-
a
a vsechny holky ktere tady ste videly jste ten novy shoot co je na ashleytisdale.org???ona to fotila kdyz mela hnede vlasy tak proc ma blond??to me fakt nic nenapada a vam??? *1* -
-
Re: a
ne me taky ne teda ja nevim no
-
-
...
ahoj holky ashley je nej.....a chci vám jen oznámit že jsem noá správkyně ashley tisdale...doufám že vám to newa! -
TA
JAK JE?? *7* -
to
to by bylo fakt supr *14* -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
simca2
na tvíém blogu??jo a sou nový fotky na kterých Ash vypadá moc krásně to oblečení,boty no prostě krása už sem je dala i na blog -
-
Re: simca2
jsi hodna ž jsi je dala na blog *4* -
Re: simca2
teda promin na nasem blogu *15* spletla jsem se *15* neva??
-
-
TO ŽE JE ANET
to že nje anet na vanessine diskuzi to mi nevadí ale potvora je v tom že to vykecala *16* -
-
Re: TO ŽE JE ANET
jooooooooooooooooooo my ju tu už nepustime ona je tak trapnááá keĎ tu bola tak mi bola strašne nesympatická!!!!!!!!! liezla mi na nervy!!!!!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: TO ŽE JE ANET
potvora je proto, protože sme jí byli dobrý když ju vykopli ale když ju zase vzali, tak se tady vubec neukáže.. proto je to potvora!!!!!!!!!§ -
-
Re: Re: Re: TO ŽE JE ANET
NO ALE OAN SLA SAMA MY JSME JI NEVYKOPLI MY NEJSME TAK ZLÉ JAK NĚKDO !!!!!ONA SE ROZHODLA SAMA ALE ZE VŠECHO NEJVÍC MĚ LEZE ŽE TO VYKECALA TO JE TEN HLAVNÍ DŮVOD PROČ TOHLE VŠECHNO A NAVÍC MI JEŠTE SUVERENE NAPSLA : PODÍVEJ SE CO JSEM NAPSLA NA ASH DISKUZI *10*
-
-
-
-
super
čáááw holky, jak jste se dneska měly? já suprově protože byl ve škole mikuláš.. prostě každehj romk se devátá třída převleče za mikuláša čerta a anděla a nosí všecky děcka do pekla! peklo je prostě místnost, kde je tma blikají tam žárovky, hraje hudba a tak.. takže sme se neučili! prostě bombáááá.. a přííšti rok budu čertica já *15* *15* *15* -
-
Re: super
ahoj jak je???nemuzu se prihlasit tak se muzem bavit takhle?? *4*
-
-
hej
ja som emilyamiley6 prosím pridajte si ma *15* -
Vše nej
Všechno nejlepší *1*