-
jj
sem u ale nevím jeslio si tu ty škoda že je eď málo foek Ashley už budu zase dáva fotky na blog -
princ
sem moc zvědavá kdo bude hrát jejího prince -
-
Re: princ
to já taky su zvědaváá
-
-
úředstav
představ si že mám 8364 komentíku to je hodne dooooooodst hodně ještě predtím velké prazky jsme měli 400 a ted najednou.......jsme dobré holky akorát mě mrzí že už tu moc nechodí terýsek anulka taky už nechodí na diskuze *9* *14* -
-
Re: úředstav
když jsem tu poprvé prisla u ash byla jenom anulka, blonde, terysek myslím že jeste nekdo ale uz si to presne nepamatuju a ted najednou jse t zase vymenilo ty tri tu nechdí myslím na diskuze jinak tady nekdy jsou prihlaseny§!§a ted jsou tady nove ty ,ja, medoussek,jesinka666,omajda,anet,ka mickar,mishell, atk dal....mam na icq dve holky ktere maj 15 a maj radi ash *14* *14* -
-
Re: Re: úředstav
to jo já si pamatuju že když sem kvám poprvé přišla tak marky ty už sji tubyla a já se vás zeptala jestli tu mužu být taky a že sem velká fans ashley!a vy ste řekli že jo že tu sou všichni vítání! -
-
Re: Re: Re: úředstav
jo to si pamatuju taky že jsou!!a dík anet *14* *4* ale tak vy ste vsechny super ale chtěla bych aby jsem prisel nekdo nový je to tu porad to samí chci poznat nový lidi na to icq ty holky jsem rikala ta se sem prihlasi a jedna jse sem prihlasila jeneže ji nemuzui najit *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: úředstav
jo já takzy
-
-
Re: Re: Re: úředstav
*3*
-
-
njn.jsi superr kámojda
-
-
Re: úředstav
škoda -
-
jono *9*
-
-
-
tesite se na silvestra?
tesite se na silverstra??? *14* -
-
Re: tesite se na silvestra?
já taky a těšim se a ty? *4* -
-
Re: Re: tesite se na silvestra?
aj ja *3* *3* -
-
Re: Re: Re: tesite se na silvestra?
ja se ttesim moooocx -
-
Re: Re: Re: Re: tesite se na silvestra?
kdo by se netěšíl
-
-
-
-
Re: tesite se na silvestra?
*14* *14* *14* NO JASAN KDYŽ MÁM HNED 1. NAROZKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
vše nej!!!
VŠE NEJ!!! NAŠE SLUNÍČKO *14* *14* PŘEJEM TI HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRÁVÍČKA A HLAVNĚ AŤ SE TI VYDAŘÍ FILM O SHARPEY!!
JSI BEST *14* *14* *14* *14* WE LOVE YOU!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: vše nej!!!
tivole do prdele vždyt je to už dávno natočený a k tomu to máš blbě napsaný píše se to SHARPAY
-
-
New
Ahoj *3* Sem tu nová ikdyž už sem tu byla před pár lety *1* -
-
Re: New
Ahoj vítej *14* a jsou new Candids Ash odcházela od telocvičny ale škoda že se schovávala *9* *14* -
-
Re: Re: New
Jojo viděla! *14* Já bych se,ale asy taky schovávala *15* -
-
Re: Re: Re: New
*4* já asi taky *14* ale slušelo jí to Ashleynce totiž sluší všecko *14*
-
-
-
-
??
Kajuško jsi tu??? -
-
Re: ??
Ano promiň já jsem si stahovala do novýho mobilu písničky a fotky Vashley.. *14* -
-
Re: Re: ??
jj. *14*
-
-
-
Děkuji za diplomek je fakt nádherný.. *14* -
-
Re: good
přesně krásný moc *14* -
-
Re: Re: good
DĚKUJI *14* *3* -
-
Re: Re: Re: good
*1* Kajuško máš na blogu chybku ... ty tam máš "for" nemělo by tam být spíš "from" ?:?? *15* *14*
Ale tak stane se... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: good
Jo přesně to je tím že píšu potmě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: good
Ty sleponi jeden... *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: good
*15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: good
nz *14*
-
-
-
-
..
Já dělám poznávačky... *15* *15* *15*
To bude hustý ... *15* *15* -
-
Re: ..
hehe *15*
-
-
jaj
Já zapomněla..jsem s hodně akorát jsem zapomněla tak třeba s Klárushkou..Bronkem s Břeclavi...s Davidkem *4* ..Honzou..Matýskem.Pavlíčkem se sousedeme bývalím *14* *15* -
-
Re: jaj
*15* *15* *15*
No a kolikrát seš rozvedenáá??? *15* *15* *15*
To já už snad se všemi *15* *15* -
-
Re: Re: jaj
Já ještě ani s nikým..nám to tak drží *15* -
-
Re: Re: Re: jaj
Noo... to nám taky ... s Jixou sem se rozvedla jenom dneska a znova vdala asi 13x ... *15* *15* *15* *15*
My sme se hádaly o dítě ... já chci z katalogu dětí černouška a ona bělouška tak sme se rozvedli a pak zase vzaly ... my sme děsný paka *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jaj
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-