-
...
Kajuško jestli se mi to povede tak budu mít mega hezkej blog ... *14* -
-
Re: ...
a Klaruško ...
*promiň ... nějak zapomínám že seš tu konečně s námi zlatínko ... promiň ... -
-
Re: Re: ...
Dobře jdu zvědavá.. *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Nevadí..a omlouvám se akorát rodiče řekli že na vánoce nemám sedět na Pc tak proto.. *4* ale teď tu budu slibujiiii a pak mně ho ukážeš *14*
-
-
-
-
YEAH
Pááni Ashleynce to v tom filmu šíleně sluší ... je tam tak sladká ... *14* *15*
Bože miluju jíí ... *14* *3* -
-
Re: YEAH
yes i too love Ash *14*
-
-
No a co jinak? xD
A jak ses dneska celý den měla? U nás je překrásně ... svítí tu sluníčko a je tu rpostě nádherně ... proto sem byla od 8 do 12 venku dneska to bylo úžasný ... *14* *14* *14* A jinak dcl dobrý u mě a co u tebe??? Jak ses měla celý den?? *4* -
-
Re: No a co jinak? xD
Mám se skvěle *14* a měla jsem se dobře ikdyž mně bolelo břicho ale v poho
A Míši Vashleynka byla spolu na oskaru jsou i fotky juchu *14* *14* -
-
Re: Re: No a co jinak? xD
Jooo ... zrovna na to koukám, je to opravdu božíí ... *14* *14* *14*
Kajuško, já se přepojím na ashleynku ... mmnt ... *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: No a co jinak? xD
ok *15*
-
-
-
-
...
Jesse McCartney ... v tom filmu se hodně používají od něj songy ... yeahhh ... *14* *14* *14* Nejlepší byl stejnak v Sladký život Zacka a Codyho a jak se o něj Ash s Brensou praly ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*15* *15* *14* -
-
Re: Re: ...
Už si přišla na nějaké téma??? *15* *15* *15* Jinak zase začnu psát kraviny... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Né tak budeme psát kraviny chci se smát *14*
-
-
-
-
Jáááj :D :D
Já faktiš nemám v hlavě nic jiného :D -
-
Re: Jáááj :D :D
xDxD -
-
Re: Re: Jáááj :D :D
lol xD -
-
Re: Re: Re: Jáááj :D :D
sem našla vtipnou fotku Ash, jak mám na profilu :D
-
-
-
-
Ashley je skvělá
Má strašně krásný hlas. Dále se na mi na ní líbí, že nekouří a nepije a nemá za sebou žádné skandály, některé hvězdy by si z ní měli vzít příklad *13* -
ashley
ashley tisdale je nej. *1* *3* *14* *5* *4* *14* *3* *5* *4* *15* . ale nedivte se *13* *9* *9* *10* *7* *9* *5* *8* *16* *8* -
Im Back
Ashley už vydala 2 Cd. Jmenuje se "It's Alright, It's OK". Divám se že o tom nikdo nevíte pač je to skor všude. Na všech online blogech Ashley. Jinak písnička Im Back newim jestli patří do toho jejího druhýho alba..Ale myslím že ne..Tu písničku mám totiž už tak půl roku..Takže pochybuju..Ale možný je všechno..Jinak Ashley FOREVER!!NE.NEJ.muck muck:-* *14* -
-
Re: Im Back
Ale nový CD se jmenuje Guilty Pleasure a má vyjít v červnu.It´s Alright,It´Ok je singly z toho alba
-
-
blog
achoooojj lidi pls hlasujte v anketach na mem blogu www.luciiineek.blog.cz diky moc -
Nůuda byla
Dneska tu vážně nikdo nebyl.nůůda jak sviň..soufám že toho 2.to tu bude pořádně rozjetý..jinak Ashley BEST!!muck:-*