
-
zajímalo
zajímalo by mě kdyby lochnessa hrála sharpey tak by ji vsichni rikali že je namyslena nechaou ale jak nekdo ash kvůli pitomým filmům může posuzovat dobře my taky ikame že vanessa je prostitutka ale je to pravda *15* *15* -
-
Re: zajímalo
jj...my tak vanesse nemusime řikat podle filmu...my ji tak můžeem říkat podle skuteččnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A aji kdybby byla Ashley namyšlená(což ona není) tak každej je nějakej, každej má svý chyby....někdo jich má míŇ(Miley...někdo nemá žádné(Ashley) a bněkdo jich má jak nasranejch(vtrapka) -
-
Re: Re: zajímalo
vy ste take piče aby ste vedeli.....ta vaša pojebana pizdalka nech sa strči do riti a vy s nou...vy všetci ste padnuty na hlavu ked mate radi tu pizdalku zdechnutu...je hnusa a namyslena ako vy . *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: zajímalo
ouuu.. to bylo řečeno... řečeno.... řečeno:-D neee sorry to byl uplnej nesmysl co z tebe zase vylezl... seš akorát k smííchu -
-
Re: Re: Re: Re: zajímalo
nch je ony akorat jsou tak padnutý na hlavuže asi niky nepochpí že každý má jiný názor!!a určo je to jedna z diksuze protože tak mluví jen ony *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zajímalo
to je jasný, že je to někdo z vtrapek,a le je mi to celkemfuk
ASHLEY IS BEST
-
-
-
-
Re: Re: zajímalo
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: zajímalo
já vííím, že mááám vždyckyyy pravdduuu -
-
Re: Re: Re: Re: zajímalo
my vsichni to ale jo zeptam se jí *4*
-
-
-
-
-
třeba
už t mám ! napisu na vzkazy ju?? *4* -
-
Re: třeba
jj honem..jsem zvědavá co z tebe zase vyleze trapko:-D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: třeba
užž no je to trochu ,,trapný" ale tak ..... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: třeba
ale k nám patří přecee všecko co je trapný takže aji tohle....... -
-
Re: Re: Re: Re: třeba
*15* ale jooooooo to je doooooost trapny *15*
-
-
-
-
-
NO JO NO
NO JO NO CIGÁÁÁNÍÍ SE NEZAPŘOU !! *15* -
-
Re: NO JO NO
momentík .. Jakej má původ vaše pizdala?? úplně vobyčejnej a hnusnej zato nessy:Je filipinsko-portorikánsko-irsko-ame ricko-indiánského původu!!takže drž!! -
Re: NO JO NO
dyt jo proč myslíš že si tu s váma píšem? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: NO JO NO
Protože ste Cigááni tak jako Ta pičaaa Vanessaa ! -
-
Re: Re: Re: NO JO NO
beztak jsi cigánka sama!!!! a stydíš se za to!!! *13* já teda cigánka nejsemmmmm *13* ty beztak jo *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: NO JO NO
to bude tím... že jste všicí cigánky *15* jinak byste se o tom pořád nezmiňovaly *15* ha setěr *15* já cigánka fakt nejsem *15* anet to muže potvrdit :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NO JO NO
cože:ty se jí posmíváš?kde? *15* -
no prave kazdy neni nadherny tak nechapu proc tu pomlouvás kamickar vhudák nezaslouzi si to posmech od takových krav *8* -
a kdo řikal že si myslim že sem nádherná SIMONO?? *15* *15* -
http://profil.lide.cz/kamickar/foto galerie/?album=42711#galerie ty že nejsi cikánka? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ..to my te známe líp než si myslíš! *15* -
aha tak mi řekni teda podrobnosti ne?? *15* *15* *15* -
tak to jsi posrala ty nejsi tak nejak extra už na tich fotkách vypadas jak nesimpatická kráááva tady nam nasi kamardku nebudes pomluvat!!!!! porad se tak blbě ksychtis i když jsi namalovaná to tě fakt nespraví!!!! *10* -
Já taky nejsem !!!Ale já moc dobře vím že ty jo !Pač tě znám líp nž ty si myslíš! -
jo,to můžuu:P VYDĚLY SME SE SKORO VŠECHNY SVOJÍ FOTKU A FAKT SME VŠECHNY NORMÁLNÍ TAKŽE DRŽ HUBU!!:D ZATO JÁ VIDĚLA TEN PŘÍŠERNEJ PROFIL NA LIDECH KAMICKAR *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
NESSA FANS!
Je vidět vaše ubohost .. Je vidět že o "světě slavnejch" víte tak maximální hovno! Vanessa natáčí film jenže vy ste tak blbí že sme si toho do teď nevšimli ovšem co se dá od takovejch krav jako od vás žekat že?? *15* Nazdar jo a pomlouvejte si, vy za to pak zaplatíte .. -
-
Re: NESSA FANS!
ele jestli jste si "broučci" nevšimly, tak mi se o tu vaší lochnessu nezajímáme jelikopž je nám u prdele. tak jak máme vědět že natáčí opět jako prostitutka *15* *15* *15* a to si pište že o světě slavnejch toho vím až až..., ale něco vám řeknu: Vanessa do toho světa slvnejch nepatří takže z toho důvodu - máte pravdu o ní vím tak maxiomálně hooovíínko!!!! jo a až někdy lochnessa bude zpívat pro královnu alžbětu jako miley nebo pro prezidenta jako ashley, tak se ozvěte jo? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: NESSA FANS!
PROSIMTĚ TÁHNI S TĚMA KECAMA NEVIM KDO NEPATŘÍ MEZI SLAVNÝ .. AJÓÓ PIZDALA NOJO BLBÁ BLONDÝNA TO DOKAZUJE ŽE BLONDÝNY SOU BLBÍ *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: NESSA FANS!
víš blondýny to maj v živote vždy lehčí!ale to neznamená že jsou blbý!a Ada má pravdu!miley měla hezké červené šaty když zpívala pro královnu!a miley zpívala i pro ovamu a ashley pro prezidenta zpívala taky!a lochneska zpívá akorát pro ty kravky od vedle! *15* *15* *15*
ashley je neej!!!a o světe slavných toho víme každá víc než vy všechny dohromady páč mi se zajímáme o všechny hvězdy ale o miley a ashley(který jsou nej)nejvíc!ale o lochnessku se užete zajímat jenom vy!UBOHOST!ASLEY MILEY(HONZA BENDIG)luXxXxXxXxXxXxxus!!!! *14* *14* *14* už to chápeš? -
-
Re: Re: Re: Re: NESSA FANS!
bklondýnka jsou vždycky znakem kráásnýý -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NESSA FANS!
jooooooooo mas praaaaaaaaavduuuu a je hnedovlaska!!!!!
-
-
-
-
-