Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Padám :-)

Kajuško, já jdu na Lexíka *14*
    A pak se kouknu na učení a půjdu spát ... tak pááá ... *14*
    Mimochodem včera sme čučely na HSM 3 *15* *15* *15* *15* Už sem dlouho neviděla a o5 sem chcípala *15* *15*
    Ale dneska vybírám já a budou příšerky *14*
    páááá *14*
    • kajuska4

Re: Padám :-)

Dobře já se jdu taky dívám musím ho zase vidět *14* *14* áá Hsm jsem dlouho neviděla..měj se a dobrou noc *14*
  • puspuspusinka

...

Nechchi na Vás zlatka tlačit, ale popravdě... byla bych nadšená, kdybyste někdy začaly milovat Avril jako jáá... vím že tohle se nejspíš nikdy nestanee... *9* Ale bylo by to bezva, ale na takové věci potřebujete čas... a navíc asi se vám prostě Avrilin style a hudba moc nelíbí ćoo?? Jako chápu too... taky mám takové které moc nemusím ... takže nenutím vás k ničemu jen vybaluju na rovinu že by to bylo super... *14* *15* protože Vashleynka s Avril kamarádí... *14* *14*
    A navíc Avrilka je 100000000000000000000x lepší než Miley nebo Selena !!!!!! *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ...

Tak style moc ne ale hudba ano to opravdu říkám že ano..!! *14*
      Vím že se spolu kamarádi.. *14*
      A že je lepší než Selena nebo Mileyna to jo prawda akorát potřebuji si jí nějak zalíbit *14* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Neboooj ... stačí k tomu jen čas ... ona je tak báječně praštěná že tak za rok si jí musíš zamilowat taky... *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Jn *14* *3*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ...

Já jí miluji náhodou *14*
            Ale prostě víc miluji Vashley *14*
  • puspuspusinka

...

Přemýšlím, že bych si založila vlastní web ... jako je OSOBNOSTI.CZ nebo BLOG.CZ nebo třeba web kde by místo CZ bylo ORG ale nevím jak na to kde se to dá založit co a jak ... nevím ... *9*
    • kajuska4

Re: ...

Já znám americkou stránku na blogy:)
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Fakticky ????? *7* Jéé a jak se menuje ... skusím všechno *15* *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Já minule na ní narazila ale,teď jsem jí hledala a myslím že je tohle http://blog.coppermine-gallery.net/ myslím zkus to *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Nějak se v tom nevyznám ... nevím kde se tam co zakládá atd. je to nějaký divný *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jj je *15* *15*
  • puspuspusinka

Juchůůů

Díkec, za takové odpovědi, miluju Vás ... a mám 100x lepší náladičku ... :D :D :D Teď když vím váš názor a že to asi fakt bude takle ... :D
    • kajuska4

Re: Juchůůů

Jo není zač :) pro tebe vše ♥
      • klaruska44

Re: Re: Juchůůů

přesně :)
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Juchůůů

Já si tu projíždím photos Scotta a Ashleynky ... yeahh ... :D :D :D
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Juchůůů

wow ♥ xD
  • hele alíku tadyk to je pro naše komentáře kde ji obdivujeme a tak dál ale určitě né na domlouvání sexu *8* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • blonde

holky je mi to líto...

ahoj holky je mi to moc líto ale dneska mi rodiče oznámili, že jedeme na návštěvu k tetě,*9* takže tu být nemůžu ptže jedeme už v´1 hod.*9*..Tak moc mě to štve....Toho 2.7. tady ale už musím prostě být...tak ahoj a fotky který sem upravila sem přidám až toho 2.7. tak všichni ahooj...*9**9**9*
    Jinakáák Ashley je nejlepšííí....*14*
  • suddenly

chtěla sem napsat suddenly *14*
    • nespesna

Re: suddenly

to nevadí.
  • jessinka666

blonde a simca2

Škoda že nejde zmněnit Ashley fotka jako na hlavní straně !!
  • simca2

jak

jak se pridava video??
  • Čusík busík

Ahojky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit