-
ja bych spivlala
ja bych zpivala Lets get crazy -
-
Re: ja bych spivlala
tak mi to ve škole zazpíváš
-
-
jo
jo dobre dobrou noc KRISTY!!!!!at se ti zdaji hezke sny!!!!!!!!!! *3* -
lilinQQa
AsHly_tisdalE_VErY_PRettY_AND_good- SInGer
Love_You_AsHlEY_
WOwkY:O**
<<<---MT!!
<3 *14* *3* -
ahojte
ahojte jak je???dlouho jsm si nepokecali porad sama simca2 simca2 simca2 simca2 simca2 simca2 simca2 *16* *5* -
-
Re: ahojte
nojo vždyť si tu taky dlouho nebyla blog se rozjíždí dobře -
-
Re: Re: ahojte
jj..já mám taky super návštěvnost -
-
Re: Re: Re: ahojte
to sem si vsimla ado *1*
-
-
-
-
jo
jo je pekna ale na ash nema!!!! *14* -
............
a nadávejte si JAK chcete. My jsem si sholkama udlali pravidla pravých fanouškůů... hups že?? -
-
Re: ............
omg tak tady vidíme nejvěčí trapárnu na světě!TEBE! -
-
Re: Re: ............
:-D ty moc dobře víš, že na nás a na ashley ta tvoje vanessa prostě nemáá.
-
-
-
Koľko je tých SB?
Marketo koľko je tých SB? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Koľko je tých SB?
no to je tezka otazka ja sem je nepocitala *1* *15*
-
-
prosíím!!
ahoj holky hlásnete prosím pro mě tady-sem tam jako 6. http://avrilka-lavigne-lovee.blog.c z/0911/1-kolo-sonbarva#comment67803 604 děkuju!!ste fakt moc hodnýýýý! -
-
Re: prosíím!!
jasne *3* -
-
Re: Re: prosíím!!
jojo
-
-
-
Holky
Holky představte si že byste byli Ashley anenáviděli byste Vanessu co byste udělali ? -
-
Re: Holky
ja neqm asi bych ji řekla že má fakt přitroublé fanoušky a řekla bych ji jak je už trapna že za zacem porad dolejza a ty fotky nahe, kde je těhotná a jak chodla s Alexem aby zac řarlil to je už jak 5 letý dítě *15* *15* -
-
Re: Re: Holky
no prostě bych ji nějak ztrapnila. mkozu jednu
-
-
nějak bych ju strapnilaaa *15* *15* *15* *15* -
Strčila by som Vanessu do POTOKA *15*
-
-
Není
Není z HOVNO mně to tak připadá !! -
-
Re: Není
mě připadá že hovno si ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *8* *16* -
-
Re: Re: Není
Nejsi Hovno ty ?Proto pořád když kolem tebe procházím tak zatraceně smrdíš nejezdí tvůj tata náhodou z močůvku myslím že jsem ho v tom traktoru vyděle jet!! -
-
Re: Re: Re: Není
co sem zatahuješ tátu?? jo jo jo já jsem viděla kamickar já sem teda bělejší ae nejsem zas vybledlá jak ta vaše ashleyna pač trochu chodím ven víííííš :P:P:P
-
-
-
Re: Není
Není z HOVNA ? Mě to tak připadá ! Ale fakt jako !
-