-
čawky
ahojky holky, pár dní jsem tu nebyla a už se tu zase něco děje? jak je to možné.. holky máte pravdu, my jsem uplně jinej kolektiv nž na ostatrníchj dikuzích... prostě jako Miley zbožňuju ale na její dikuzi bych chodit nemohal protože je to téma _ o něčem o ničem a na vanessyné tam bych se asi zbláznila to je pořád: ahojky je tu někdo? ahoj jak se maš? mám se dobře! já taky! játaky já taky.. prostě uplná nuda. Vy ste nej takže prostě sou to nuly ať si říkaj co chcou -
-
Re: čawky
jo medoussku mas pravdu!!!!!!!!sme nej a oni sou nuly *14*
*15* *1* a jo holky z vedle dím že jste přidali diskuze ani jste nemuseli *15* *15* -
-
Re: Re: čawky
my víme os obě všechno!!!ale vy ne akorát nám to závidíte a jo a nechápu proč nám tady cpete tu vasi krávu!!!!!!!!!!!!!! *10*
-
-
-
jdu
jdu si holky udelat kakao!!!slysela jsem ze ash ma kakao nejradsi no ale nevm!Marketo chces taky????kakao mylim *15* -
-
Re: jdu
jooooooo *4* dík -
-
Re: Re: jdu
*15* -
-
Re: Re: Re: jdu
JA TIEž *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jdu
teda urobím si ho vlastne ja mam kakao nejradši ako ashley *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jdu
já miluju kakaoooo.. mám ho každej den:-)na snídani:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: jdu
JO *15*
-
-
-
-
-
-
Kiki?
Kiki? jaktože nevíš kam ashley letí??? -
no
no proste uza my jsme neeeeeeej to by nikoho nenapadlo *14* *14* *14* *14* *14* *14* my jsme sehranej tym *4* -
porovnejte
porovnejte hill s ash tady je hill:http://www.youtube.com/watch?v =0KgAv0mT-Yg
tady: je ash:http://www.youtube.com/watch?v= AzPNrK9l-ZE -
-
Re: porovnejte
to zpívá i taylor swith(nesnáším ju) ale ash to zpívá jako vždy nejlíp!!nojo ashley je priostě nejelpší! -
-
Re: Re: porovnejte
no taylor to ji vůbec neseda ta písen a řeknete proc zrovna ash jo?? -
-
Re: Re: Re: porovnejte
lebo Ashley je uplne super speváčka ktorej to sedí všade *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: porovnejte
jasne *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: porovnejte
jj....pravda pravdoucíí!!
-
-
-
-
-
Re: porovnejte
ash *14* *14* *14*
-
-
haló, hello, čau, ahoj !!! =D
čauky BestGirl ste tu ?! =)
*3* *3* *3* *3*
*14* *14* *14* *14*
*15* *15* *15* *15*
*14* *14* *14* *14* -
Ashley
I LOVE ASHLEYYYYYY *14* *14* V poslední době jsem si ji hodně oblíbila a chci si koupit její CD. *4* -
Hellcats!
Ahoj všichni!
Tak co, už jste někdo viděli Hellcats? Já jo a je to ÚŽASNÉ! *14* -
-
Re: Hellcats!
Ja eště ne ale chtěla bych kde ses na to koukala? *4* -
-
Re: Re: Hellcats!
Nie a kde si ho videla? *14* Však ešte nie je u nás *14* -
-
Re: Re: Re: Hellcats!
pozriem sa a ďakujem *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Hellcats!
nemáš zač *4*
-
-
-
Re: Re: Hellcats!
http://www. seria lycz. cz /?s=hellcats
Smaž mezery. Zatím jsou tam jen čtyři díly a je to s titulkama. Ale je to naprosto DOKONALÉ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Hellcats!
Díky určo na to juknu až bude čas *4*
-
-
-
-
Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
Áááá P!nk je těhotná, miluju jí je to jedna z nejlepších zpěvaček pro mě hlavně protože je tak skvěle praštěná ... *14* *3* Miluju jíí ... a přeju jí too ... čeká prý asi holčičku ale newí to jistě ... yeahhh ... *14* *3* -
-
Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
Wow..přeju jí to taky.. *4* -
-
Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
Jo ona řekla že už jednou byla těhotná ale potratila a bojí se aby bylo vše OK... tak proto jí to moc přeju ... *14* *3* Supeeer ... *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
Ou..ale určo to zvládne...bude dobrá mamina *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
No říká že už úplně vidí jak její dcera skončí ve vezení jestly bude po ní taky taká rebelka ... *15* *15* *15* To bylo dobrý, no ale věřim že bude úžasná ale stejnak si jí s děckem neumim představit ... *14* *15* Už se těšim na ty Vashley ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ááááá jsem šíleně šťastná xDD
Jj se těším též na Vashleynku *14*
-
-
-
-
-
-
.
Hey my jsme vždycky večer nějaký vožralý nebo já newim ... ale mám potřebu se tďka pořád tlemit ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: .
Přesně..mno ikdyž jsem si dala trošičku piva mně donesl brácha no co *15* -
-
Re: Re: .
No to bude vončo ... si nás tu všechny nakazila vožralostí z trocha piva ... ty jak to děláš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .
lol *15* -
Re: Re: Re: .
A hlavně mi ještě řekni že bylo nealkoholický a spadnu ze židle smíchy ... *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: .
*15* *15*
-
-