Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

??

Nechceš si taky pustit HSM 3?? Počkám na tebe ... *15* *15* budeme spolu koukat na filmík ... *15* *15* Už si ho hádám dlouuuhooo neviděla ale jak chceš *15*
    • kajuska4

Re: ??

Uvidím protože já se dívám na Pana božskýho!! *15* Ale možná za chvíli *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

Acha ... to já mám Božskýho na DVD a zbnám to nazpaměť *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

Acha..to já viděla už ale pěkně dlouho *15*
  • puspuspusinka

Už dobrý ... *14* Mám nějakej blbej signál tu v pokoji *9* Jinak co si řešila jakou Anetu?? *7*
    • kajuska4

Re: Good

Ale zas mně obviňuje že od ní kopíruji nebo co já vůbec nevím jaký tu měla profil až dneska jak mně napsala no jako! *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Good

Acha... *15* *15* *15*
        Hey v pátek před něminou byla prča *15* *15*
        Mirek mě bafnul jako kdybych byla nevim co prostě mě vzal a nesl ke klukům a já co děláš ty debile a on na Dana strčímě jí pod lavičku nee aťr se nám nevrtí tak mě tam zastčily a já tam ty wole v pavučinách pod lavičkou a oni mě tam držely a lochtaly a štípaly a miroun a danem mě tam ošahávaly a já nemohla vylézt tak tam šli učitelé a já vylezla a když odešly tak semse na ně vrhla a řvala sem vy dementi a mlátila je hlava nehlava a Zdeněk mě chytnul za ruce a točil tam semnou jak v tanečních a pak mě hodil na Mirka a přišel učitel a on na Mirka teda Míro, jako já vím že se ti Míša děsně líbí to je vidět ale takle si jí na sebe tady dávat a hned se na ní vrhnout že se nestydíš
        *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Good

*15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Good

No to je prdel coo, bych chtěla vidět co bys pod tou lavičkou dělala ty ... *1* *1* *1* *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Good

Já nwm protože my tohle neděláme.. *15*
              Jenom se smějeme učitelům *15* *15* ¨
              co dělají za kraviny v hodině nebo tak ale že by tohle ne *15*
  • kajuska4

pp

Míšulko,my jedeme k babičce tak se měj paaaaaaa *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: pp

Ty seš o těch víkendech na roztrhání ... *15* Už aby byly VP a bylas u mě ... budu tě mít jenom pro sebe ... *15* *15* Tak se měj pááá zlatíčkoo budu na tebe čekat ... *14* *14* *14* *3*
  • no koment

ashley nemá chibu uz se moc těším na HSM3 *14*
  • anulka123

Souhlasím!!

Prvně sem Vanessu neměla RÁDA..byla mi nesympatická..ale prostě je kamarádka Ashley a my bysme to měli respektovat..když třeba taky kaamarádíte s nějakou kámoškou kterou nemá někdo rád..to je příklad..prostě Vanessu moc ráda nemám..ale je to prostě kamarádka Ashely..a my jí nemůžeme zakazovat NIC..Ashley and Vanessa=BFF
    • Re: Souhlasím!!

To sem ráda že si to myslíš mě by se taky nelíbilo kdyby mi nadávali na kamarádku
  • anulka123

Ashleynka:-*

Juuujky už sem zase přidala 10 videíí..tak doufám, že se zveřejní..ne jak ty fotky..jinak Ashleynka muck:-*nej.nej.nej.
  • nespesna

skvělá

Ashley je dobrá. *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14*
  • blonde

nespesna

nevim jaké další téma...:(
  • kamickar

mně

mně se ještě u Ashley a ostatních kde sem něco přidávala ještě nic neoběvilo to je teda divni nemyslíte???
  • omajda

jj?

jo to nevim a to o ASh vim hodne *1* *1* *15* *15*
    • kamickar

Re: jj?

jo já taky je fakt super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit