-
..
holky náš plán-výber..necháme na Markétce???souhlasíte ona nám všem napíše jakej/kou....chápete?souhlasíte?? -
-
Re: ..
jj souhlasíím. a hned teď to mám udělat? -
-
Re: Re: ..
jojo -
-
Re: Re: Re: ..
jooooooooooooooooooooooooo *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
holky to byl super nápad ješte že nás to napadlo my jsme tááááák originální *15* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jo mááááme *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
jj.... my jsem prostě super.. máme uplně skvělý nápady
-
-
-
-
-
-
asi je to blbě......
asi je to blbě je to dobře že se píse když má třeba 1 rok píse se tam tečka za jedničkou nebo ne??? my máme projekt o kouření a kasi jsme tam ty tečky udělaly *15* *15* -
jak je??
jak je??? -
-
Re: jak je??
mám se strašně moc fajnově. jak říkám - dmeska byl ve škole super den. jsem měla celou černou hubu od čertůů *15* *15* *15* *15* a přííští rok jsem konečně v 9.třídě jáá *15* *15* -
-
Re: Re: jak je??
no u naaaaaas nudaaaaaaaaa
-
-
-
ahojik
ahoj *15* super den -
pp
musím pa *9* -
-
Re: pp
co proc musis?? *9* -
-
Re: Re: pp
pretože ideme na návštevu ku kamarátke a ona ma ráda tizzynku tak možno budeme aj na pc *3* ale nwm *9* -
-
Re: Re: Re: pp
ok *4* pls prijdte *4*
-
-
-
-
Ashley Tisdale
čaute fanoušci Ashley,
byla jsem na diskuzi se mrknout na vanesininu, a pomlouvají tam ashley, že je hnusná apod!!!!! Nejradši bych jim dala facku!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Ashley Tisdale
s nimi už nic nenaděláš ony se o ničem jiném totiž ani neumí bavit *15*
právě jsem zjistila že AShley je neeeeeeeeeej !!!!
protože ja newm ale hrozně se mi líbí její shooty a pisnicky nikdy jsem si to tak neuvědomovala až teď : takže Ashlynko jen tak dál!!!! *14*
-
-
Delete you xDD
Áááá ... kwásná písnička Delete you ... tu teďka posluchám .... áááá ... báječná ... *14* *4* *15* -
-
Re: Delete you xDD
Tu též miluji *14* -
-
Re: Re: Delete you xDD
Kajuš, on nám dneska nějak blbne net už sem to 4x zapínala a skoušela všechnoa Káťe nejde vůbec ... a než sem napíšu jeden kometn mi trvá 10 minut, a mě to nebaví ... já to asi vypnu a přádu zasejc večer ju? *14* *4* *9* Nám to fakt nějak blbne totálně ... *8* *16* *9* -
-
Re: Re: Re: Delete you xDD
Ok..tak večer...papa..měj se *14*
-
-
-
-
Jéééé xDD
Já sem tááák šťastná ... *15* *15* ale nwm pročč ... *15* *15* -
-
Re: Jéééé xDD
Ty jsi ale tunta!!! *1* -
-
Re: Re: Jéééé xDD
Moc se mi nesmějte počkejte třeba budete taky šťastný a nebudete vědět proč *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jéééé xDD
Tož..já vždy vím proč..hehe... *15*
-
-
Re: Re: Jéééé xDD
Hehe..to je dobrý..to se povedlo...a Kačí nevím o čem chcete *3*
-
-
Re: Jéééé xDD
Haha.. *15*
-
-
???
Co deme brobírat teďka? *15* -
-
Re: ???
Mno já nevím.. *15* *4* -
-
Re: Re: ???
Mě pomalu dochází nápady *15* Zasnoubení už sme tak co dál???
*15* *15*
Pořídíme si černouška *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Dobře *15*
-
-
-
-
zas
Manželka se ptá svého muže: "Franto, řekni mi, proč chodíš každej den do hospody a pořád tam kupuješ ten rum?"
"Je to ideální investice, Vlastičko! Kde jinde se ti za vloženou dvacku vrátí 40 procent!?" *15* *15* -
-
Re: zas
*15* *15*
-