-
new
já našla new fotto ashleynky 1 jak je s nessy hned přídám!!! ale nevim kdy a jestli vubec to nahraju *9* snad ano -
??
A spraví vám ho na počkání nebo ho tam budete muset nechat??? *9* -
-
Re: ??
tož to nevím právě dám ti vědět možná ještě mám na jednu sms..my vůbec nevíme *9* -
-
Re: Re: ??
ok *14*
-
-
-
Z5
Jsem tu Kajuškoo ... *14*
A zuzana je fakt hrozná ... *9* *8* -
-
Re: Z5
Dobře už jsem vypla hru *4*
A jo je já nevěděla že bude takhle zlá se na nás vykašle a pak nám tu nadává *8* -
-
Re: Re: Z5
Nejhorší je, že každej když odejde a vykašle se na nás, tak pokaždé nadaj tobě .. *8*
Ať táhnou ... seš tu ta nejpoctivější fanynka, tohle si nezasloužíš !!! *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Z5
Ehm vážně *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Z5
ANO, vážně jseš nejlepší ... *14*
Nechybělas tu ani jeden den, pokud se nepočítá že ti nešel net atd. !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Z5
děkujííí ... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Z5
Wow *14* a jsem já taky ráda že si tuuu *14*
-
-
-
-
-
-
hh
Manžel se vrací z večírku ve dvě po půlnoci, ale v předsíni se zapotácí a rozsedne placatici s rumem. Pořeže si zadek. Pak si ho v koupelně ošetří a vplíží se do postele. Ráno mu žena říká. Že jsi přišel ve dvě ráno, to vím. Že jsi rozbil láhev s rumem vím taky. Ale vysvětli mi, proč jsi v koupelně polepil zrcadlo náplastí. *15* *15* -
-
Re: hh
hehe *15* *15*
-
-
z5
NO twe mamka vypadá fakt hustě *15* -
-
Re: z5
Moje ani nee... tak nějak nomrálně svátečně oblečená ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: z5
Ona je ale boney m a má pihy *15* -
-
Re: Re: Re: z5
Ahaa... mamka s tátou nešly na maškraní ale na ples ... pááni to musí vypadat drsně *15* -
-
Re: Re: Re: Re: z5
*15* *15* to jo!!Všici kukali! *15*
-
-
-
-
-
:)
Teď mně teta se strýcem rozesmála lol...ona má nalepovací řasy dlouhé krásné zelené celá rodina totiž jde ale já nejdu prdím na to a jí to šimrá jsem se zasmála ale závidím jí krásný svoje řasy a nehty *15* -
-
Re: :)
Yeahh ... víš to je dobře, že se směješ, protože já se bojím že plácnu nějakou kravinu a nějak ti ublížím .. neumím v tomhle moc chodit v utešování atd. ... *9* *14* -
-
Re: Re: :)
Né to už je to v pohodě to bude dobrý..klidně budeme kecat normalně *14* -
-
Re: Re: Re: :)
Uff... dobře... jedině ráda... *14* Já se koukám na Popelku *14*
-
-
-
-
...
Taťka mě pasoval na loupače vrat.. :D :D Fakt děsná práce... ale budu mít peníze za to... :)) -
-
Re: ...
:D :) -
-
Re: Re: ...
husté :) -
Re: Re: ...
No a za ty si koupím hafo hnusnejch triček u ťamana a z těch si udělám super oblečení... :D :D :D Podle pořadu "Vystaluj se jako hvězda" :D :D -
-
Hmm...to bude vážně sexy!! Asi si dám říct :p :D
-
-
-
-
:-(ahoooj:-(
Ahojky všichni, hrozně moc se omlouvám, že jsem tady včera nebyla...achjooo.,. já sem totiž na PC nemohla jít, protože tady celej den byly bouřky.. tak se hroozně moc omlouvám. slibuju že 2. tady budu, protože jsem se na tu párty moc těšila, tak mě to odposťte:-( -
rebarboro114
néé nikam nechod já to nemyslela ve zlym..ja sem nevedela ze mas rada i vanessu....:) tak pak to je cajk...:) -
blonde
Jo přidej