-
*
Já už jdu, možná tu ještě budu večer, mějte se pěkně a pozdravujte Ash :D Papa BG *14* *14* -
-
Re: *
ppp *4*
-
-
můj blog
prosím podívejte se sem:
ashley-tisdale44.blog.cz
je tam vše o Ashley je to nej stránka prosím děkuji všem jste zlatí Ashley je nejlepší *3* -
-
Re: můj blog
hezkej blog -
-
Re: Re: můj blog
je krásnej *14* *4*
-
-
-
..
Ono se to blbě odeslalo..takže zachvílku možná bude tapet 700 ale možná se to vše nepřidá..uvidím..jsem ráda že jsem našla šupa stránku kde mohu přidávat tapetky..jsou boží.. *14* a ty new paparazzi všechny jsou nádherné..dobrou noc *14* -
-
Re: ..
Jsou krásné Klárushko..měj se krásně dobrou *14*
-
-
BOŽE
Ty fotky z té akce no ty sou ... no já nemám slov ... báječnéé dokonalé ... no to je něco ááááááá *14* *14* *14* -
-
Re: BOŽE
Ano ty šaty jsou tak dokonalé omg *14* -
-
Re: Re: BOŽE
Ano a je i skvěle opálená *14*
A ten účes yeahh *14* -
-
Re: Re: Re: BOŽE
jj *14* -
-
Re: Re: Re: Re: BOŽE
Kajuškoo ... já mám new mega lásku ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BOŽE
Ou...Jakou? *15*
-
-
-
-
-
-
Simple plan
Momentálně poslouchám simple plan achhh lowuju je, sou fakt bezva bomba cool *15* . Kajusko muzu té o něco poprosit? -
:-*
Tak jsem tady ... *4* -
-
Re: :-*
Supéééér.. *14* *14* -
-
Re: Re: :-*
Hele chcípu *15* *15* Kámoška si ymslela že mě šikanoujou jak viděla ty fotky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-*
*15* *15* *15*
-
-
-
-
xD
Kajuško, to jsem teda 2 ... taky se těším až uvidím svůj blog ... jenže zatím nevím jak to bude jestli to do prázdnin bude OK ... Víš co by podle mě měly udělat?? Spousta lidí si jenom založí blog a pak na něj nechodí po půlroční nestarání se a nenavštěvování toho blogu bych ho prostě smazala ... apk tam akorát zaplňuje místo ... a oni varovaly že když bude až moc blogů ... tak to přestane fungovat nebo budou potíže s tím serverem ... jako já si všechny svoje starý blogy co nepoužívám smázla a dneska sem to chtěla dodělat ... a nefaká ani to zrušení blogu ... tak jakoo ... pak to takle vypadá ... *9* *9* -
-
Re: xD
*9* *9* jsem tu babička nebyla doma tak,mně taťka hodil dom *4* -
-
Re: Re: xD
Jo, už vím, jsem si všimla až teď ... *15*
-
-
-
terýsku
jojo, už vím kde to je:),,,a jak se jinák máš?...:),,
JInaák Ashley je skvělá a ůžastnáá:::) *4* -
nespesna
no to je víc než dobráá..Ona je upe ÚŽASTNÁ lowííkujůů Ashley...moc jí zbožňujůů...ach jo chtěla bych se s ní potkat a pokecat s ní...*14* ,,*14* forever -
ale
ale my se nemáme bavit o počasí ale o ashley *13*