Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

ljghjj

to je sranda. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4*
  • nespesna

tady

už jsem zase tady ohledně filmu nevím nikdy nic.
  • kamickar

holky

já našla 2 fotky kde je Vanessa s mauim a to vypadá jak ldyž jí škrtí chudák maui
  • kamickar

no

a tyd jeto druhý video
    http://www.youtube.com/watch?v=WP cczyX-nuk&eurl=http%3A%2F%2Fvideokl ip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fashley%2Dtisd ale%2Di%2D%2Dif%2Dmy%2Dlife%2Dwas%2 Da%2Dmovie&feature=player_embedded
  • simca2

mas

mas cd Ashley Guilty pleasure je uzasne ja ho mam *14* *14*
    • -_-hejushka-_-

Re: mas

jen nektere pisnicky z toho cd ae jinac ne *9*
  • nicky0012

nej<3

ahoj holky mooc vám děkuju!jo a ash to máte pravdu je uplně užasná!a ještě miley je užasná oni dvě jsou prostě uplně neeeeeeeeeeeeeeej bestovní co jsem kdy viděla myslím že zustanou dloooooooooho slavný mám je moooooc ráda! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *1* *14* *14* *4* *4* *14* *3* *14* *14* *4* *4*
  • Hoj

Ahojda
  • simca2

ta

ta ash s tim mimcem je tak upa bozi ale kdyby mela mimco tak by nemela cas na karieru a na fanousky ale to je vlastne jedno co vy na to???
  • rac31

Ashley

No začala jsem jí mít ráda asi stejně jako ty. Nejdřív jsem si myslela že hsm je kravina, protože všichni se bavili jen o tom. A pak jsem shlédla 1 a změnila jsem na to názor. Pak 2 a nejvíc mě dostala 3! Ta je z nich nej! No ashley jsem měla ráda ale už v 1, protože takhle by Sharpay nikdo nezahrál! Ona se na to hodila!

Taky sem četla že hlavní roli Gabrielly měla dostat Ashley, ale odmítla jí protože jí seděla líp ashley! Ash je fakt dobrej člověk! Protože odmítla hlavní roli jen kvůli tomu že jí neseděla! Váážně tohle obdivuju na ní!
  • simca2

jo

jo ale stejne je tam fakt upa bozi a to jeji obleceni neco me to pripomina jakoby ho nekdy mela na sobe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit