-
jj
jj ja zaca nesnasim scoot je stokrat lepsi ash si vybrala dobre
a reknuvam zac a vanessa se k sobe fakt hodi:-) *3* -
-
Re: jj
jo a kdyby něco tak scott ne scoot!!! když máte rádi ashleynu tak byste to měli vědět!!!
-
-
....
už jsem to našla je to super a ted vám na blog přidávám spoustu komentářu!! -
mas
ne vubec s nas neurazila prave neopak mas uplnou pravdu ale nemyslela sem si ze je nafoukana ale s hnedyma vypada opravdu lib -
-
Re: mas
já mam jeji jeden plagat s blond vlasama..kdyz ji srovnam s hnedyma..Ma tam aji takofe peknejsi oci xD Ploste ted si je o 100% lepe maluje__a co rikas na Vanessu ?
-
-
ne
ne to je pod menu -
...
ahoj holky jen sem tu zahlédla takže si myslím že v los angels je pul 1 odpoledne bo když jsem si ráno psala s miley tak to bylo posunutý do zadu! -
to
to nvm *7* -
<3
jo no to já taky newm ale já si prvně myslela že jsi simona haha *15* *15* no dobře marky a co jaký máš ty názor na ash!?? -
theofficialmileycyrus
toje ale blbost že máš opblerčení který navrhla Miley Cyrus protože má vyjít její kolekce až příští rok takže kecáš -
-
Re: theofficialmileycyrus
mylsíš??miley a max je její kolekce a mám třeba takovou černou košilu ve vel.S je upa hezká no ae ty se o miley nezajímáš a akorát závidíš že mám vše co miley....jdi na www.MileyandMax.com a tam uvidíš všechny moje pblečení (skoro) co jsem si koupila !!! -
-
Re: Re: theofficialmileycyrus
kami ona nekecá miley tam má doopravdy i svý věci!!(který navrhla)né všechny ae má koukni na tu stránku a je to všude že to je její kolekce (něco z toho)...jo a theofficial...ash si 100%ulož do fansclubu!!:D *14* *1*
-
-
-
je tu nekdo
ahojkz je tu nekdo online *7* -
a
a mas pravdu ja sem si taaaaaaaak zvykla ze ma blond vlasy ji to mocinky slusi *14* vis jak pridala ty paparazzi????tam ji to moc sluselo to triko *14* *14* *14* to je asi ten nej outfit