-
BG
Ahojky, tu byl nějaký sraz??? Ze se to tu rozrostlo???:D *14* -
-
Re: BG
jj rozlostlo ae sraz teprve bude *4*
I LOVE ASH *14* *14*
-
-
pro kajush4
ahoj kájo dej mi prosimtě svůj emai když nemám ic tak aspon to please. -
=o*
Ahojík.. *14* -
-
Re: =o*
Ahojíííík *14* *14* -
-
Re: Re: =o*
No-...nazdárek oskárek *15* -
-
Re: Re: Re: =o*
Prej oskárek ... Klaruš ty nebudeš střízlivá to já hned poznám ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =o*
Že taky si myslím že něco pila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =o*
Nejsem závislák...já moc nechlastám... *1* *1* nejsem jak brat *3* *15* -
Řeknu ti tj dcl zlý ... už měsíc?? *15* *15* Jak si to přežila ... bez pití měsíc ... *15* *15* *15* -
Wow.. *15* -
Neee já nechlastám už měsíc jsem nic nepila.. *4* -
*15* lol určo s bráchou byla na stránku... *15* -
Nojoonooo ... tady se vůbec chlstá často že ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
..
Jupí Hellcats je na osobkách..http://film.osobnosti.cz /hellcats-2010.php *14* -
-
Re: ..
JDU paaaaaaaaaaaaaaaaaa:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
pááá *14*
-
-
Yeahhh *14* *3* -
-
jj *14*
-
-
-
Ahojík =)))
*14* *4* -
-
Re: Ahojík =)))
Čauky.. *14* -
-
Re: Re: Ahojík =)))
Jééééééééééééééééé *14*
Právě sem viděla oficiální trailer k Beastly ... no a Nessynka je tam totálně sladká ... *15* *14* On jak bude znetvořený tak si nasadí kuklu a Nessynka se ho lekla a jak udělala ten vyděšenej obličej no to bylo wááá ták roztomilý ... ale nechápu ještě pořádně ten děj vím o čem to bude ale pořádně sem nepochopila proč ho Mary-Kate vlastně pormení ... a pak když se bude chtít vrátit do původního stavu tak mu Mary-Kate odpoví jenom Nemůžu. Promiň ... jakoo tohle se ejště tak moc nepochopila ... nejdříc ho zakleje samou zlostí a pak se mu omlouvá že to neůže zvrátit a proč to udělala ... noo mam z toho v palici pěknej guláš ... už aby to bylo jinak chcípnu nedočkavostí těch otázek mám jak něco ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík =)))
Hehe... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
Nooo Bandslam bude jistě boží, ale na ten Beastly se těším jak děcko na chrastítkooo ... yeahhh ... *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík =)))
*15*
-
-
-
-
-
-
..
Ehm..fakt už nemáš ráda Mileynu že sis jí smazalas.. *7* -
-
Noo jakoo nevadí mi, ale už jí moc nemusím ... ale pořád poslouchám její písně ... ale jinak přidávat si jí nechci ... pak akorát má víc fans ... a fans jí fakt přidávat nechci ... -
-
Dobře *4* já se jen ptala víš *3* -
-
Re: Re: Re: ..
jj *14*
-
-
-
-
vtipýý
Nechci vás strašit pane učiteli, říká student pedagogovi, ale tatínek říkal, že jestli nezačnu nosit lepší známky, dostane někdo pěknej výprask. *1* *1* *1* -
-
Re: vtipýý
*1* *1* *15*
-
-
Jééééj:-*
Heyyy holky na www.ashleyhq.org jsou písničky..oni jsou jako videklipy, ale můžete se slyšet skoro celý..to najdete n tom blogu nebojte..ty píničky jaou nějak v půlce tý stránky..musíte jet myší pořád dolůů...a tamto najdete..tady tyto písničky:
What If
Tell Me Lies
Masquerade
Acting Out
Overrated
Me Without You
Hair
Jsou fakt skvělý!! -
oslava...
ahoj holky tak jsem konečně dorazila domů a myslela že to tady bude už rozjetý ale jak čtu tak to bude až toho 2.7.?...tak to si nesmím nechat už ujít..tak zatim všichni ahoj... *14* -
u nás
u nás ne. je tu klid.