-
market
a skym vlastne ted chodi ash ja nwm *9* -
jj
jj ja zaca nesnasim scoot je stokrat lepsi ash si vybrala dobre
a reknuvam zac a vanessa se k sobe fakt hodi:-)
*3*
jj a vanessa je pekne trapna cetla sem to v tom new bravu fakt je trapna ona si mysli ze zac k ni pribehne kdyz ho bude podvadet -
no
no tak radim bez na youtube najdi si tam nejake video ktere bys chtela pridat a vedle videa mas dva takove ramecky nebo neco takovyho a je tam napsane utl kod nebo neco takovyho ta nvim tak 1 ramecek zkopiruj a bez na blog na clanky no a jak jsou smajlici tak hned vlevo vedle smajliku to zmackni a do toho velkeho ramecku dej vlozit no a masto ukaze se ti tam sice jenom obrazek ale to je video jj? *4* *4* -
Ashley
Ona se tam jen chovala v hsm. Pač to byla její role. Ale jinak je ke všem milá a všichni jí chválí. -
-
Re: Ashley
Tak ona doopravdy jinak neni takofa namyslena atd .. ale na jetixu kdysi bylo zeh kamosi (napr. Moniqa atd. ) rikalizeh se chova jako Sharp xD a ona to zapirala.. *3* ale verim Ashley *1* -
Re: Ashley
Ale prej neni pravda zeh je s Vanessou nej kami..
-
-
jo
j taky ze splnil ona psala na sven twitteru ze se ji splnil ten nejvedsi sen *14* -
-
Re: jo
jj... pro mě by se splnil sen kdybych ji mohla aspoň nachvilku vidět a mět autogram a fotku
-
-
tojo
tojo medousku -
ne
ne nikdo nemyslel tebe a ja si myslim taky ze toho bylo dot ale oni si zacali -
-
Re: ne
já si ale myslím, že ta hádka jenom tak nekončííí!! takových hádek s nima bude ještě určitě dost
-
-
simco2
Jojo *3* -
syndynka...
ahoj holky viděly jste co napsala syndynka na miley dozkuzi - prý že vanessa přiznala že miley je 100x hezčí než ona a nadanější bo co přečtete si to tam a potom nejaká fanynka vanessy napsala že miley je hezkáz tunou makeupu bo co...dobrý ne !! a deny kde si to četla? -
je
je prostě boží krasné písnicky člověk si unich rád za tančí což u vanessy nejde bléééé *10* a neviděla jsem ji este na žívo vůbec a le chtěla bych moc !!!!! *14* *14* *14*