-
tak teď
tak te%d už vážně jdu. jinak jsem napsala ještě pokračování, ale teď už letím na tu procházku a do pul hodinky jsem tady.. tak pište příběh, já vám pak písnu že už su tady a budu pokračovat po ashlynce 14!! ju?? ale až pak tak zatim pappa -
Tak až pudeš xDD
Až pudeš do školy, tak ja se pudu připravovat i když to bude o hodinu dřív než normálně a pak mrknu na blog a pak si budu asi číst nebo ještě newím ... uvidím ... *14* *3* -
-
Re: Tak až pudeš xDD
Ok..dobře.. *14* *3* -
-
Re: Re: Tak až pudeš xDD
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tak až pudeš xDD
Stíhám v pohodě.. *1*
-
-
-
-
WOW
Konečně zase všechny 3 ... *14* *3* -
-
Re: WOW
jj *14* *4* -
-
Re: Re: WOW
Víš o tom že takle jak máš tu fotku zmenšenou to vypadá jako když je Nessynka těhotná a Ashleynka jí obímá bříško?? *15* *15* *15* Páni to by bylo ale krásný ,.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WOW
Áááá...to by bylo super *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
přesně *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: WOW
Jooonoo ... ale počki na ty Candidsky poté ... Nessynka s kočárkem ... *15* *15* Wááá ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Awww.. *14*
-
-
-
-
Re: Re: WOW
ok *14*
-
-
-
..
Ahojky Míši jsem tu jen na půlhodinky protože jedeme do Mikulova já jdu s Klárushkou na kavčo a mamka jde s kamarádkou na pivčo a budeme sedět v kruhu víš protože Klárushe už je doma tak jí chci pozdravit *4* a jdeme dát pc naopravnu *3* -
-
Re: ..
Ahojík, jo řpišla mě sms ... a takže tu dneska nebudeš ani ty ani Klárušenka??? *7* *9* -
-
Re: Re: ..
Asi ne já se tu objevím až kolem 10 or 11h *9* -
-
Re: Re: Re: ..
A na jakém budeš kompu?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Na mobilu akorát nevím skusím psát tu na dizkusi doufám že to půjde.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
acha -
nn já mám wifi *4* -
Ty nemáš internet placenej??? *7*
-
-
-
-
-
-
Ashley Tisdale X Vanessa
Ashley je rozhodně lepší, než Vanessa. Vanessa je hrozně nesympatická... *8*
Nejlepší písnička Ashley Tisdale je Not Like That, ale ta vaše He Said, She Said je taky dobrá. -
Nelly
to neřeš.*3*..Ona nedělá modeling zase až tak profesionálně...nebo jo?:D spíš je to zpěvačka a herečka...ale oužastnáá..jako vždycky...:D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
holky dnes je oslava uz se tesim moc tesim
ASHLEY PROSTE NEJ NEJ NEJ NEJ *4* *4* *14* -
BEST písnička
Mně všechny ale nejvíc It´s Alright, It´s Ok -
blonde
Tak si mně přidej na icq a pošli mně to ! -
hej
hej jo to je dobra prezdivka *4* *4* *14* *14*