-
=)
Ashley je boží tie jej pesničky taky *14* -
..
BG..máte zprávu na dizkusi Nessynky jsem ráda že tu zůstávám s vámi oni to zajistily tak že budu mít net v Drnholcu a v Mikulově-tam zatím.. *14* takže tu sem *14* -
-
Re: ..
Supeer ... já už se naučila jednou si to přečetla a prdim na to ... nebaví mě to k čemu mi bude že železo má 2,5 tvrdost ... *15* *15* *15* a takovýhlee *15* -
-
Re: Re: ..
Lol..já jsem se na učení dnes vůbec nepodívala.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Já se učila hodinu a půl ... němčinu tam sem dělala úkol na A4 *8* Sme měli napsat svůj článek ... *8* pak zeměpis ten si ale budu dopisovat buď dneska večer nebo ve škole ... teď se mi nechce ... *15* *15* A bižuli a ta se mi taky nechceee... si to přečtu před hodinou a to stačí ... *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Áááácha... *15* *15* ..
-
-
-
-
-
.
Vyprdni se na něě... ty seš ta nejlepší oni ti mají co závidět a když ne vygumovanost a umělost tak alespoň mě a Klárušku ... podle mě sou spolu jen protože sou barbíny ale doopravdy kámošky nejsou si viděla v Puberťačce nee?? Jak si hrála na kámošku ale byla s ní jenom protože měla prachy ... *9* To sou holt prostě krávy mnoo ... *9* *9* Já bych tě nikdy nezradila... *14* -
-
Re: .
Ano..já bych tě a Klárushku nikdy nezradila..Jako Nikola(Nikolesska).. *9* *14* -
-
Re: Re: .
*14* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: .
Jj..baví se s tou největší p*** z Mikulova *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Kajuško já běžím na Přátelé ... a poté se snad vrátím, jinak tj kráva ... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
*4* srry -
pááá *14* ááá přidali se mně tapetky ještě sem přidala 4 aby bylo 600 *14* *14* -
Ok..Papa.. *4*
-
-
-
-
-
-
hm
A pak fotky s akce People's Choice Awards 2011 jééé měla nádherný šaty..byla krásně namalovaná...no super fotky moc moc jí to slušelo áá *14* *14* -
-
Re: hm
Krásné moc moccc *14*
-
-
prosíím... <3
Zlatka nemáte doma nějaké plakáty Avrilky??? Jestli ano byla bych za ně šíleně ráda... *14* -
-
Re: prosíím... <3
Já bych se musela podívat mám v tom bordel podívám se a kdyžtak řeknuu *14* -
-
Re: Re: prosíím... <3
Už asi ne! *9* Kámoška jí sbírá ze školy ale kdybych měla pošlu ráda *14* -
Re: Re: prosíím... <3
OKI *14*
-
-
-
vtipýý
Student sklada zkousky. Profesor se pta: "Co nejvic zpusobuje poceni u cloveka?"
"Vase otazky" - odpovida student *15* -
-
Re: vtipýý
*15* *15*
-
-
..
Souhlasím s Míšulkou..já jí to říkám Míši furt..že nechce snad přijít o kamarádství s Lukáškem..sice je velký borec ale tož víš co..buď se svým jak ti to říkáme ;) -
-
Právě ... já se totiž do téhle situace také dostala ... zrovna včera ... :D -
já vím :D to bylo jen tak :DxD
-
-
Náhrdelník
Takže Kajuško, víš jak Selena a Nessy nosí takové ty dlouhé náhrdelníky, no a ta holka řekla že jsou zřejmě děsně drahý, tak vzala kroužky na klíče, řetěz a ty kroužky přidělala na něj no a pak k tomu přidala dlouhé stříbrné řetízky smotala to a na to dala různé flitry a korálky a přesto dala černý provázek a na něm srdíčko a fakt to vypadalo skoro jako to co měla Sel a Ness... no a nebylo to ani moc těžký :)) A vypadalo to suprově .. :D :D -
-
Re: Náhrdelník
Pání tak to zkusím,ikdyž nějaké ty korálky dlouhé mám ale zkusím :* -
-
Re: Re: Náhrdelník
No a tak dej ty co k sobě ladí dohromady a k tomu ten řetěz a bude to ještě lepší... pááni teď sem dostala pecka bomba cool nápad :D :D
Víš jak mám ten blog o Ash
no tak vždycky když přidám style, tak to skusím podle sebe udělat radu jak a z čeho by šel udělat podobný outfit pokud nemáš moc peníze... :)) -
-
Re: Re: Re: Náhrdelník
to je šupa :P ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Náhrdelník
Už aby mi šel konečně nomrálně ten internet... ještě zítra v neděli bude pomalej... :// Nejdou mě stahovat fotky :// -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Náhrdelník
:/ dnes mně taky šel pomalu! :/ hrozné
-
-
-
-
-
-
Ashley
Ahoj zajímalo by me kolik tato sqělá ashley tisdale měří...je právě mala tak kolik měří??..díky za odpověd *3* -
-
Re: Ashley
kolem 160i *15* -
měří asi 156cm -
někde jsem četla že měří 160 cm nevím ale jstli je to pravda *9* -
-
Re: Re: Ashley
*14* *3* *4*
-
-
-
ashley
ash je proste nejlepsi chtela bych ju nekdy videt na turne po evrope nevite o tom nekdo?