Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

a

a jeste neco zkusim vymyslet
  • tohle nei

tohle neni mozny jak to???me fakt se nejde prihlasit no neresim!!!muzu se Ado abyt takto jinak to nejde:-(
    • medousssek

Re: tohle nei

A NEZMĚNIL TĚ NĚKDO HESLO?
  • medousssek

srandáááá

viiš marketko co je nej sranda? žže prostě já napišu že je lochnessa blbá a oni hned musijou napsat že je pizudalka(miláček tizzynka) blbá. já napišu že neni lochnessa slavná a oni napišou že pizdalka neni slavná.. copak toto je nějaký hádání? to je jenom pořád repete repete repete.. vždyť už jste ubohý.. lepší je být bllbá a trapná než ubohá a neoriginální *15* *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: srandáááá

a ještě něco vy lochnessky. řeknětě mi, proč je většina barbínek blonďatých? hmm? já vám řeknu oproč, blondýnka jsou zankem krásy, stejně jako barbínky.. každá dokonalá bárbína měla plastiku, krásný styl, dlouhé načančané vlasy.. byla bohatá. měla krásné auto - jeee vždyť já mluvíím o naší tizzince *15* *15* *15* I LOVE BLONDE PRINCESS *15* *15* *15*
      • simca2

Re: Re: srandáááá

jooooooo mas pravdu!!blondyny jsou nej a nerikam to kvuli ashley!!!ale ja sama sem blondyna a diky za pochvalu!!a dukaz toho ze blondyny nejsou blbe je to:
        ja sama mam jednicky!furt, porad, ucim se, ucim se a ucim se!!!vsichni ucitele me maji radi protoze jsem chytra!!! takze kdo bude tvrdit ze jsme blbe jenom se mu vysmeju *15* *15* *15* vlastne uz se smeju ted *15* *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: srandáááá

*14* *14* *14* ASHLEY TISDALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEY TISDALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEY TISDALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEY TISDALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEY TISDALE *14* *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: srandáááá

Tizzy *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tizzy *14* *14* *14* *14* *14*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: srandáááá

*3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* BLONDIE *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* BLONDIE *3* *3* *14*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: srandáááá

MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4* MASHLEY *4* *4* *4* *4*
            • medousssek

*15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15* *15* ASH *15*
            • medousssek

*14* SHARPAY *14* *14* SHARPAY *14* *14* SHARPAY *14* *14* SHARPAY *14* *14* SHARPAY *14* *14* SHARPAY *14*
            • medousssek

*4* *4* *4* *4* *4* ASHLEYNKA *4* *4* *4* *4* *4* ASHLEYNKA *4* *4* *4* *4* *4* ASHLEYNKA *4* *4* *4* *4* *4* ASHLEYNKA
  • medousssek

apappap

no nic já musím jít, chce sem jít mamka. tak zatím ahojky *4* *14* *14*
    ashley, taylor, miiley, robert *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

fotka

jak si mi na vzkazy poslala tu fotku, tak máš pravdu. kdyby na té fotce nebyla vanessa, tak je to uplně dokonalá fotka.. vanessa ju kazíííí *16* *16* *16*
  • omajda

dalsi dil

dalsi dil.....tady.....

Vanessa: Ta je ale blba!

Zac: Co se deje Vanesso? Že ty jsi volala ZASE Ashley?

Vanessa: a co ma bejt!

dalsi....... *15*
    • simca2

Re: dalsi dil

zac: ,, Vanesso ty njsi normalní, vzdyt ji valás kazdou minutu!!" už ji nech napokoji!!"
      Vanessa: ,,Ty se do mě nepleť zac !!!!"
      • Re: Re: dalsi dil

Zac: prosíím tě Vanesso my s Ash sme kámoši a rozhodně spolu nechcem chodit, ale pomaluz si začínám uvědomovat že se chová líp jak ty aspoň nejni tk žárlivá !!!
        Vanessa: ji? tk si za ní běž když jí tk miluješ já tě nepotřebuju burane !!!
        Zac: tk já du!!! Sbohem !!!
      • ashleynka24

Re: Re: dalsi dil

Zac: ale môžem ashley je moja kamarátka lepšia než ty!!
        Vanessa: Ale *9* (smutním hlasom)
        Zac: je to tak vanessa ja už s tebou nechcem chodiť!!!
        další
  • puspuspusinka

For Mimisek !!!

Milá Mimisek, omlouvám se ti že jsem napoprvý na tebe tak vyjela, jenom sem si myslela že seš další z těch pitomců co umí jenom pomlouvat, takže promiň, jo a chtěla jsem se zeptat jestli se nechceš zaregistrovat bylo by to pro tebe mnohem lepší a my by sme si tě mohli aspoň přidat do přátel a psát si s tebou i přes vzakzy a ne jenom sem ka !!! Tak dyžtak napiš jestli se zaregistruješ bo nn! *4* *14*
    • Re: For Mimisek !!!

jo v poho nic se neděje zaregisruju se ale ted nám něak blbne počítač tak až bude opravený tak se zaregistruju cca měsíc jo tak papa. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: For Mimisek !!!

jůůů tj škoda eště měsíc??? tj na prd *9*
        tj hrozně dlouhá doba pro mě !!! *1*
        až mě poznáš pochopíš !!! *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: For Mimisek !!!

jestli ti to nevadi tak se te chci zeptat kolik ti je(jen tak) *4* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: For Mimisek !!!

15 a tobě? *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: For Mimisek !!!

12
    • puspuspusinka

Re: For Mimisek !!!

jo a málem sem zapoměla.............
      *14* *14* *14* ASHLEY IS MY BEAU IDEAL STAR, I LOVE YOU ASHLEYNKO MOJE JEDINÁ !!! *14*
  • mileycyruska

Kwásný narozeninky ♥

Ashleynko,kráásný narozky..:-* mooc tě miluju..♥ doufám že si je užiješ..:) *14* a si mocc krásná,hodná a pstě zlatíčko..:-* krásný narozeninky..:)
    • Re: Kwásný narozeninky ♥

hm ta si to tak přečte když bydlí v americe ty čupko a lezbo *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Jéééjda xDD

Kajuš asi sem se zamilowala do Richiho ještě víc než sem byla ... *15* a konkrétně do týhle fotky tady je tááák sladkeeej ... yeahhh ...
    http://foto.osobnosti.cz/christopher-richard-stringini-368939
    *15* *15* Richie a Jay z US5 sou the BEST ... *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Jéééjda xDD

Ano...já ho žeru je to krasavecccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jéééjda xDD

*14* *14* Jooo já ho mám hrozně ráda, ale tady na týhle fotce je fakticky sladkeeej ... *14* *3* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééjda xDD

Jj to je.. *14* *14*
  • klaruska44

heyyy

Ahojííííííííííííííkkk kkkkkkkkkk *15*
    • puspuspusinka

Re: heyyy

Jé ahojík *14* Přenádherná foteška.. *14*
      • klaruska44

Re: Re: heyyy

dík tvoje taky i Kájushy *14*