Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Prababička...

Mě když umřela prababička, tak jsem z toho byla zmučená, bylo mi terpve 5 let a já to nesla jako konec světa... ale já byla s prababičkou skoro každý týden ... kdežto tys jí skoro neznala asi ... a to je pak asi něco jinýho coo ... *7*
    • kajuska4

Re: Prababička...

To ano neznala sem jí *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Prababička...

Dobře *4* *9*
  • kajuska4

áá

Mám GONNA SHINE stáhlou pošlu *14*
    • puspuspusinka

Re: áá

Yeahh děkujíí mooc zlatkoo *14* *14* Jdu poslouchat už mi z tý rest of my life začíná mírně hrabat *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: áá

*15* *15* *15*
  • kvatro

K+K

Styďte se vy dvě Kajusko a Klarusko. Tohleto provést. Dejte si každá facku ať si nemusíte nic vyčítat. :D :D
    S pozdravem Kvatro :P
    • puspuspusinka

Re: K+K

To neřeš... došlo k menšímu nedorozumění... chyba není je v nich mám na tom i podíl já,... a už se to vyřešilo, každej musí umět hledat chyby nejdřív v sobě a potom v ostatních oK? :)) Takže je to všechno v pohodě... a oni se mi omluvily, tak to neřeš...!!
      • kvatro

Re: Re: K+K

No já to právě vůbec neřešim :D Jenom jsem si chtěl do nich rejpnout :o)
  • ráda zpívám a tančím a myslím že mi to docela jde.také bych ráda hrála v nějakém filmu protože herectví mě taky baví. JE MÍM VELIKÁNSKÝM VZOREM *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *7*
  • pro trapáky

(všichni co nemaj rádi ashley) *13* my s vámi naprosto nesouhlasíme ashley je prostě úžasná zpěvačka a herečka má skvělý písničky *4* a co je neféééééérrr,že má skvělej hlas???že má suppeer písně??,to sorry ale děte do prdele! *9*
    • nespesna

Re: pro trapáky

jo souhlasí. *13*
  • nespesna

jdu pryč

ahoj.
  • blonde

jessinka666

jo tak se ale domluv teď se simcou jestli ti to pošle...nebo já ti to pka pošlu to je jedno...na tom nezáleží... *3*
  • kamickar

jo

mě teď napadla přezdívka ale ještě vymyslím lepší ASHSCOTT
  • simca2

proc

proc jeste tam nejsou ty obrazky!!???nevis a jinak jak se mas????jy asi du hrat the sims tak ja za hodinku prijdu asi
  • anulka123

marso12

a téma??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit