-
:o)
No Kajuško ... a co ten děsnej ústav? *15* Máš nějaký blbý známky?? *15* *15* -
-
Re: :o)
Promiň byl tu brácha. .. *1* ..
A nemám blbé známky naopak fajné a ty scany s našeho brava jsou užasnéé *14* -
-
Re: Re: :o)
Ano, ty jsou boží ... a ti Piráti z Karibiku ... bože já se na ně tááák těším *14* -
-
Re: Re: Re: :o)
Aha..já ne protože se na to nedívám *1*
-
-
-
-
?
Zlatka jse tady??? Kajuš Klaruš a Zuzy??? *7* *7* *7* Nebo nee... Kajuško, nezlobíš se na mě doufám, že sem si to upravila jak si mi přidala na blog newsy... jestli jo tak promiň, ale já sem v tomhle děsná ... musím to prostě mít upravený ... *9* Je to moje úchylka... -
-
Re: ?
Néé já řešila Anetu promiň *14* -
-
Re: Re: ?
Promiň seká se mě net ... mmntík ... -
-
Re: Re: Re: ?
jj
-
-
-
-
Fajn...
Tak ty Kajuš nedáš pokoj a furt se budeš smát joo ... no tak fajn jak chceš řekla sis o to ... zdrhej jede za tebou slepej debil v rakvi na kolečkách ... snad se aspoň rozjedu *15* *15* *15* -
-
Re: Fajn...
CHCÍPU!!! *15* *15* *15*
-
-
.
lukaskom@volny.cz -
1
Nepamatujete si někdo kdy dávali poprvé hsm 1 v televizi ?? u nás *7* -
-
Re: 1
Léto 2007 na Nově... Ale předtim to dáváli na Jetixu a to bylo asi jen 2 měsíce předtim ;)... -
Re: 1
To fakt netušim,viděla jsem jako první HSM2 až pak sem začali shánět 1 díl...nevěděla jsem to totiž *14*
-
-
Terýsku
Terýsku hele to číslo na mobil mi pls napiš teď plotože já nebudu celej víkend na icq, tak abych ti mohla třeba hnedka v pondělí napsat na mobil, že už je ten dopis hotovej..ale jestli to tady nechceš psát..tak nemusíš..mohli bysme se domluvit v neděli na icq ju?? -
no
No a co tak si to užijete toho 2. *14* -
tema
naké tema. -
lae
ale vite co kdybys te tam napsali taky tu zadost aby jich bylo vic aby poznali ze to chce vic lidi
ja sem to posilala pres jak tam poslou treba prave ste se stala celenem fanklubu ashley tisdale tak ja se m o napsala na stiznosti a tak -
karin97
coto meleš prosimtě prvně píšeš že nesnáš naší Ashley a Vanessu a pak napíšeš že máš radši Vanessu tak se rozhodni *15*