-
Miley Cyrus
Holki, já newím jak tohle dopadne, jestli mě budete nenívidět nebo tak nějak, ale beru to jakou zkoušku přátelství a ptám se vás ...
Jak teď zareagujete, když Vám oznámím, že mám ráda Miley Cyrus ... budete mě nenávidět a nazvete mě zrádcem a nebo mi prostě řeknete že to je moje věc a nebudete to rozmazávat???
Já bych byla ráda kdybyste mi tohleto nevyčítaly, ale prostě koukala sem na film The Last Song a Miley je tam vážně supeer ... já newim ale ten film se mě líbí ... Takže, Vám jenom říkám, že já newím jaká Miles doopravdy je, možná že je to potvora a opičí se, ale třeba si to jenom myslíme my a nemáme pravdu ... my jí neznáme ve skutečnosti, prostě o ní nic newíme ... a ve filmech je super ... já wím že vy jí nikdy mít rádi nebudete, ale já měla a asi sem jenom chvíli jí nesnášela protože sem věřila těm kecům co lidi nakecaj jenže ani v časopisech an jinde o ní nic newí !!!
Takže ... teď mi bud budete nadávat ( a jestli anoo ... budu smutná, ale budu to muset přijmout ...) a jestli to berete prostějakou obyčejnou změnu názoru a bude to OK ... tak budu jedině ráda ... *3*
P.S. ... Vashleynku miluji stále na prvním !!! A nikdy nepřestanu !!! Jenom sem zase začala mít ráda Miles ... *4*
Jinak jestli mě tu už nechcete vidět tak chápu a smažu si profil a odejdu ... Jináč Vás mám skutečně moooc ráda ... *14* *9* *4* -
-
Re: Miley Cyrus
Chci jenom řpipomenout ... že Vás Miluji ... a že sami říkáte že každý má svůj názor ... snažím se jenoom ... aby ste mi neřekly ... že je KONEC ... *9* *3* *9* -
-
Re: Re: Miley Cyrus
Acha..jasné..dobře.. -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
Tak jsem tu Kájush jak jsem ti slíbila ehm však jo Míši je to v poho ale nemluv nám o ní přednámi to bude lepší a Káji tobě to vadí však je to její názor nebo ne?My jí nenávidíme je to píč* a hotovo namyšelná krade všem návrhy i Vashley a td a nenávidíme jí celou tak co.. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
však jo..ale mně to pěkně štve..furt Mileyna Mileyna bože všici se s té posrané 18poserou..ale je to Míši věc ok..pa.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus
já wím hrabe mně..Tož vím už to dávno jdu radši možná se vrátím! -
Heyyy co dělá bože hrabe ti!Nikdy se tu nepsalo o Mileyně tak co děláš...twe co ti hrabe! *8* -
vůbec ani nevím..Míša není lhářka ale štve mně že furt Cytruska je jen na téhle dizkusi! -
Kájo nechoď..vrátíš se ještě vůbec ne že to bude jako minule.. *13*
-
-
-
-
-
-
Chcípu smíchy... xDD
Twe já totálně chcípu ... *15* *15* *15* *15*
Tohle nejni možný,,... rači ani nechoďte na diskuzi Avrilky nebo umřete smíchy,,, *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Chcípu smíchy... xDD
Jdu tam *15* -
-
Re: Re: Chcípu smíchy... xDD
Ty chceš chcípnout??? *15* *15*
Vždyť tohle už je i na mě mooc.. *15*
-
-
-
vtipýý
V hodině matematiky se učitel ptá jedné slečny:
"Znáte Ludolfovo číslo?"
"Tak to určitě budu znát. Jen si teď nemuzu vybavit, jak jsou při tom nohy." *15* -
-
Re: vtipýý
*15* *15*
-
-
Ahojík ... :-*
Kajuško přišly ti smsky??? *7* Mě to totiž dneska nějka blbne ale ve 3 sme ti posílala asi 3 smsky ... -
-
Re: Ahojík ... :-*
Ahojky:) *1* Né nedošli:o *7* -
-
Re:Re: Ahojík ... :-*
Ááááá já to věděla ... posralo se mi to ... kurňa ... *8* *8* *8* Kajuško já sem v háji ... mě nejdou na blog přidávat odkazy to je totálně v háji ... *8* *9* evím kde je chyba ale prostě ani mě a ani sestře to nejde na mém blogu ... nic ... jdou tobě??? Nebo je chyba jenom u nás??? *7* *9* -
-
Re: Re:Re: Ahojík ... :-*
Nejde to nikomu,nebo nikomu to jde ale musime s tím umět jako oni a oni to předělali ten celý blog jinač to je tam vše *9* *3*
-
-
-
-
?
Jsi tu? Kajuško? *7* *14* -
-
Re: ?
Už jo *3*
-
-
American Name
Kdyby jste se mohli přejmenovat a chtěly byjste americký jméno... jaký by bylo?? A mělo by být 2 křestní a příjmení... :))
Já bych byla buďto
Ashley Anne Smith
Rebecca Ashley Smith
a nebo
Isabella Ashley Smith :D :D
Mě se to dcl líbí tyhle věci.. :D :D -
-
Hmm Česko forever, že? No ty vaše amerikánské výmysly jsou vážně vážně úžasné *6* , ale nic není na Ej Dizga Nejsmradlavější!! ;)
-
Re: American Name
Vanessa Marie Madenn
Ashley Michelle Fox
Karolina Anne Hudgens :D :P ♥ -
-
Re: Re: American Name
jůůů Ty jsou božíí :)**
Hlavně to Ashley Michelle Fox, to příjmení... :D A jak se vlastně jmenuješ druhým jménem?? Víš to? :))
Já jsem Michaela Růžena Hronková :D :D Já vím je to fakt totální humáč, ale v ájině to zní líp ... Michelle Rose ... a to už se mi dcl i líbí... :)) :D :D -
-
Re: Re: Re: American Name
Devin Fox podle něco to Fox :D ♥ a já se jmenuji druhým jmeném :Karolína Anna Šimáková! -
-
Re: Re: Re: Re: American Name
Jůů to je hustý že máš s Ness stejné druhé jméno :)) :D :D To se mi líbí... a stejně ta ájina je hezčí Caroline Anne a Michelle Rose... a Klaruška,?? Nevíš jak se jmenuje?? A kde vlastně teď je?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: American Name
ÁÁÁCH jsem se zamilovala do těch růžových a Tija ty jí znáš s fb chce ty modrý :P ♥ -
Asi se někde zasnila.. :D :D
Kajuškoo,... víš jakej mám sen??
Až se budu vdávat, chtěla bych šaty od Very Wangový ... !!! Jako všechny americké stars... Yeahh ... Ty její svatební šaty jsou stejně boží !! A taky šíleně drahý :D :D -
to nevím pak se jí zeptáme a nwm kde je :/
-
-
-
-
-
-
I'm Back
nevíte něco o tm že by měla nový cd? mám totiž písničku I'm Back a nevim jako co... jestli vydala nový CD nebo se chystá -
-
Re: I'm Back
No atk to já ti neporadim
-
-
Kouknete
Jestly chcete vedet a videt veci o Ashley tak kuknete na muj blog www.lucik.hill.sblog.cz -
-
Re: Kouknete
Mas prekrasnej blog!!!!!!
-
-
blondee94__
pěkný ty new fotky...:) -
hodně
Hodně stesti to 2. ASHLEY mam tě rada:) *14* *14* *14* *14* *14*