Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Pohádka xD

http://www.youtube.com/watch?v=jubJ Vy-3iPc
    • kajuska4

Re: Pohádka xD

lol *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pohádka xD

To je úžasná pohádka na dobrou noc *15*
  • puspuspusinka

Gonna Shine

Ta se mě tolik nelíbí ... ta první je hezčí ... rest of my life *14*
    • kajuska4

Re: Gonna Shine

Aha mně zas jo já jsem na ty rychlé *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Gonna Shine

Ti asi začnu říkat songorychlíku *15* *15* *15* *15* No co sem říkala ta písnička má vedlejší účinky
        • kajuska4

Re: Re: Re: Gonna Shine

Hehe.. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Gonna Shine

Si tu hážu s lentilkama a hraju si na reklamu s tic tacem ... njn ... sem celá jáá ... Bohnice už volajíí ... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Gonna Shine

*15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Se moc nesměj nebo tě naložím na svojí super rakev s kolečkama od Elis a jedeš se mnou *15* *15* *15*

To mi připomělo kámoška byla na psychiatrii kvůli vtahům v rodině aby to vyřešily a viděla tam kluka co měl hrozně hezký oči ale furt čuměl jenom na věšák chodil kolem něj a říkal mu dobrý den pane dokrote nashledanou pane doktore atd. furt dokola *1* *1* *1*
            • mmaarrkkeettaaaa

To jsme na tom stejně :D I já mám lentilky a blbnu :D *15*
            • kajuska4

Lol!!Hahaha *15* *15*
  • Ashlynka

Ty jo ashley je tak nádherná určo tam za ní pojedu mám v pokoji o ní uplně všechno a strašně se mi líbí a bez make upu je tak super ! Ale nemáte co urážet vanessu je taky dobrá sice ne jak ashley ale taky je s ní švanda alew jsem pro Ashley a je mi jedno jak vypadá po lastice nosu *1* *14* *14*
  • _petulinkaa_

podívej se do zrcadla

Jako podívej se sama na sebe do zrcadla a lekneš se a pak na ashley.To je změna že?Kráska a hnuska:D No i když radši se tam nedívej mohla by jsi oslepnout.Jako jo říkej si co chceš je to tvá věc ty jsi totiž taky pěkně hnusná.A navíc každej si může nosit co se mu líbí.A když se ji to líbí tak at si to nosí.Prosimtě kdo ví jaká jsi ty.I když je celebrita je to normální člověk a zaslouží si žít normálně.To je jako kdyby proti tobě takhle NĚKDO šel.metalistko
    • Re: podívej se do zrcadla

Ty asi nemáš rozum vždyt podle tebe nesmí lidi obdivovat spěvačku?!?!?!?
      *9* *16* *13*
    • Re: podívej se do zrcadla

To měla být odpověď na něčí příspěvek?
  • ja

HEHEHEEEEHE VANESSA PREDBEHLA ASHLEYNU V REBRIčKU HEHE A PREčO? LEBO JE LEPšIAAAAAAAAAAA NEž ASH .VANESSA JE NAAAAAAJ A ASH NA NU NEMA A TO SAMI VIETE
    • Re: ja

nemas vubec pravdu vanessa je namislena a hrozna *9* *16* *9* a proc sem vubec lezes kdyz ash nemas rada
      • Re: Re: ja

ja sem si s vanessou hudgens psala pres skipe a je hodna ale nesnasim ji radsi mam ashley tisdale
      • ivetka936

Re: Re: ja

Jak můžeš vědět, že je Van namyšlená? Vždyť jí neznáš. Pro mě je dobrá jak Van tak Ashley. Líbí se mi písničky od obou. Nechápu, proč se tu furt hádáte, vždyť někdo má rád prostě Ash, někdo Van a to neznamená, že je hned blbej nebo tak něco.
        • simca2

Re: Re: Re: ja

ja vim ta¨k proc sem lezou kdyz ash nemaj radi a to me leze jen vschny urazi
  • JAKA

JAKÉ PISNICKÉ SE VAM NEJVIC LIBI Z GUILTY PLEASURE? MNE ASI CRANK IT UP,HOW DO YOU LOVE SOMEONE, MASQUERADE,ACTING OUT
    ALE JINAK JSOU VSECHNY UPLNE BEZVA!!!! *4* *14*
  • mně

mně se vždycky líbila sudennly *14*
  • blonde

simca2

okey,,
  • simca2

me

me se libi tvoje ale moje taky Sashley
  • omajda

si

si tam????