Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Kajuško jestli se mi to povede tak budu mít mega hezkej blog ... *14*
    • puspuspusinka

Re: ...

a Klaruško ...
      *promiň ... nějak zapomínám že seš tu konečně s námi zlatínko ... promiň ...
      • kajuska4

Re: Re: ...

Dobře jdu zvědavá.. *4*
        • klaruska44

Re: Re: Re: ...

Nevadí..a omlouvám se akorát rodiče řekli že na vánoce nemám sedět na Pc tak proto.. *4* ale teď tu budu slibujiiii a pak mně ho ukážeš *14*
  • puspuspusinka

YEAH

Pááni Ashleynce to v tom filmu šíleně sluší ... je tam tak sladká ... *14* *15*
    Bože miluju jíí ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: YEAH

yes i too love Ash *14*
  • puspuspusinka

No a co jinak? xD

A jak ses dneska celý den měla? U nás je překrásně ... svítí tu sluníčko a je tu rpostě nádherně ... proto sem byla od 8 do 12 venku dneska to bylo úžasný ... *14* *14* *14* A jinak dcl dobrý u mě a co u tebe??? Jak ses měla celý den?? *4*
    • kajuska4

Re: No a co jinak? xD

Mám se skvěle *14* a měla jsem se dobře ikdyž mně bolelo břicho ale v poho
      A Míši Vashleynka byla spolu na oskaru jsou i fotky juchu *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: No a co jinak? xD

Jooo ... zrovna na to koukám, je to opravdu božíí ... *14* *14* *14*
        Kajuško, já se přepojím na ashleynku ... mmnt ... *15* *15* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: No a co jinak? xD

ok *15*
  • puspuspusinka

...

Jesse McCartney ... v tom filmu se hodně používají od něj songy ... yeahhh ... *14* *14* *14* Nejlepší byl stejnak v Sladký život Zacka a Codyho a jak se o něj Ash s Brensou praly ... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ...

*15* *15* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Už si přišla na nějaké téma??? *15* *15* *15* Jinak zase začnu psát kraviny... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Né tak budeme psát kraviny chci se smát *14*
  • puspuspusinka

Jáááj :D :D

Já faktiš nemám v hlavě nic jiného :D
    • klaruska44

Re: Jáááj :D :D

xDxD
      • kajuska4

Re: Re: Jáááj :D :D

lol xD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Jáááj :D :D

sem našla vtipnou fotku Ash, jak mám na profilu :D
  • Ashley je skvělá

Má strašně krásný hlas. Dále se na mi na ní líbí, že nekouří a nepije a nemá za sebou žádné skandály, některé hvězdy by si z ní měli vzít příklad *13*
  • klysna

ashley

ashley tisdale je nej. *1* *3* *14* *5* *4* *14* *3* *5* *4* *15* . ale nedivte se *13* *9* *9* *10* *7* *9* *5* *8* *16* *8*
  • anulka123

Im Back

Ashley už vydala 2 Cd. Jmenuje se "It's Alright, It's OK". Divám se že o tom nikdo nevíte pač je to skor všude. Na všech online blogech Ashley. Jinak písnička Im Back newim jestli patří do toho jejího druhýho alba..Ale myslím že ne..Tu písničku mám totiž už tak půl roku..Takže pochybuju..Ale možný je všechno..Jinak Ashley FOREVER!!NE.NEJ.muck muck:-* *14*
    • lachelle

Re: Im Back

Ale nový CD se jmenuje Guilty Pleasure a má vyjít v červnu.It´s Alright,It´Ok je singly z toho alba
  • luciiineek

blog

achoooojj lidi pls hlasujte v anketach na mem blogu www.luciiineek.blog.cz diky moc
  • anulka123

Nůuda byla

Dneska tu vážně nikdo nebyl.nůůda jak sviň..soufám že toho 2.to tu bude pořádně rozjetý..jinak Ashley BEST!!muck:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit