-
jo
já sem přidala 5 obrázku zítra se to tady ukáže doufám -
BLOND:D
nee s hnedy ma je taky pekna ale kdyz byla BLOND tak to byla pro me vic Ashely Tisdale..protoze sem ji takl aji zacala mit rada a mela sem ji nejradsi jako blond..ted uz mi prijde takova moc dospela ale mam ji porad rada *4* -
They Come From Upstair
Jééj tak to si myslím že než se to dostane do našich kin že si ještě chvilinku počkááme..už to mělo premiéru ve spojených státech?? -
Best forever:-*
Ashlinka jeden s tech nej cloviicku...udelala toho hodne takze vas vsechny prosiim abyste si ji pridali do fanclubu:o)ona si to zaslouzi...!!!!...krasne zpiva,umi velice dobre hrat(obzvlast nektre scenky:-D!)prosteee nej *4* tak ji vsichni mejte radii...:-* *14* *14* -
market
vis jako mno nekdy jindy me to tu nejak blbne ten pocik vis? -
..
Holky co vy si myslite proc se s nim rozesla?! -
-
Re: ..
protože jim to spolu neklapalo...
to si myslim, ale jsou fakt trapní, že jednou v tom časáku napišou že se rozešli protože ju podváděl a podruhe pro to že už jim to neklapalo a že na něj Ashley už neměla takovej čas, jak předtím..
já si myslim spíš že jim to neklapalo -
-
Re: Re: ..
tak tj..ja si zase myslim ze na nej nemela moc casu a on ji podved...ale cely je to kravina:Dnebudu uz Jareda resit nemam ho vubec rada
-
-
-
nevadi
ted nejsou zadne novinky -
jak
jak dlouho ji máš ráda já od HSM jak bylo HSM1 měla jsem ráda vanssu potom na youtube sem narazila na písničky ash od té doby ju mám ráda a pořad budu ale do tedka nechápu jak jsem ji mhla se segrou mít ráda vanessu *9*
ashley je nej *14* -
jo
jo a dik konecne mam jasny obrazek o co tam jde *4* -
-
Re: jo
no jako newim, ale já si to myslim že to tak bylo, že ona kadýho balila.. no ale pa se zeptáme aji ostatních jak si to myslí oni
-
-
Real fans Ashley Tisdale...xD
Hi I´m Sarah...!How are you??...I´m fine!...Ashley Tisdale ist Best I love you...!I from the USA(Los Angels)...
I´m Ashley live condut notsee, about power figers itch...Thans Ashley Tisdale,so it´s thus pageantry!!!Ashley love their fans!And power Thanks...We are REAL FANS CLUB...ASHLEY TISDALE Ashley ist BEST!..and thee witch have not couselling are STUPID people!...becouse Ashley Tisdale ist BEST!and Ashley icq hasn´t becouse in our place USA icq have not!!So BAY!! -
-
Re: Real fans Ashley Tisdale...xD
Nauč se anglicky když tu chceš něco psát!:D
-