Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marsa12

..

No on jak ma ty novy vlasy tak to se mi moc nelibi ale kdyz je ma jak v 17 again a v HSM tak mu to slusi *3*
  • anulka123

Ahoojky

Ajojky můžu se přpojit do diskuze..??o čem pak se bavííte..??:D
  • simca2

a

a potom sla za tim skaredym protoze on byl aspon nrmalni!!!!!!!!!a ji nezalezelo na tom jak vypadal *4*
    • medousssek

Re: a

?:-D ale byl hrooozně moc škaredej
      • simca2

Re: Re: a

JO BYL ALE JI NA TOM NEZALEZELO HLAVNE ZE SE NEVYCHLUBOVAL A TO JE NA SVET NEJDULEZITEJSI
  • nespesna

já tu jsem!
  • anulka123

...

Holky cu se zeptat y ubožačky tím ste mysleli aji mě..??Protože za prvíí já na Vanessin profil nelezu..a já jsem od Ashley diskuze..jestli to nevííte..jenom sem řekla že nehcápu proč tady někdo ještě Vanessu pomlouvá..copak tohouž nebylo dost.:??
    • medousssek

Re: ...

neee, tebe jsem samozřejmě nemyselea, ty patříš k Ashley(teda doufám)-
      brala jsem to je n tak, že oni si začnou a my jim pak nemužeme říctz nic? nezastat se Ashley? tobysme byli blbý ne!!!!!!tak proto vznikla ta velká hádka
  • simca2

jo

jo urco je spravna protoze ashley je na disney channel ona tam hrala zac and cody nebo HSM1,2,3 a tak takze by ji to meli poslat *14* ja sem se lekla zes to poslala na autogram protoze to nemusi byt ash ktera dava autogramy 1000000 fanouskum to je nekdo ktery dava tam jeji fotku s autogramem
  • blonde

Ahoj slečny

Ahoj holky, dlouho jsem tu už nebyla...Jak se máte ?? *7* *4* ,,hele zajímalo by mě, kolik Ashley váží, nevíte to někdo ?? *3*
  • thenicky

....

jo a kolik ti je mě je 16!!!
    a tobě??....mno já mám ashley stráááášně ráda páč je upa užasná!!!nejlepší mám ji moc ráda chci bát její kamarádka viděl někdo zvás ash na vlastní oči???já ještě ne!(myslim na živo)!!
  • kamickar

jasně

já tu teda určo budu
  • holky

HOLKY JÁ SE OMLOUVÁM ALE MĚ TO STVE ZE JE TED BLOND A HLAVNI FOTKA JE S HNEDYMI VZDYCKY JSTE CHTELI MIT HLVNÍ FOTKU JAK VYPADA TED JA VÍM ŽE JSEM RIKala ze JE TO JWNOM KVŮLI NĚJAKÉMU PROJEKTU ALE NEVÍME JESTLI TO BUDE NA DVA NA TRI ROKY A DYZTAK SE TO ZASE ZMENI JA VIM JAK NA TO! PROSÍM HOLKY A HROZNĚ SE MĚ LÍBÍ S BLOND HROZNĚ VYPADÁ MLADŠÍ NEŽ S HNĚDÝMI POPRADĚ BYCH CHTĚLA ABY SI JE TAKL NECHALA *14* PROSÍM ŘEKNĚTE JAK SI TO MYSLÍTE VY LAE JA BYCH SI HROZTNĚ PŘÁLA KDYBY JSME TO ZMENILI PRTOŽE ZAS OSTATNÍ SI BUDOU MYSLET ZE JE PORAD S HNEDYMI TAK JA NEVÍM ALE JAK CHCETE *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit