-
zapoj se
zapoj se nespesna *1* *4* vis o jaky dopis de ne??? *4* -
téma
niky si tady ??????? -
jaky
jaky mas nazor na ty saty v emmy nebo jak se to pise???? *7* -
jj
jj budem drzet pesti!! *4* -
haha
haha jak s mas??? -
-
Re: haha
a me stve desne jendina vec ta ye kdzy pridam ashleynce fotek treba 30 tak tak se bud schvali jenom jedna nebo vubec zadna *10* -
Re: haha
jo am se dobre a opravdu se mi zdalo o ashleynce takze sem se nemzlilila *4*
-
-
jo??
Jo???co dela???no nas pejsek se ma jak v raji porad spijenom kdyz jdeme ven tak se vzbudi a na jidlo to se vzbudi presne v 5 hod. *14* takovy nas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* haha -
vanessavk
ne nevadí jak se máte holky?? -
ta
ta je taky krasna a vis že jsem taky napsla times up??? *14* *14* -
medoussek
Aha..a nevíš nějaký novinky o Ashley..??nebo tak..?? -
-
Re: medoussek
no akorát že odletěla včera do San Lucas!
-
-
ja budem byvat v amčoske:)
ja budem byvat v amerike *14* *14* *14* dufam ze vedla mil a ash *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ja budem byvat v amčoske:)
coze???jak to???pls erkni -
-
Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
co? *7* -
-
Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
proc budes byvat v Amerike -
-
Re: Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
aha. mám tam tetu a chodi tam bratranec uz prisiel *14* ale chodim tam pred pár dnami som tam bola a chcela som ist na koncert miley s mojou mamou ale ona nemohla tak som volala sesternici a že ona nechce ze nema rada miley *9* *9* *9* *9* *9* je blba *1* *9* *16* mam tam aj babku *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
ty se mas a dyztak ji vyfot nebo tak i ash jestli potkas a preposlees pls???nekdy potom!!!??? *14* *3* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
mozno v roku 2010 v mesiaci maj myslím asi v tedy keď končí škola *3* ale trochu sa neteším *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
a proc tam jedes??? myslis ze poptkas ashley???vyfotis ji???a reknes ji ze ma milion fan???prosim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ja budem byvat v amčoske:)
joo *14*
ale to nie je iste. *9* ja proste neviem ale asi áno lebo babka má problémy a bratranec by mohol ale on je v práci a zarába si *10* a teraz už šiel domov *9*
-
-
-
-
-