Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

jj

jj ja zaca nesnasim scoot je stokrat lepsi ash si vybrala dobre
    a reknuvam zac a vanessa se k sobe fakt hodi:-) *3*
    • Re: jj

jo a kdyby něco tak scott ne scoot!!! když máte rádi ashleynu tak byste to měli vědět!!!
  • nicky0012

....

už jsem to našla je to super a ted vám na blog přidávám spoustu komentářu!!
  • omajda

mas

ne vubec s nas neurazila prave neopak mas uplnou pravdu ale nemyslela sem si ze je nafoukana ale s hnedyma vypada opravdu lib
    • xxx_smiley_xxx

Re: mas

já mam jeji jeden plagat s blond vlasama..kdyz ji srovnam s hnedyma..Ma tam aji takofe peknejsi oci xD Ploste ted si je o 100% lepe maluje__a co rikas na Vanessu ?
  • simca2

ne

ne to je pod menu
  • nicky0012

...

ahoj holky jen sem tu zahlédla takže si myslím že v los angels je pul 1 odpoledne bo když jsem si ráno psala s miley tak to bylo posunutý do zadu!
  • simca2

to

to nvm *7*
  • thenicky

<3

jo no to já taky newm ale já si prvně myslela že jsi simona haha *15* *15* no dobře marky a co jaký máš ty názor na ash!??
  • kamickar

theofficialmileycyrus

toje ale blbost že máš opblerčení který navrhla Miley Cyrus protože má vyjít její kolekce až příští rok takže kecáš
    • theofficialmileycyrus

Re: theofficialmileycyrus

mylsíš??miley a max je její kolekce a mám třeba takovou černou košilu ve vel.S je upa hezká no ae ty se o miley nezajímáš a akorát závidíš že mám vše co miley....jdi na www.MileyandMax.com a tam uvidíš všechny moje pblečení (skoro) co jsem si koupila !!!
      • nicky0012

Re: Re: theofficialmileycyrus

kami ona nekecá miley tam má doopravdy i svý věci!!(který navrhla)né všechny ae má koukni na tu stránku a je to všude že to je její kolekce (něco z toho)...jo a theofficial...ash si 100%ulož do fansclubu!!:D *14* *1*
  • aakristina

je tu nekdo

ahojkz je tu nekdo online *7*
  • simca2

a

a mas pravdu ja sem si taaaaaaaak zvykla ze ma blond vlasy ji to mocinky slusi *14* vis jak pridala ty paparazzi????tam ji to moc sluselo to triko *14* *14* *14* to je asi ten nej outfit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit