Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

simca2 a blonde

Pošlete mně to taky ?
  • jessinka666

simca2

Jo tak to je super !! Přidám hodně videoklipů ještě víc než má Vanessa protože Vanessa je ve videoklipech před Ashley !!
  • simca2

jo

jo sem
  • marsa12

p

nevite kdy ma prijit do kin ten film They came from upstairs?mam pocit ze nekdy na podzim nebo v srpnu ale nevim to jiste *4*
  • nz

Nz, já mám totiž blog převážně o Ash a zjišťuju všechno na zahraničních a oficiálních stránkách a znám i český weby, kde dost dopředu uveřejňujou český premiéry, takže kdybys ještě něco potřebovala ohledně Ash nebo premiér vědět, tak mi písni vzkaz ;)... A kolik ti je??? ;)
  • jessinka666

Mně

MNě je 12
    • Re: Mně

Jo tyhle léta jsem měla ráda ;)...
  • omajda

libi

libi se vam ta fotka na jeim profilu ashley me hrozne moc ale skoda ze se tam nesmeje vic *4*
    • medousssek

Re: libi

mě se moooc líbí
      • marsa12

Re: Re: libi

jo me se tam taky libi...
        • nicky0012

Re: Re: Re: libi

mě se tam nelíbí ty její oči jedno malí a druhý velký!!!
  • kamickar

no

no to určitě nechoďtě nám na diskuzi o Ashley chodte si k VTRAPCE na diskuzi a Ashley si vůbec nevšímejte
    • -_-hejushka-_-

Re: no

hej trapka nebo jak se jmenujes nemusis tu kritizovat kdyz te tak moc bere van tak si bez pokecat na jeji pls jo a konec hadek holky *9*
  • nicky0012

už jen 200 hlasů <3

holky doufám že se snažíte prtž ještě 200 hlasu a ash předběhne marhiu bo koho takže zase musíme zapojit všechny síly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!at ash není poslední!!!
  • omajda

ashley

ASHLEY IS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* IS BEST *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit