Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

jo

jo ja nerikam ze ty se nebavis o ash a ani nerikam ze ostatni jenom to rikam projistotu.a aby nam daly pokoj tim dopisovanim!
  • simca2

JESTE

JESTE NE CO TAM JE?JA SEM SI HO CHTELA KOUPIT JE TO NEJAK ZAJIMAVI?
    • the_sweetinka

Re: JESTE

*7* Dozvíš se tam o ni veci *15*
    • medousssek

Re: JESTE

já to bravo mám taky.. je tam ještě že vanessa asi podvádí zaca s nějakým alexem... ale tak jako bulvár, že takže se tomu asi nedá věřit,a le třeba jo... no a potom tak už nic moc zajimavyho neni
  • omajda

jj

je to mnohem lepsi mas aspon vyber renes det i chci poslechnout tu a tu nes poslouchat traba 3 furt dokola *4*
  • simca2

teda

teda aspon ash protoze sem moc ten videoklp nechapala *9*
    • medousssek

Re: teda

no já sem to pochopila jkao že ona s každym flirtuje a pak si ji najednou nevšimaji tak je naštvaná a odende s tim jinym.. jinak newim, ale to je stejnak fuk :-D
  • simca2

a

a Anulka *7*
  • nicky0012

.....

halooo deny a nespesná jste tu někdo??
  • simca2

jo

jo to tvoje je lepsi mas pravdu
  • nicky0012

...

holy vybrala jsem si new písen co budu zpívat budu zpívat rock star....
  • Hlasujte pro Babylove!!

Prosím hlasujte pro Marcelu Juřenovou, admina našeho webu www.michaeljacksonweb.cz Abyste hlasovali, musíte být zaregistrováni na nova.cz a mít vyplněníý profil na nově. Registrace je nahoře napravo. Vyplňte všechny údaje, abyste pak mohli hlasovat. Na email vám přijde potvrzení, abyste aktivovali profil. Až na potvrzení kliknete, můžete hlasovat. Videa najdete tady:
    http://snidane.nova.cz/clane k/novinky/michael-jackson-s-this-is -it-vybrali-jsme-pet-finalistu-rozh odnete-o-vitezi.html A hlasuje se v anketě úplně dole!!! pod všemi videi. Máte každý den 1 hlas! Marcelka vás teď potřebuje!
  • simca2

ja

ja taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit