Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

jo

já sem přidala 5 obrázku zítra se to tady ukáže doufám
  • marsa12

BLOND:D

nee s hnedy ma je taky pekna ale kdyz byla BLOND tak to byla pro me vic Ashely Tisdale..protoze sem ji takl aji zacala mit rada a mela sem ji nejradsi jako blond..ted uz mi prijde takova moc dospela ale mam ji porad rada *4*
  • anulka123

They Come From Upstair

Jééj tak to si myslím že než se to dostane do našich kin že si ještě chvilinku počkááme..už to mělo premiéru ve spojených státech??
  • sajminka

Best forever:-*

Ashlinka jeden s tech nej cloviicku...udelala toho hodne takze vas vsechny prosiim abyste si ji pridali do fanclubu:o)ona si to zaslouzi...!!!!...krasne zpiva,umi velice dobre hrat(obzvlast nektre scenky:-D!)prosteee nej *4* tak ji vsichni mejte radii...:-* *14* *14*
  • -_-hejushka-_-

market

vis jako mno nekdy jindy me to tu nejak blbne ten pocik vis?
  • marsa12

..

Holky co vy si myslite proc se s nim rozesla?!
    • medousssek

Re: ..

protože jim to spolu neklapalo...
      to si myslim, ale jsou fakt trapní, že jednou v tom časáku napišou že se rozešli protože ju podváděl a podruhe pro to že už jim to neklapalo a že na něj Ashley už neměla takovej čas, jak předtím..
      já si myslim spíš že jim to neklapalo
      • marsa12

Re: Re: ..

tak tj..ja si zase myslim ze na nej nemela moc casu a on ji podved...ale cely je to kravina:Dnebudu uz Jareda resit nemam ho vubec rada
  • simca2

nevadi

ted nejsou zadne novinky
  • omajda

jak

jak dlouho ji máš ráda já od HSM jak bylo HSM1 měla jsem ráda vanssu potom na youtube sem narazila na písničky ash od té doby ju mám ráda a pořad budu ale do tedka nechápu jak jsem ji mhla se segrou mít ráda vanessu *9*
    ashley je nej *14*
  • simca2

jo

jo a dik konecne mam jasny obrazek o co tam jde *4*
    • medousssek

Re: jo

no jako newim, ale já si to myslim že to tak bylo, že ona kadýho balila.. no ale pa se zeptáme aji ostatních jak si to myslí oni
  • Real fans Ashley Tisdale...xD

Hi I´m Sarah...!How are you??...I´m fine!...Ashley Tisdale ist Best I love you...!I from the USA(Los Angels)...
    I´m Ashley live condut notsee, about power figers itch...Thans Ashley Tisdale,so it´s thus pageantry!!!Ashley love their fans!And power Thanks...We are REAL FANS CLUB...ASHLEY TISDALE Ashley ist BEST!..and thee witch have not couselling are STUPID people!...becouse Ashley Tisdale ist BEST!and Ashley icq hasn´t becouse in our place USA icq have not!!So BAY!!
    • vananneh

Re: Real fans Ashley Tisdale...xD

Nauč se anglicky když tu chceš něco psát!:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit