Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hedviga7

=)

Ashley je boží tie jej pesničky taky *14*
  • kajuska4

..

BG..máte zprávu na dizkusi Nessynky jsem ráda že tu zůstávám s vámi oni to zajistily tak že budu mít net v Drnholcu a v Mikulově-tam zatím.. *14* takže tu sem *14*
    • puspuspusinka

Re: ..

Supeer ... já už se naučila jednou si to přečetla a prdim na to ... nebaví mě to k čemu mi bude že železo má 2,5 tvrdost ... *15* *15* *15* a takovýhlee *15*
      • kajuska4

Re: Re: ..

Lol..já jsem se na učení dnes vůbec nepodívala.. *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Já se učila hodinu a půl ... němčinu tam sem dělala úkol na A4 *8* Sme měli napsat svůj článek ... *8* pak zeměpis ten si ale budu dopisovat buď dneska večer nebo ve škole ... teď se mi nechce ... *15* *15* A bižuli a ta se mi taky nechceee... si to přečtu před hodinou a to stačí ... *14* *3* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Áááácha... *15* *15* ..
  • puspuspusinka

.

Vyprdni se na něě... ty seš ta nejlepší oni ti mají co závidět a když ne vygumovanost a umělost tak alespoň mě a Klárušku ... podle mě sou spolu jen protože sou barbíny ale doopravdy kámošky nejsou si viděla v Puberťačce nee?? Jak si hrála na kámošku ale byla s ní jenom protože měla prachy ... *9* To sou holt prostě krávy mnoo ... *9* *9* Já bych tě nikdy nezradila... *14*
    • kajuska4

Re: .

Ano..já bych tě a Klárushku nikdy nezradila..Jako Nikola(Nikolesska).. *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: .

*14* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: .

Jj..baví se s tou největší p*** z Mikulova *8* *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .

Kajuško já běžím na Přátelé ... a poté se snad vrátím, jinak tj kráva ... *9* *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: .

*4* srry
            • klaruska44

pááá *14* ááá přidali se mně tapetky ještě sem přidala 4 aby bylo 600 *14* *14*
            • kajuska4

Ok..Papa.. *4*
  • kajuska4

hm

A pak fotky s akce People's Choice Awards 2011 jééé měla nádherný šaty..byla krásně namalovaná...no super fotky moc moc jí to slušelo áá *14* *14*
    • klaruska44

Re: hm

Krásné moc moccc *14*
  • puspuspusinka

prosíím... <3

Zlatka nemáte doma nějaké plakáty Avrilky??? Jestli ano byla bych za ně šíleně ráda... *14*
    • klaruska44

Re: prosíím... <3

Já bych se musela podívat mám v tom bordel podívám se a kdyžtak řeknuu *14*
      • kajuska4

Re: Re: prosíím... <3

Už asi ne! *9* Kámoška jí sbírá ze školy ale kdybych měla pošlu ráda *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: prosíím... <3

OKI *14*
  • klaruska44

vtipýý

Student sklada zkousky. Profesor se pta: "Co nejvic zpusobuje poceni u cloveka?"
    "Vase otazky" - odpovida student *15*
    • kajuska4

Re: vtipýý

*15* *15*
  • kajuska4

..

Souhlasím s Míšulkou..já jí to říkám Míši furt..že nechce snad přijít o kamarádství s Lukáškem..sice je velký borec ale tož víš co..buď se svým jak ti to říkáme ;)
    • puspuspusinka

Právě ... já se totiž do téhle situace také dostala ... zrovna včera ... :D
    • klaruska44

já vím :D to bylo jen tak :DxD
  • puspuspusinka

Náhrdelník

Takže Kajuško, víš jak Selena a Nessy nosí takové ty dlouhé náhrdelníky, no a ta holka řekla že jsou zřejmě děsně drahý, tak vzala kroužky na klíče, řetěz a ty kroužky přidělala na něj no a pak k tomu přidala dlouhé stříbrné řetízky smotala to a na to dala různé flitry a korálky a přesto dala černý provázek a na něm srdíčko a fakt to vypadalo skoro jako to co měla Sel a Ness... no a nebylo to ani moc těžký :)) A vypadalo to suprově .. :D :D
    • kajuska4

Re: Náhrdelník

Pání tak to zkusím,ikdyž nějaké ty korálky dlouhé mám ale zkusím :*
      • puspuspusinka

Re: Re: Náhrdelník

No a tak dej ty co k sobě ladí dohromady a k tomu ten řetěz a bude to ještě lepší... pááni teď sem dostala pecka bomba cool nápad :D :D
        Víš jak mám ten blog o Ash
        no tak vždycky když přidám style, tak to skusím podle sebe udělat radu jak a z čeho by šel udělat podobný outfit pokud nemáš moc peníze... :))
        • kajuska4

Re: Re: Re: Náhrdelník

to je šupa :P ♥
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Náhrdelník

Už aby mi šel konečně nomrálně ten internet... ještě zítra v neděli bude pomalej... :// Nejdou mě stahovat fotky ://
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Náhrdelník

:/ dnes mně taky šel pomalu! :/ hrozné
  • Ashley

Ahoj zajímalo by me kolik tato sqělá ashley tisdale měří...je právě mala tak kolik měří??..díky za odpověd *3*
    • petra.n

Re: Ashley

kolem 160i *15*
    • Re: Ashley

měří asi 156cm
    • Re: Ashley

někde jsem četla že měří 160 cm nevím ale jstli je to pravda *9*
      • Re: Re: Ashley

*14* *3* *4*
  • simca2

ashley

ash je proste nejlepsi chtela bych ju nekdy videt na turne po evrope nevite o tom nekdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit