-
simca2 a blonde
Pošlete mně to taky ? -
simca2
Jo tak to je super !! Přidám hodně videoklipů ještě víc než má Vanessa protože Vanessa je ve videoklipech před Ashley !! -
jo
jo sem -
p
nevite kdy ma prijit do kin ten film They came from upstairs?mam pocit ze nekdy na podzim nebo v srpnu ale nevim to jiste *4* -
nz
Nz, já mám totiž blog převážně o Ash a zjišťuju všechno na zahraničních a oficiálních stránkách a znám i český weby, kde dost dopředu uveřejňujou český premiéry, takže kdybys ještě něco potřebovala ohledně Ash nebo premiér vědět, tak mi písni vzkaz ;)... A kolik ti je??? ;) -
Mně
MNě je 12 -
-
Re: Mně
Jo tyhle léta jsem měla ráda ;)...
-
-
libi
libi se vam ta fotka na jeim profilu ashley me hrozne moc ale skoda ze se tam nesmeje vic *4* -
-
Re: libi
mě se moooc líbí -
-
Re: Re: libi
jo me se tam taky libi... -
-
Re: Re: Re: libi
mě se tam nelíbí ty její oči jedno malí a druhý velký!!!
-
-
-
-
no
no to určitě nechoďtě nám na diskuzi o Ashley chodte si k VTRAPCE na diskuzi a Ashley si vůbec nevšímejte -
-
Re: no
hej trapka nebo jak se jmenujes nemusis tu kritizovat kdyz te tak moc bere van tak si bez pokecat na jeji pls jo a konec hadek holky *9*
-
-
už jen 200 hlasů <3
holky doufám že se snažíte prtž ještě 200 hlasu a ash předběhne marhiu bo koho takže zase musíme zapojit všechny síly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!at ash není poslední!!! -
ashley
ASHLEY IS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* IS BEST *14*