-
.....
simi si tu no takjá teda jdui!!! -
jj
jj to by bylo super nosis ho a mas pocit že ho ash mela v rukách ze je o jeji triko no to bybylo!! *14* -
-
Re: jj
*9* Twl..co sem cpeš tu píču Vanessu.... *16* -
-
Re: Re: jj
mi ju sem necpeme jen se bavíme tak nahod jiný téma ty chytrá!! *10* *4* *15* *1*
-
-
-
pa
Pááááááááááááááááá ááááááápa -
abych rekla pravdu
holky abych rekla pravdu me docela vadi kdyz ma lochnessaVanessa vic fotek nez ashleynka a lochnessaVanessa uz ashleynku pomalu dohani tak musime rychle pridavat ashleynce fotky OK?! -
Aoojík
Aohojík holky..cu se vás enom zeptat na váš názor..co říkátě tem novým Vanessiným nahým fotkám..??Podle mě to už přehnala..poprvé se tomu dalo rozumět..ale teď..je to porostě k..a týý jo to Ashley je proti ní anděl..:-*muck:-*Ashley -
-
Re: Aoojík
já jsem z toho byla nejdřív opět v šoku, ale pak jsem si řekla, že prostě se to k jní akorát tak hodí takže, je to kráva, která si neváží toho, co má, myslím tim fanoušky a slávu! -
-
Re: Re: Aoojík
cože?ono se objevily další nahé fotky vanessky?? -
-
Re: Re: Re: Aoojík
Hej chapejte holky....to jsou staré fotky z roku 2007 ale teď se ukázaly víte?Já se nechcu hádat jen vám to říkám ok pochopte to konečně *3* *3* *4*
-
-
-
-
Pjosím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ahoj holky prisli sme vam pomoct nejaka holka nam psala ze vas tu otravujou *16* fans vanessy *13* -
-
Re: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
seš strašně hodnáá -
-
Re: Re: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
to nic neni ashley je dobra a prece jenom jsou miely a ashley kamí
-
-
-
buď v klidu:-)
buď uplně v klidu - už mám nadělanejch 7 tapet na tam TO... no víš na co.. to co sme si psaly na vzkazy -
-
Re: buď v klidu:-)
jo a tam ten příběh uděláme až 30. prosince pls ja tu 22, nebudu *9*
-
-
apapap
promiň ale nachvilku jdu od PC
tak pááápááá trapko:-)
mějse fajnově a dělej jenom traoný věci, protože ty nám jdou přece nejlííp
tak páá
ashley je beeeeeeest 4ever -
-