-
simca2
já ještě nevím nepřidávala sem keště videa akorát na lidé.cz tam jo třeba jeto stejný -
omajdo
co seti líbí na Ashley mě upa všechno tan její stil oblečení -
ahoj
ahoj holky sem tu jen chvíly a zachvilku jdu prič a vidím že se bavite o vlasech Ashley blond jí sluší ale hnědá je její přírodní barva jo a Jared fakt Ashley podvel teď sem si koupila popcorn a tam Ashley říkala že jí fakt podvedl a bojí se znovu zamilovat prí jí trochu pomohla se ztoho dostat písničky it´s alright.it´s ok a overrated tak doufám že se už má dobře Jared je debil že jí podvedl -
elizabeths
já si to taky tak trochu myslím -
my
ahoj rebarbora ma pravdu a my se nehadame uz ddlohu je tu nekdo?
Ashley is BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hodně Pište!!
jo a holky hodně pište.. Ashley už bude mít 3000 komentářůů.. teda až za dlouho ale když budeme hoděn psát tak to bude chvilka.-) -
shelmi
ahoj a to mas pravdu s trapkou -
.
Zac je nahodou celkem peknej...me se teda libi o hodne vic nez Scoot -
-
Re: .
byl hezkej, ale te%D??
tEĎ JE PODLE MĚ TEDA PĚKNĚ SLIZKEJ...
-
-
jj
jo sme tu teda aspon ja *1* -
Ashley - hnede vlasy
:-) Asi jste tedka videli jaky shoot nafotila zeh ? *5* upe nadhernej ! *14* moci ji to tam slusi !! *14* Ale..nechci ji urazit..Ale nemyslite si zeh s hnedymi vlasy je hezci..? *3* pac jak mela blond ta vypadala jako barbie..teda jaxem ji poprve uvidela sem si myslela zeh to je namyslena barbinka xD ptm ale ne..a ted jak ma hnede vlasy nevypada jako barbie :) nerikam zeh je barbie!! to ne xD