-
Tak ještě 63 a je Ash před Shakirou...
Na tom twitteru už jen 63 hlasů a je Ashley před Shakirou :)... Dobrý, ne?! -
Ale
ale byla jsem jednou se kouknout na Vanessi dizkuz a ta byla ta nespesna a psal VAnesska je nej nikd na ni nemá a tak ! -
město
no takčau já jedu do města. *4* -
-
Re: město
ahoj holky nechcete si psat o ashley *14*
-
-
Ahoojky
Ahojky jak pak se všichni máte je tu někdo ?? Ashley už má hodně komentíků!! -
me
me se hrozne libi jeji doplnky jako treba naramky ktere nosi ona je ma tak krasne chtela bych je mit taky *15* *15* -
omajda
Vanessa se k Zacovi hodí protože sou oba dva tak hnusný.Já si teda myslím že Vanessa je snim kvůli tomu že je slavnej myslí si že když spolu budou tak bude víc slavná.četli ste to jak Zac mluvil o tom nový bytě co koupil myslím že to bylo v bravu jak se ho ptali jestli bude z Vanessou na hromádce tak řekl ne že nemá ani uněj doma vlastní pokoj tak tomu sem se musela smát prí chtějí mít miminko ale jak chtějí mít miminko když furt někam cestujou a ani spolu nežijou! -
dik moc nicky a bavime se
dik moc a bavime se tak ruzne klidne neco vymysli jj? holky ja musim tak ve ctrvrtek ja jedu do zitrka pryc a kamickar doufam ze sto pochopila:-) *4* *4* ahoj -
Bloog
já si asi ja začne škola taky založim blog o Ashley a o mě.. já už sem jeden takovej měla ale v dubnu sem ho zrušila a teď na zimu protože bude nuda si založim novej a mužeme bejt SB -
????
nebylo by těžký zjistit kdo to byl.. umí tady někdo zjistit IP??? to bysme věděli hned kdo to byl! -
nevím
já nic nevím!