-
Tjn
No asi by jsme si zvykli. Možná by jsme jí ale neměli rádi jako ashley. Ashley to zahrála opravdu skvěle!! No já mám Ashley ráda taky kvůli tý roli pač tam jsem jí jakoby poznala.
No Vanessa má sice dvě cd ale její písničky se moc nehrajou. Teda aspon né na očku nebo tak. -
-
Re: Tjn
vsak taky Vanessa do Evropy neak nezapusobila..Ashley je slavnejsi nez ona..a k tomu..slyseli jste zeh Vanessa chtela hrat v Twilght new moon Jane? a neboploste upirku ?? ona by nemohla hrat upirku *8* pac je HENDA ! a ne bila ve tvari *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Tjn
nojono podle me ash je slavnejsi nez van ale vanessa je taky hodne slavna -
Re: Re: Tjn
No a co!Vim že si tim chtěla říct že je to prostě cikánka jenže to vůůůbec neni pravda!! *16*
-
-
-
medousssek
už sem si heslo změnila -
jak
jak je menu tak tam musis je projet jedna konci na Beat a zacina times -
-
Re: jak
jj.. tak ty známm
-
-
simco
Jojo sem tuu..už sem psala..že sem to poslala na tuhle adresu *3* -
....
JJ JÁJSEM TU!!TAK JAKÝ BUDE TÉMA MĚ UŽ TEDA NIC NENAPADÁ A JE TU I MARKÉTA!? -
-
Re: ....
ahojky....taky mě žádný nenapadá...nwm
-
-
no
no prostě skvělá máš pravdu a jak se jmenujes si tu nova že jjo?:-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
miley ist best
já allá miley jsme upa stejné a já mileynku miluuuuju jo?a miley nemá na ash ani na vanesu ae kdybych si měla vybrat mezi temi dvěma určitě ashley páč vanessa je hnuuuuuj....jo!!máte nějaké oblečení které navhrhla miley já skoro všechny jupííí.....mileynka ist beeeeeeeeeeeeest.....ashley ist goood....vtrapka(bo jak jí říkátre)..stupiiiiiiiiiiiid>. ...<líp jsem to naspat nemohla> -
-
Re: miley ist best
obě jsou nej!!!!!!!!!!!!!!!a z miley kolekce nic nemám!
-
-
zpívání u mě ne
mě nikdo zpívat neslyšel já písničky umím ale když je mám zpívat tak to vždycky zapomenu -
kamickar
máš blgo o Ashley že a sme sb že ?? -
dobře
ahoj já dobře až nato že je zítra zase škola hrúza