-
ahoj
ahpj jak je? -
ja
ja taky???a taky jsme psali z prirodopisu ale lehky *14* *14* -
Ady???
ty nove paparazzi jsou uzasne!!!Ze jo??? *4* *14* -
proc
proc nejsou zadne novinky??? -
-
Re: proc
to kdybych věděla *9* *9* -
-
Re: Re: proc
no skoda *9*
-
-
-
medoussek
Ähojky..joojo sem.. -
-
Re: medoussek
jakpak se máááš a co dělááš?
-
-
už
už jsem tu jo a vanessko my nejme blbé co by dělala fotka ash na blogu o vanesse? *7* *15* *15* -
-
Re: už
jj.. to asi trošku nedomyslela:-DF no nic teď jdu zase objedvat jáá -
-
Re: Re: už
my nejsme blbí ne?? *15* *15* se tam koukněte ale fakt tam je!! -
-
Re: Re: Re: už
jo my nejsme blbí -
Re: Re: Re: už
jj přesne,je tam! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: už
a navíc ješte fotky z růženky nejsou protože ji NEZAČALA NATÁČET TAKŽE ODPÁLKUJTE TAM KTÉ SVOJI A NÁS NECHTE NAPOKOJI!!!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už
nás to fakt nezajímá tak odpalkujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musíte opakovaz vyste takové opice které pořad opičí *15* *15* *15* *15* doporučuju banán ten by se vám na 100ˇ% líbil *15* *15* -
TAM URČITĚ OD RŮŽENKXY NEBUDE ONI TO NENATACELI URCITE TAM BUDE ZAS NEJAKA BLBÁ FOTKA TŘEBA EXISTOJE FOTKA KDE MÁ HOLOU HLAVU COŽ SE VSADÍM NA 100% BUDE JO A NA TEN VÁŠ HNUSNÝÝÝÝÝÝ BLOG SE NEDÍVÁM, PŘECE VÁM NEBUDU PRIDAVAT NAVŠTĚVNOST!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
tak se nekoukejte žejo ale neuvidíte tu fotku co je tady: http://nd03.blog.cz/272/020/cbb2fd4 52e_56757864_o2.jpg
-
-
-
-
-
-
..
jj já se kouknu! -
-
Re: ..
ja si myslím že Ashley protože Hill to má začatek hezčí ale potom ty výšky se mi moc nelíbí ale ash to má vsechni krááásné čistéé a takové fakt k vánocům *14* *14* -
-
Re: Re: ..
jj říkám ashley posky jdu na véču!
-
-
-
Jako
Pěkně dáme Vanesse nikdo si totiž na naši i třeba plastikovou Ashley nebude dovolovat každej má právo si udělat plastik kolik chce !Ale kdybi si Vanessa ňákou udělala tak by jí to nepomohlo to mi věřte ! -
-
Re: Jako
presne
AJ MICHAEL JACKSON MAL PLASTIKY A BOL KRAJŠÍ NEž VANESA *9* -
-
Re: Re: Jako
jj Michael jackson byl lepší než Lochnesska -
-
Re: Re: Re: Jako
jo a líp tancoval *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jako
to je jasnééé
-
-
-
-
Re: Jako
jj...ať má plastik kolik chce - plastiky má teď kde kdo!! takže.... ashley je opět víítězkááá opona je neeeeejj a s ní o všichni herci ze stmívání a taky miley -
-
Re: Re: Jako
jo!!!! a navic si udělala jenom jednu pitomou plastiku a musm rict že udělala správně ten noc ji slusi víc tak jak ho má ted *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jako
jj...aspoň se nefotila nahá jak lochnessa!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
marketko
hele marketko, mě už to nevaí jak nám sem neustále lezou, tak už jsem to kakadu napsala... a je mi jedno jak se to vyřeší, ael už mě fakt nebaví, jak nás tady pořád otravujou! -
-
Re: marketko
pozde ja jsem je NAHLASILA JO A to jsem zvedava co nam udelaji!!!:-D furt nam vyhrozujou tak tady to maji *15*
-
-
ahoik
ahojik ashleynky jak je???prominte ze jsem tu nebyla ale delala sem dessy....zase....no o cem kecate???
popravde ja moc scotta taky nemusim ale hlavne ze je ashley stastna *14*